T-shirt - 8 december

I tävling nummer 7 hos Sara har du chansen att vinna en panda t-shirt värd 229 kr från Ji-Style. Den finns i både stor urringning och liten urringning, gå in på hemsidan för att läsa mer om plaggen!

Tävlingen avslutas 23:59 tisdag den 8:e december! Grattis <My,

signatur

Smycke - 8 december

Tisdagstemat denna vecka är rund. Anni passar på att lotta ut ett av sina runda röda glassmycken, infattat i ett runt silverhänge. Hänget är 2 cm i diameter, silverkedjan är 40 cm lång.

Själva utlottningen sker den 8 december kl 12! Grattis Birgitta,

signatur

Smycken - 7 december

Den 7december släpper I Love Plexi en nyårskollektion med massa smycken. Nu har du chansen att bli först med detta gnistrande set om ett par örhängen och ett halsband hos NoScarlett!

Vinnaren dras den 7december! Grattis Nathalie.

signatur

Nattlinne - 7 december

Det var ett tag sedan Nostalchic hade en tävling och nu i juletid så passar det bra att någon får chansen att vinna en julklapp. Priset man kan vinna denna gången är ett nattlinne från Evas underkläder, som säljer bland annat nattlinnen, strumpbyxor och underkläder i både plus och vanliga storlekar. Nattlinnet vinner du i valfri storlek från storlek S till storlek 3X.

Du har fram till midnatt måndagen den 7 december på dig. Grattis Sandra,

signatur

Te mm - 6 december

Var med och tävla om ett fint paket med utvalda varor från Tefrossa hos Tusensköna.

Senast den 6:e december innan klockan 19:00. Grattis Jenny o Elisabet.

signatur

Almanacka - 1 december

Vad passar bättre nu än att tävla om en ny almanacka för 2010? Och att få göra den helt personlig med förtryckta födelsedagar mm? Engla lottar ut 3 stycken almanackor sponsrat av Personlig Almanacka.

Tävlingen pågår tom. imorgon tisdag klockan 19.00. Vinnarna får en varsin värdekod för att sedan kunna beställa sin almanacka precis så man vill ha den! Grattis Cissi, Viktoria o Maria.

signatur

Tofflor - 14 december

Jag vill vinna ett par Belliotofflor från PirumParum hos Tant Ulrika!

Tävlingen avslutas den 14/12 kl 20.00. Grattis Anna,

signatur

Telefon - 13 december

Dags för tävling hos Julbloggen igen! Denna gången lottar hon ut en sprillans ny mobiltelefon. En Doro PhoneEasy 410gsm. Värde: ca 2000:- Detta är en enkel mobiltelefon med stora knappar och den är mycket lättanvänd!

En vinnare utses den 13:e December! Grattis Pia

signatur

Namnsmycken - 14 december

Namnsmycken är något som blir allt mer populärt så i samarbete med Veronica på Livet i Vita Villan tävlar Nilma nu ut ett. Du väljer själv vilken av de tre modellerna ovan som du vill ha och vad det ska stå på. Varför inte ge bort ett fint smycke i julklapp?

Tävlingen avslutas den 14:e december kl. 18.00. Grattis Johanna.

signatur

Rakapparat - 14 december

Först ut i Dolce Delindas julkalender är ett samarbete med Philips: tävla om lyxiga rakapparaten Philips Speed XI HQ8240. Den perfekta julklappen till din pojkvän, pappa, bror eller bästa killkompis.

Senast den 14 december.

signatur

Passfodral & tag - 8 december

De söta tjejerna på Fluffbabes.se är med och sponsar med priserna i denna tävlingen hos Anna-Viktoria. En av er vinner ett rosa passfodral med texten ”a fluffbabe world” & en bag-tag med texten ”I´m lost”.

AVSLUTAS: 8 December

signatur

Smink - 30 november

Ta chansen och tävla om att vinna Kristins eller Laurens look hos lauren conrad vs kristin cavallari! Kristins look: Ögonskugga - microshadow "Choco D'or", Kajal - Eye Pencil - "Black", Läppglans - Gloss Lips "Dune". Laurens look: Eyeliner i "kakform" - Cake Eye Liner "Black", Läppstift - Lipstick "Trust", Nagellach - Gloss "Mika"

Tävlingen slutar Måndagen den 30/11. Grattis Maja.

signatur

Foundation - 7 december

Nu kan du vinna en valfri i.d. foundation från EAbeauty hos Millah.

Tävlingen avslutas 7 December. Grattis Karolina.

signatur

Pulsklocka - 3 december

Nu har du möjlighet att vinna en riktigt bra träningskompis, nämligen en pulsklocka i modellen FT7 från Polar, hos Miss Agda.

Tävlingen pågår till torsdagen den 3/12 kl 22:00. Grattis Tomas.

signatur

Armband - ca 4 december

Heyli har nyligen köpt in 2millimetersstämplar men vill testa dem mer innan hon börjar sälja, och då tycker hon det passar bra med en tävling! Vinsten är ett lite juligt armband igen! Ett svart flätat läderband på 16 cm med en silverpläterad metallplatta, som vinnaren själv väljer text på! Två små hemmagjorda berlocker i form av julgranskulor vid plattan och en i slutet av den 5 cm långa förlängningskedjan. Armbandet passar alltså dig som har ett handledsmått på 16-21 cm. Har vinnaren större kan hon lägga på extra kedja.

Vinnare utses nån gång mellan 4-8 december. GRattis Anna,

signatur

Ost - 6 december

Eftersom det är första advent tänkte Kardemummagumman bjuda på en liten TÄVLING i samarbete med Skåne Mejeriet! Hon kommer att utse 2 st vinnare som får några varucheckar så ni får köpa hem OST till jul! Bra va?

Tävlingen avslutas Söndagen den 6 December kl 18.00. Grattis Jossan o Susanne.

signatur

Ljus - 6 december

Idag är det första advent, och det firar Husligheter med en adventstävling! Underbara Yankee Candle gör en mängd mumsiga juldofter, och Maria har fått möjlighet att lotta ut tre paket med tre doftljus i varje, i dofterna Red Berry & Cedar, Holiday Home Sweet Home och Candied Apple. Det är tre small jars, värda 125 kronor styck, så varje vinnare får ett paket värt 375 kronor.

Tävlingen är öppen fram till andra advent, då det kommer en ny, rolig tävling. GRattis Lisa Veteli, Josefin Bengtsson, Ninnie Eriksson

signatur

Sjal - 6 december

Tävla om en valfri sjal från Streetstore.se hos MansonDust!

Tävlingen pågår t.o.m 6/12 kl 00:00. GRattis Jenny.

signatur

Creations by Lis - 5 december

Och nu till tävlingen :-) Vinsten är ett presentkort värde 150 kronor i Lis butik Creations by Lis.

Vinnaren presenteras lördagen den 5 december . Grattis Mom's Kitchen.

signatur

Jacka - 4 december

Den här fina jackan i 100% bomull från ONLY fick La Linda i goodiebagen på fredagens bloggfest. Storleken är XS och den kostar 360 kr i butik.

Tävlingen avslutas den 4 december och vinnaren meddelas via mail. Grattis Hans.

signatur

Bok - 1 december

Nu är det dags att dra igång årets jultävlingar hos En bok om dagen! Är ni redo? Vad står då på spel, denna första tävlingsomgång..? Jo, det gör inget mindre än en inbunden utgåva av Kvinnorna på stranden av Tove Alsterdal. Det är bokförlaget Lind&co som har gett ut boken och nu skänkt ett exemplar.

 

Tävlingstiden löper ut den 1 december klockan 20.00! Grattis Maddie.

signatur

Kort - 29 november

idag är det dags för den första av fyra utlottningar hos Lady Thirty! varje utlottning infaller på adventssöndagarna och pågår endast 1 dag. Det du kan vinna denna söndag 1:a advent är: 6 st stora "dockkort", 6 st små "dockkort"

Vinnaren publiceras imorgon. Grattis Favolosa.

signatur

Hängen - 6 december

Vero har gjort 2 stycken metallhängen med lampworkhjärtan som hon lottar ut.

Söndagen den 2:ndra advent dras vinnaren, som meddelas under måndagen! Grattis Anna.

signatur

Smycken - 6 december

I samarbete med Gems4u.se kan ni nu vinna smycken hos Dorion! 1. Sterling silverhänge med ametist, drygt 3 cm långt och 2 cm brett. 2. Halsband med glasdetaljer och magnetlås, 41 cm långt + hänget som är ca 9 cm långt. Örhängena är ca 6 cm långa exkl. kroken. 3. Armband med kristaller, 19 cm med förlängning til 21 cm och ca 3,5 cm brett.

Tävlingen avslutas 6:e december. Grattis Nathalie.

signatur

Fotobok - 6 december

Jag är med och tävlar om en fotobok från ÖnskefotoMuppsan´s blogg, tävla här du oxå

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tävlingen avslutas den 6/12 kl. 21.00. Grattis Sjubarnsmamman,
signatur

Tvål - 6 december

Soffy gör som förra året; lottar ut en jultvål från Lush. I år blir det ingen tvål med juldoft, istället kan ni vinna en; “Citrondoftande Bohemian tröstar alla vilsna och oroliga själar. Citronoljan piggar upp, skärper intellektet och gör dig redo att skapa ditt mästerverk. Alla kreativa själar behöver en vän som Bohemian (för att den är så bra på att tvätta bort färg från fingrar och penslar, matlukt från händerna och jord under naglarna och för att den doftar så gott såklart!)”

Den 2:a advent dras en vinnare! Grattis Anna-Lena
signatur

Vimsa dekor - 6 december

Jag tävlar om ett presentkort på 400:- från Vimsa Dekor hos Agnes. Var med och tävla här du också!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas söndagen den 6 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis KisseGirl.

signatur

Blöjrabatt mm - 6 december

Har ni barn som använder blöjor? Eller känner ni någon som har det? Då är kanske denna tävlingen något för dig! Sjubarnsmamma lottar ut en rabattkupong på Libero-blöjor av värde 50 kr. Samt en rabattkupong på Libero babyvård produkt av värde 10 kr.

Tävlingen avslutas Söndagen den 6 December kl 21:00.

signatur

Barnplagg - 30 november

Dags för en tävling hos Mia! Vinsten är ett valfritt plagg från kinoko.

Tävlingen pågår fram till den 31 november och plagget skickas lagom till jul. Grattis ....Saltaste Bönan, Hemma på Kråkered och Vit Poesi.

signatur

Disktrasor - 5 december

Vinn fina disktrasor hos Lotta i samarbete med disktrasa.com. Hon får äran att lotta ut två paket disktrasor så därmed har tävlingen två vinnare! Vinnare 1 får paket "Gnistrande Jul", passar ju bra när julen nalkas =) Vinnare 2 får paket "Trend", snyggt och stilrent =)

Vinnarna utses genom lottdragning och sista dag att tävla är 5:e dec. Grattis Jeanette o Nettan.

signatur

Goodiebag - 4 december

För att pigga upp den här sega perioden på året och livet i största allmänhet kör Sublimt några tävlingar och först ut är en goodiebag med blandat innehåll på temat Ansikte. Necessären Tema Ansikte innehåller (fullstora och nya): »Max Factor Masteriece color precision eyeshadow i färgen Pearl Beige »Maybelline Define-a-lash volume mascara i färgen Very black »Clarins Gloss appeal i färgen Ginger »Oriflame Nail polish i färgen Purple från höstens Jazz collection »Oriflame Crystal top coat »Apitiva Firming face mask with grape seed x2 »Apitiva Age management face mask with green tea x2 »Apitiva Aqua plus face mask with cucumber x2 »Apitiva Anti-oxidant face mask with tomato x2 samt prover från Clarins, Dermalogica, Korres, Isadora, Lakshmi, Loreal, Garnier och Larbolario.

Håll tummarna och vänta på att vinnaren dras fredag 4 december. Grattis Saint Bella.

signatur

Armband - 1 december

VINN ETT ARMBAND FRÅN MONDIABLO hos Hanna & John. Armbandet är i svart mocka-skinn och är designat av Sophie Rosensvärd.

På tisdag väljer de ut en vinnare. Grattis Hanne.

signatur

Bioform - 6 december

Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om valfria produkter till ett värde av 500 kr från Bioform! Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Söndagen den 6 december kl 9.00. Grattis Sara.

signatur

Passfodral & bagagetag - 20 december

Nu drar Carolina igång en tävling i samarbete med Fluffbabes.se! Ni har nu chansen att vinna ett passfodral och en bagage-tag med texten "I'm lost"! Både passfodralet och bagage-tagen är cerisefärgade - hur snyggt är inte det?! Vem vill egentligen springa rundor med ett fult, tråkigt och brunt pass? Med dessa snyggingar kan du med stolthet visa upp ditt pass och resväska nästa gång du ska ut och resa! Värde: 159 kr & 99 kr

Tävlingen avslutas 20 december. Grattis Erika.

signatur

Telefon - 10 december

Nu kör Kristin igång en tävling där priset är sponsrat av D7.se, en störtskön hemsida full av coola skämt- och presentprodukter. Det du kan vinna är en fullt fungerande telefon, designad som en högklackad sko! Visst är den häftig?!

Avslutas den 10 december, alltså 2009-12-10. Lycka till!

signatur

Halsband - 5 december

Jag tävlar om ett Mina Barn- eller Gravidhalsband från Silverbaby hos Agnes. Var med och tävla här du också!

Tävlingen avslutas lördagen den 5 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis Mailan.

signatur

Almanacka - 6 december

Denna första advent-tävling hos Diana vill du inte missa! Nu kan du vinna en personlig almanacka inför det nya året, som du själv designat!

Tävlingen pågår till den 6 december. Lycka till! Grattis Tävlingsmormor.

signatur

Barnplagg - 28 december

Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett valfritt barnplagg av märket Pure Heaven från butiken Gullgrodan. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har någon blogg.

Tävlingen avslutas den 28 december 2009. Grattis Contests.

signatur

Julkort - 1 december

Nu har DU chansen att vinna ett gratis julkort av Jonelin! Hon gör ett julkort med den/de personliga bilder och ev. text du vill ha med samt andra önskemål. Det är ett digitalt kort som du själv kan skriva ut på en skrivare eller framkalla på ett fotolabb. Det är två personligt designade julkort som står på spel!

 

Tävlingen pågår till och med onsdagen den 1/12 kl 23.59. Grattis Hanna, Amanda o Linda.

signatur

Hudvård - 5 december

Nu startar Ida en utlottning som sponsras av vekk.se där du kan vinna ett hudvårdskit värt 726:-

En vinnare dras den 5 december. Lycka till ♥ Grattis Polly.

signatur

Leksak - 5 december

Nu kör Lotta ännu en tävling tillsammans med PLAYLEK. Denna gång kan du vinna en Tractor x-stor! Gissar att den kommer att bli en mycket populär julklapp =)

Tävla t.o.m 5:e dec. Grattis Elin.

signatur

Badrock - 5 december

Saknat Netts tävlingar? Hon har legat på latsidan och missat en tävling, men nu kommer det en och det en alldeles extra tävling, hon lottar nu ut en badrock / mysrock.. en precis likadan som hon har själv. Den är hur go som helst! Se den som en julklapp till dig själv Mått: 110x 60 en storleken passar alla.

Tävlingen pågår till 5 December. Grattis Biggan,

signatur

Väggord - 5 december

Vill du också ha ett vackert väggord där hemma? Tillsammans med MyFirstRoom lottar Lotta ut väggordet Lycka. Väggordet är storlek 33x15 cm och i färgerna guld och silver =) Värdet på vinsten är 480:-

Den 5:e dec är sista dagen att tävla. Grattis Millah.

signatur

Rakapparat - 4 december

Okej – kör på nu! Hedgehog in a storm har fått förmånen att tävla ut en finfin rakapparat från Philips.

Tävlingen pågår till den 4/12. Grattis Ulrika.

signatur

Te, underlägg & formar - 4 december

Så har det äntligen blivit dags för utlottning hos Marinas Trädgård! Har tänkt det flera gånger och senast när räknaren passerade 80 000 besökare och är den snart uppe på 83 000 besökare. Det du kan vinna är två filtunderlägg att ha en mugg på, julte från Min gröna täppa och söta formar till knäck, kola eller annat julgodis. Muggen ingår inte i utlottningen, den är med bara för att visa. Muggunderläggen och formarna är köpta på Village.

Dragning sker den 4 december. Grattis Hanna

signatur

Dove - 4 december

HannahSthlm lottar ut FEM PAKET med DOVE BEAUTY CREAM WASH samt DOVE INTENSIVE CREAM FOR EXTRA DRY HANDS. Värdet för varje paket är ca 55 kr. DOVE kan hjälpa dig att hålla dina händer mjuka OCH rena i vinter. Därför lottar hon nu ut FEM stycken "räddare i nöden-set" till er. FEM VINNARE med andra ord.

Tävlingen avslutas Torsdag den 4 December klockan 23.59.

signatur

Peelingkräm - 4 december

Jag vill vinna denna kemikaliefria peelingkräm som kommer från www.rosenserien.se. Tävlingen hittar du hos Emma-Lou på http://emmalou.myshowroom.se/tavling-vinn-kemikaliefri-peelingkram/

Tävlingen avslutas fredagen den 4 december 2009 klockan 20:00. Grattis Erica.

signatur

Barnfilt - 4 december

Jag tävlar om en barnfilt från HippaHem hos Agnes. Var med och tävla här du också! Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingen avslutas fredagen den 4 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis Kawwe.

signatur

Presentkort - 3 december

Jag tävlar om ett presentkort på 300:- från VinylDekor hos Agnes. Var med och tävla här du också! Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingen avslutas torsdagen den 3 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis Rebecca,

signatur

Presentkort - 3 december

Nu lottar Millah ut 2st presentkort från Nagelgiganten.com som man kan shoppa loss för i webbutiken. Gillar du att pyssla med dina naglar, då är den hära tävlingen som gjord för dig! 1:a pris 500:-, 2:a pris 250:-

Tävlingen avslutas 3 December Lycka till ♣ Grattis Jeanette o Sandra.

signatur

Handsmycke - 29 november

Vinn handsmycke hos Emmelist.

Tävlingen avslutas imorgon, söndag 30/11 Kl. 21.00

signatur

Sminkpaket - 2 december

Vinn sminkpaket från Bjuti hos Härliga familjestunder. Känner du dig också trött och sliten i höstmörkret? Nu kan du vinna ett jättefint paket med smink av märket Rosie Jane.

Pga personliga skäl kan hon inte utse vinnaren på söndag 29/11 utan flyttar fram slutdatumet till Onsdag 2/12. Grattis Malin.

signatur

Hemligt paket - 2 december

Tävla hos Muppsan om ett hemligt SUPERSTORT paket med barnkläder, leksaker m.m. - värde 1000:- från Iob-butiken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tävlingen avslutas den 2/12 kl. 21.00. Grattis Kissegirl.

signatur

Önskevinst - 6 december

Gå in på Bygghemmas Julklappstips och titta på alla härliga julklappar och så sätter du dig ner och tänker och funderar en liten stund och sen skriver du i din önskelista på 3 varor hos Claudia. Inte så svårt va? Och det bästa av allt, tomten kommer att uppylla en önskan av en av er. Du behöver inte ens varit 100%-igt snäll i år!

Grattis Sandra, Carola & Heyli.

signatur

Stigbygelskydd - 29 november

Och så kör Warnmark igång med första etappen av adventsutlottningen. Den sak som är först att lottas ut är de praktiska stigbygelskydden då de var väldigt populära sist hon lottade ut ett par. Det är kalas att kunna ta på dessa på stigbyglarna efter man har ridit så att sadeln inte blir lerig och smutsig. Påsarna till stigbyglarna är denna gång svarta, inte grå som på bilden.

Sista datumet för etapp ett är 29/11. Grattis Emma.

signatur

Bok & mjukis - 2 december

Boken ”Kasper i Cappe Kartongs värld” är skriven och illustrerad av Lillemor Söderhell. Det är den första utgivna boken i denna kommande serie av böcker och mjukisfigurer. Kasper är pojken som fantiserar ihop låtsasvänner i form av levande askar och kartonger. Cappe Kartong blir hans första vän som i sin tur för honom till alla hans vänner som tex. Hattkartongen Chic, Asken Flamma, Sockerlådan söt och Riskartong Grynet. Boken vänder sig till barn från två år och uppåt. Nu kan ni vara med och tävla om denna upplevelse med Cappe Kartong hos Kidzine, dels som läsupplevelse men även med mjukisfigurerna. Det ni vinner är boken ”Kasper i Cappe Kartongs värld”, den största mjukisfiguren Cappe Kartong som har en lucka på magen att gömma eller stoppa i saker samt att ni vinner valfri liten mjukisfigur.

Lämna en kommentar om det här senast 2/12 kl. 24.00. Grattis Helena,

signatur

Tomte - 29 november

Snart 10 000 besökare hos Fågel Blå! Det skall firas med en liten tävling! Så passa på att vinna denna tomte från Hemslöjden Sjuhärad i Borås, tomten är 14 cm hög, och är gjord i Tovad ull, och har ett stort skägg av fårskinn, och han heter Gandalf!

Tävlingen pågår till Söndag den 29/11!!!http://britt-freshgarden.blogspot.com/

signatur

Tomte - 4 december

Tävling hos Jordgubbar med mjölk! Priset kommer från nätbutiken Ellis Corner och är en valfri Tomtenissa eller Tomtenisse från Maileg i storleken medium. Hon lottar ut två stycken!

Hon drar en vinnare nästa fredag (4/12). Stort grattis till er Drömmen om ett hus på landet och Livets goda!

signatur

Disktrasor - 2 december

Då var det dags att kicka igång en liten adventstävling hos [room] by Sofie! I samarbete med disktrasan.com har du chans att vinna ett paket av Gnistrande Jul. Ett 4-pack härliga disktrasor som enkelt torkar upp både glögg och pepparkakssmulor!!! En roligt sätt att julpynta köket.

Tävlingen pågår tom onsadg 2/12 -09. Grattis Irene.

signatur

Hjärtan - 1 december

Tre stycken hjärtan söker ett nytt hem. De är egentillverkade av lufttorkande papperslera med ordet noel tryckt på framsidan. Fyra rum & kök har dessutom lagt en spetsduk på leran och kavlat, så att mönstret tryckts in i leran.

Vinnaren dras den 1:a december. Grattis Livslust & Maliva.

signatur

Klänning - 2 december

I Julias jultävlingar kan du spara pengar genom att vinna julklappar! Tack till Bal och fest som sponsrar den här tävlingen! Priset är en klänning i modell "metallic" i valfri färg och storlek av det som finns på lager. 429 kronor är klänningen värd.

091202 är sista dagen att tävla, lycka till!

signatur

Idol-T-shirts - 1 december

Vinn signerad Idol-T-shirt hos Dustin Home.

Tävlingen avslutas på tisdag nästa vecka (1 december). Hurra! Jag vann!

signatur

Shaker - 1 december

I Julias jultävlingar kan du spara pengar genom att vinna julklappar! Tack till KöKSPRYLAR.SE som sponsrar den här tävlingen! Priset är en snygg, italiensktillverkad boston shaker, 75 cl, med glas och rostfritt 18/10 stål. Värdet på den är 269 kronor.

091201 är sista dagen att tävla, lycka till!

signatur

Julkort - 1 december

Jag tävlar om ett set personliga julkort m tillbehör på barnshoppingbloggen, i samarbete med Petrified in pink! Tävla här du med!

Vinnaren utses den 1 december kl 21.00. GRattis Änglahår.

signatur

Tofflor - 30 november

Nu är det dags för ännu en onsdagstävling hos Ekoblogg och nästa vinst till utlottning är de alldeles färska, julinspirerade ekologiska BARN-tofflorna från alldeles fantastiska Bellio med tillhörande lammskinnssula! Bellios tofflor finns i storlek 16/17 till 28/29 och vinnaren får välja passande storlek!

Som vanligt har ni till tidig måndagmorgon på er! Grattis Alfreds mamma.

signatur

Mellanmål - 30 november

Reztart är ett företag som gör bland annat bars och drycker. Spark i baken har bara testat deras bars än så länge och tyckte om banana choc. Bra som mellanmål om man är på språng och inte har tillgång till annan mat. En läsare kommer att vinna ett paket som innehåller: 12 st Little Green Apples prisma (dryck), 15 st Banana Choc bars och 1 st Natural Focus Mix portion

Innan den 30 november kl 12:00. Hon drar en vinnare på måndag. Lycka till! Grattis Ida.

signatur

Halsband - 30 november

Dax med en tävling, inte diamanter men fina ändå. wiccans dotter är inte priset;)

Slutar den 30/11-09. Vinnaren till det vita var Skruttmärtha. Vinnaren till det beiga var Stevie. Vinnaren till det röda var Charlotte.

signatur

Mellanmål - 30 november

Nu har ni den unika möjligheten att vinna ett "prova på paket" från Reztart (värde ca 650 kr) hos Madeleine. Reztart är en ny mellanmålsprodukt, gjord på endast naturliga ingredienser och har ett lågt GI-värde. Sammansättningen, som är framtagen tillsammans med Lunds universitetssjukhus, ger en jämn blodsockernivå och energi för att kunna prestera hela dagen.

Tävlingen pågår till 30:e november. Nu har jag dragit vinnarna i Reztart tävlingen. Följande personer är de lyckliga vinnarna:

1:a pris Olelsi/Nettan
2:a pris Emma
3:e pris Felicia
4:e pris Sanna
5:e pris Mika
6:e pris Linda

signatur

Hemligt paket - 30 november

JA då var det Dorpans tur att ha en tävling. Du kan vinna ETT HEMLIGT PAKET! Ja det är väl trevligt att få ett litet secret santa-paket under julgranen?=) Det är ett paket som passa ALLA! (ja de flesta iaf - beroende på smak och tycke )

Du kan tävla tom den 30 november! Grattis Jeanette.

signatur

Smycke - 29 november

Jag är med & Tävlar hos SessanOchPrinsessan.Com som i samarbete med Creative Lounge Lottar ut Valfritt smycke från OXXO Designs Grymt snygga kollektion PARTY TIME.

Grattis Madeleine.

signatur

Hemlig julklapp - 29 november

Jag tävlar om Stinas hemliga julklapp på Myshowroom.se”. Om jag fick önska mig precis vad jag ville skulle nog både Fantomen och hans häst ligga i paketet. Men de är nog kanske värda mer än 300 kronor?

Vinnare presenteras på 1:a advent. Grattis Theres.

signatur

Ljudbok - 29 november

Nä - vet ni vad! Nu är allt för grått och trist så Cornelias Cottage tycker att vi ska pigga upp med en liten tävling =) Priset är en ljudbok av Elizabeth George. Två högklassiga kriminalberättelser av deckardrottningen som du kan njuta av under tre timmar.

På söndag dras en vinnare. Grattis Mia.

signatur

Hemlig vinst - 29 november

Nu är det dags för ännu en kul rad av tävlingar! Den här gången kommer Kalasgott tillsammans med Lyckas med Mat att lotta ut finfina priser varje advent.

Tävlingen avslutas 1:a Advent kl. 24.00. Grattis Emma.

signatur

Valfri vinst - 28 november

Eftersom Foki älskar bloggtävlingar kör hon igång med en ny tävling. Den här gången har ni chans att själv välja ut vad ni vill ha från Cocoo.se - Sveriges största smyckesbutik på nätet.Det kommer att vara 3 vinnare i denna tävling!

Vinnare presenteras på Lördag! Lycka till! Cajsa, Evelina och Sandra! Grattis till er!

signatur

Underkläder mm - 27 november

Nu lottar Engla ut detta Hanky Panky + Essie-set i samarbete med Accessora.

Tävlingen pågår tom. fredag klockan 21.00. Grattis Emma.

signatur

Ring - 27 november

Denna gång har du chans att vinna en Hello Kitty ring hos Kitten Neverland!! Ringen är av hennes egen design så den är nästan unik :)

Tävlingen slutar 27 november. Grattis Rosida.

signatur

Hårvård - 28 november

Redken har en sprillans ny produkt i butik och Elina har fått tag i 3 stycken för utlottning (till ett värde av 295 kronor styck). Detta kolsyrevax ger en fantastisk textur och volym och passar både män och kvinnor.

3 vinnare dras 28 november.

signatur

Valfri vinst - 28 november

Nu kör Vesna igång med en ny tävling. Den här tävlingen är i samarbete med Två rum och kök och ni får välja ut en valfri produkt värde 100kronor.

Tävlingen avslutas lördag den 28:e november.. Lycka till!! Grattis Ardraina,

signatur

Ketchuppump - 28 november

Idag kommer Simplicitys räknare ticka över 200 000 besökare!! Fantastiskt!! Vi firar detta hela december fram till julafton!! Varje tisdag kommer det en ny tävling/lucköppning och varje lördag, dras en vinnare. Så nu gäller det att ni hänger med! :) Så till vecka 48:as tävling!! Denna vecka tävlar ni om denna fina ketchuppump från Cult Design.

Grattis Anna,

signatur

Valfri vinst - 27 november

Nu kommer den absolut roligaste och största tävlingen någonsin på Vacker & Underbar! Denna tävling hålls i samarbete med Beautynet.se och är verkligen ingenting ni får missa, gör ni det är det er förlust! Vinsten då? Jo, den får du välja helt själv från HELA Beautynets sortiment! Om jag vinner väljer jag solklart clip-on hår, eftersom jag aldrig har testat det. Det vore kul med ett långt hårsvall till alla julens roliga fester. Eftersom jag är normalt är lockig tror jag att jag väljer det raka håret för att få mesta möjliga variation.

Du har på fredag natt på dig att tävla, kl 00.00 alltså! Grattis Amanda.

signatur

Tvål - 30 december

Nu drar Carolina igång en tävling i samarbete med Naturtvål.se. Vinsten är 2 stycken tvålar i en söt guld/svart kartong förpackning med rosett. Tvålen består av bl.a. ekologiska vegetabiliska oljor, vatten och parfym. Värde: 149 kr

Tävlingen avslutas 30 december. Grattis Jeanette.

signatur

Teckning - 26 november

Du har chansen att vinna denna lilla påve hos Little Miss Sunshine.

Du har tills på Torsdag den 26 November på dig!! .Hurry Hurry. Grattis Nettan,

signatur

Pall - 20 december

Jag tävlar om en valfri pall ifrån Bonde of sweden (värde 895-1195:-) i Nikitas blogg Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas 20 december kl 20.00. Vinnaren utses genom lottning. Grattis Pernilla.

signatur

Presentkort - 15 december

Jag är med i utlottningen om ett presentkort eller "julpaket" från BestKids hos Tant Ulrika

Tävlingen avslutas 15/12 kl 21.00 Vinnaren utses genom lottning. Grattis Madeleine o Nettan,

signatur

Presentkort - 17 december

Jag är med och tävlar hos Carolina om ett Presentkort på 100 kr hos Eget Rum! Var med och tävla du också! Om jag vinner väljer jag en prinsessbricka och en grodbricka som tvillingarna kan ha sitt kvällsfika på. Favoritfärger och favoritmotiv från egetrum.se.

Tävlingen avslutas Torsdagen den 10 december kl 18.00. Vinnaren utses genom lottning. Lycka till! Grattis Sofie,

signatur

Kristallkub - 9 december

Jag är med och tävlar hos Carolina om en kristallkub inkl lampa på batteri samt ev gravyr från 3D-kristall! Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Onsdagen den 9 December kl 21.00. Grattis Hella.

signatur

Väggord - 7 december

Jag är med och tävlar hos Carolina om ett egendesignat väggord från INNEONLINE! Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Måndagen den 7 december kl 18.00. gRattis PyretPepsi.

signatur

Julstrumpa - 3 december

Detta är en jultävling hos Diana i samarbete med Blå Elefant. Vinsten är en julstrumpa som man kan hänga på väggen och fylla med små presenter. Den har en stjärnapplikation på sidan med siffran 24 på. Mått: 25 x 80 cm

Tävlingen avslutas den 3 december. Hurra!!! Jag vann!!!

signatur

Valfri väggtext - 13 december

Jag tävlar om valfri väggtext från VinylaHem hos Nilma!

Vinnaren presenteras den 13 december! ORDINARY WITH A TWIST, GRATTIS!

signatur

Napp & nappflaska - 2 december

Nu är det tävlingsdags hos Smallpeople i samarbete med Vinton Baby. De lottar ut 5 stycken set med napp + nappflaska "Snow Crystal".

Tävlingen avslutas den 2 december! Sen drar de lott om vilka 5 som vinner seten. Lilla My Sara En Mölnbobo`s Liv Irma Tova

signatur

Haklapp/Dry bib - advent

Julen börjar närma sig och därför har Me & Mommy adventtävling! Eller rättare sagt 4 tävlingar!! En för varje advent fram till jul! Vinsten då... 1:a advent - haklapp 2:a advent - bandana drybib 3:e advent - haklapp 4:e advent - bandana drybib

signatur

Julkort - 2 december

Vinn ett set personliga julkort med tillbehör hos En mammas dagbok. Veckans tävling sponsras av petrified in pink. Vad kan vara mer passande än en utlottning av julkort? Den lyckliga vinnaren kammar hem ett set julkort (30 st.) med förslutare och etiketter. Givetvis får vinnaren själv välja julkortsmall, egen bild, färger och text.

Tävlingen pågår tills onsdagen den 2 december kl. 23:59. Grattis Wenche,.

signatur

T-shirt - 6 december

Nu vill Stevie inte vara sämre än Kaffehörnan så fram den 6 December kl 24:00, kan Du vara med om att Tävla om en "Special Designad" Esthonian Angel Blogg T-shirt.

Grattis Sita.

signatur

Kroppsvård & läppstift - 26 november

Dags för en tävling i kategorin kroppsvård hos Miss Agda. Huvudpriset är ett kit innehållandes 3 st lyxiga SPA-produkter från Lumene: Stimulating Body Scrub , Repairing Body Butter samt Detoxifying Cellulite Serum. Eftersom hon tycker det är tråkigt att bara kunna dra en vinnare lottar hon även ut 2 st tröstpriser. Som tröstpris kan du vinna en uppiggande produkt i vintermörkret, nämligen ett Wild Rose -läppstift.

Tävlingen avslutas på torsdagen den 26/11 kl 22:00. Grattis Annelie, Sari o Frida.

signatur

Post-it-block - 26 november

Om du gillar Annelis post-it block kanske du vinner det.

På torsdagskvällen 26/11 har hon lottdragning. Grattis Nebulosa.

signatur

Krona & skylt - nästa inlägg

Denna gång lottar Vitt hus med vita knutar ut en KRONA och en liten, liten skylt Merry Christmas. KRONAN är gjord av MiaMaria för ett tag sedan. Kanterna är vassa så ingen leksak för barn! Men passar ypperligt att ha värmeljus eller någon liten blomma i.

Utlottningen pågår tills nästa inlägg göres. LYCKA TILL! Grattis En vilsen loppa.

signatur

Presentkort - 28 november

Jag är med och tävlar hos Carolina om ett presentkort värde 300:- hos Lilla Violen! Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Lördagen den 28 november kl 18.00. Grattis Veronica.

signatur

Spikmatta - 19 december

Nu har Carolina en tävling i samarbete med presento.se. Vinsten är årets populäraste julklapp, nämligen en spikmatta! En Spikmatta ger avslappning, smärtlindring och hjälper dig att somna. Perfekt för stela muskler i rygg, nacke och axlar som ofta skapas av monotoma rörelser. Värde: 495 kr. Färg: Grön. Kika gärna in på presento.se’s fan sida på facebook.

Tävlingen avslutas 19:e december. Grattis Niclas.

signatur

Tomtar - 2 december

Idag drar House of Jammi igång en tävling! Ni har chansen att vinna de söta, lite uppnosiga handgjorda tomtarna Viktor och Viktoria från House of Jammi. Tomtarna tillverkas för hand i djupaste Småland (kanske är det där tomten bor?) av rena naturmaterial. Kroppen är sydd i vadmal, näsan och luvan är tovade. Håret är gjort av äkta fårskinn - precis så som tomtar vill ha det. Tomtarna är 20 cm höga. Både Viktor och Viktoria hamnar hos samma vinnare - de är storebror och lillasyster och de är lite för små för att skiljas åt. De hoppas på att få komma till en riktigt god familj som de kan fira jul ihop med under många år framöver.

Tävlingen pågår t o m den 2 december. Grattis Marie.

signatur

Almanacka - 2 december

Tryckdig.se sponsrar denna tävling hos Kristin med ett otroligt pris, nämligen en egendesignad almanacka!

Avslutas den 2 december, alltså 2009-12-02. Lycka till!

signatur

Kakformar - 30 november

10 unika och tokhäftiga kakformar från Kakformar står på spel hos Tårtspecialisten. 1:a pris - 5 valfria kakformar från Kakformar.se, 2:a pris - 3 valfria kakformar från Kakformar.se och 3:e pris - 2 valfria kakformar från Kakformar.se

1:a pris - 5 valfria kakformar från Kakformar.se går till Lotta
2:a pris - 3 valfria kakformar från Kakformar.se går till Rebecka
3:e pris - 2 valfria kakformar från Kakformar.se går till Lolla

signatur

Almanacka - 27 november

Vill du vara med och tävla om en personlig almanacka från TryckDig.se hos TuMadre.

Hon slumpar en vinnare bland kommentarerna på fredag! Lycka till! Grattis Elina.

signatur

Smycken - 29 november

I det här ständiga mörkret vi omges av i kalla Norden behövs det lite roligt och nu ska vi ha det hos Katinka. Lena i Kalifornien i USA är jätteduktig på att tillverka söta smycken som hon säljer och gör med Odd Molly i åtanke framförallt. Nu lottar hon ut ett smyckesset bestående av halsband och örhängen till en tursam läsare här så passa på och var med och tävla. Vinnaren får sedan själv valfritt välja vilket set denna vill ha och hur det ska se ut. Halsberlocken hänger på ett mörkbrunt eller ljusbrunt mockaband, men kan även fås på ett smalt svart läderband. Sedan går den alltid att ta av och hänga på en silverkedja om man så vill.

Innan nästa söndag vid midnatt den 29 november. Grattis Tova,

signatur

Påse - 29 november

Har ni sett Myggans räknare? Över 15 000 besökare. Var kommer alla ifrån? Det ska firas med ett tävling. En stickpåse à la Mosquito i vackraste hönstyg så klart. En och annan hemlis gömmer sig i påsen.

Dragning 1:a advent kl. 18.00. Grattis Sussilull.

signatur

Hudvård - 29 november

Då va det dax för tävling hos Shopping and Fashion igen, denna vecka är vinsten ett “snow fairy” paket från Lush innehållande: Lush´s bubbelgumsrosa skimrande duschgele Snow Fairy gjord av lugnande vanilj, en stjärnformad Angels Delight tvål som är doftsatt av apelsin och tangerinolja och en Glitterbug massageoljebit för att göra huden glittrande och härligt doftande.

Tävlingen pågår till söndagen den 29 nov och vinnaren presenteras under veckan därpå.. Lycka till!

signatur

Sju vinster - 29 november

En vecka till advent & som utlovat kommer en fullspäckad utlottning hos Änglahus! Det finns både mums för er jultokiga & er som inte är det, det finns pyssel & inredningssaker, ja, något för alla förhoppningsvis?! Denna gång har hon tre olika grupper med saker för att försöka möta alla olika besökare med lite trevliga ting! Först har vi gruppen julpynt, här är ett smakprov, det finns fler, men det är tomtar för hela slanten! Två vinnare får dela på tomtarna! Sen har vi gruppen pyssel, här finns tre kit med olika saker, ett grönt (det ni ser på bilden), ett blått/turkost & ett rosa/rött, alltså tre vinnare! Kiten innehåller bl a vars 50 papper i stl 6X6, band, knappar, brads & lite större tillbehör! Och så det sista med fattigmanssilver (både falsk & äkta), med bla ljuskoppar & hängen, här får två lyckliga vinnare vars ett kit! På bilden ser in ett litet smakprov!

Blogcandyn varar t o m söndag 1:a advent (29 nov) kl.00.00! Lycka till!

I alla fall, vinnarna av de tre pysselkiten är:

Ida, Susanne (Gotland) & Jessie!

Vinnarna av de två julpyntskiten är:

Familjen Karlsson & Loopen222

Och sist men inte minst, vinnarna av de tre (ja, hom har adderat ytterligare ett kit!) fattigmanssilverkiten är:

Petraso, Maria B Mast & Jessica Sthyr!

signatur

Te, skylt & trasa - 29 november

Här kommer den utlovade utlottningen för Idyll & Inspirations första 1000(!) besökare. Det blir tre små vinster som alla kommer från den underbara butiken Nordljus- där kan du finna allt för dig och ditt hem.I vinstpotten finns följande; 1:a pris Ett organiskt te, 2:a pris En liten zinkskylt, 3:e pris En härlig juldisktrasa

Tävlingen håller på till och med den 1 advent (söndagen den 29 november). happines te går till Plusresan.blogspot.com

Zinkskylten med texten God Jul går till Pernilla med bloggen Vardagslyx

Julig disktrasa går till Nathalien (anonym)

signatur

Hårvård - 27 november

Utlottning Lóreal Absolut Repair hos Beleza.

Grattis Emma.

signatur

Leksak - 30 november

Som sagt, julen närmar sig så passa på att tävla hos Flerbarnsmamma! Den här tävlingen är om en jättesöt Dragleksak i form av en charmerande flodhäst i trä, målad i klara färger.

Tävlingen avslutas den 30/11 klockan 12.00. Grattis Myran,

signatur

Presentkort - 30 november

Vinn presentkort i samarbete med Lilla Ladan hos Lotta. Vinsten är ett presentkort på 250:-

Vinnaren utses genom lottdragning och du kan tävla t.o.m 30 nov. Grattis Caroline.

signatur

Mössa - 29 november

Vinn en mössa från Tenson hos En mammas dagbok.

Tävlingen pågår tills söndagen den 29 november kl. 23:59. Grattis Daniella.

signatur

Adventskalender - 29 november

När Fade efterlyste förslag till utlottningsprodukter svarade en hel del goodiebags. Nu är hon totalt ointresserad av sådant så nu gör hon det enkelt och lottar ut en adventskalender från The Body Shop: 24 härliga överraskningar väntar i denna adventskalender, inslagna och samlade i en färgglad presentpåse som förgyller även den mörkaste vintermorgon. Produkterna är utvalda inte bara för att passa ihop med varandra utan också för att passa alla åldrar och behov. Värdet i denna kalender är 1950 kr.

Vinnare dras den 29/11 och kalendern ska nå mottagaren innan det är dags att öppna första luckan. :o) Grattis Johanna

signatur

Body/Tröja - 28 november

Nu drar BeckaHBitch igång tävlingen i samarbete med Babykungen.se Priset i denna tävling består av en valfri body eller barntröja från Babykungen!

Senast klockan 20:00 nästa lördag - den 28 november. Grattis ourson.

signatur

Handduk - 30 november

Denna gång kan du vinna den här fina kökshandduken från pappelina hos Hudiksvalls färg & inredning. Kökshandduken är formgiven av Lina Rickardsson och storleken är 47 x 67cm. Värde 100kr!

Tävlingen avslutas 30/11-09. Lycka till! Grattis Gabbies.

signatur

Armband - 29 november

För att fira uppnådda 100 000 besökare vill Exklusiv vardag erbjuda en tävling. Det är ni väl värda! Det lottas ut ett underbart reptile armband i sandfärg från Bijouxbyus. Ett modernt och klädsamt armband.

Tävlingen pågår till söndagen den 29 november. Grattis Cina.

signatur

Barnkläder - 7 december

Nu är det dags för en månadstävling hos Flerbarnsmamma!  Vinnaren får välja ett valfritt klädesplagg från Alfons Åberg hos Strössel barnkläder, det finns både pojkkläder och flickkläder att välja mellan. Storlek 50 till 122/128.

Tävlingen avslutas den 7 december klockan 00.00. GrattisMartina,

signatur

Ljuslykta - 7 december

I tävling nummer 5 hos Sara har du chansen att vinna en ljuslykta värd 199 kr från Jotera. Lyktan är munblåst, handmålad och handgraverad och kan till exempel hängas i ett fönster. Gjord för värmeljus.

Tävlingen avslutas 23:59 måndag den 7:e december! Grattis Michelle.

signatur

Leksaker - 1 december

Var med och tävla om fina leksaker ifrån Mykidoomommyatnineteen.blogg.se

Grattis Thereseo Denise.

signatur

Valfritt smycke - 2 december

Nu kan du vinna ett valfritt smycke från Frozt.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 2 December. Grattis Jennie.

signatur

Smycke - 23 november

Idag har Engla nöjet att presentera en tävling i samarbete med KyssJohanna, där DU får önska dig ett smycke.

Tävlingen pågår tom. måndagkväll klockan 19.00. Grattis Anna o Ida.

signatur

Brödrost - 29 november

I Julias jultävlingar kan du spara pengar genom att vinna julklappar! Tack till Datagubben som sponsrar den här tävlingen! Priset är en svart brödrost från Philips med många smarta specialfunktioner. 779 kronor är brödrosten värd!

091129 är sista dagen att tävla, lycka till!

signatur

Armband - 25 november

Den ena fantastiska tävlingen avlöser den andra just nu och idag bjuder gizmolinas på en tävling i samarbete med CreativeLounge. Vinsten är det super-populära armbandet Humanity Wrap-around bracelet som många kändisar går runt med. Armbandet är ca 90 cm, och du virar det flera led runt handleden = det passar alla! När du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!

Tävlingen pågår t.o.m onsdag 25:e november. Grattis Linda.

signatur

Spel - 1 december

Nu lottar Carolina ut 1st "NYA ÖLSPELET" från barshopen.se

Tävlingen avslutas 1 December. Grattis Viktoria.

signatur

Tepaket - 7 december

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Brunkullan. Nu kan du vinna ett härligt tejulpaket! En kanna, en kopp med fat och miniprover på alla Brunkullans tesmaker.

Tävlingen avslutas 7 December. Grattis Jasmine,

signatur

Ljus & zinkkringla - 7 december

Nordingården och Lisa Stevens kör ytterligare en tävling, denna gång kan du bla vinna ett ljuvligt goddoftande massageljus! Lisas egna ljus finns i en massa goda dofter, vad sägs om tex vildfikon & vindruva, apelsin & kryddnejlika, vanilj & chilli, mysk el kanske äpple. Förstaprisvinnaren väljer själv doft på sitt ljus som har ett värde utav 135 kr. Denna gång har de även ett andrapris, nämligen 5 stycken gulliga kringlor i zink att hänga i granbuketten el liknade.

Lycka till i tävligen som pågår fram till den 7 december. Grattis Vit som Snö och Gun-Britt.

signatur

Smyckespyssel - 6 december

Detta får du inte missa.. Så himla snygga och just du kan tävla om dom HÄR!! I paketet finns: * Nylontråd 10 mm rosa, turkos, grå* Nylontråd 20 mm fuchsia, turkos, grå * Vaxpärlor fuchsia, turkos, grå, vit, svart * Pärlor av porslin blå, rosa, strasspärlor * Bruksanvisningar

När avslutas tävlingen?Den avslutas den 6 dec kl 18.00 GRattis Simone o Emma.

signatur

Almanacka - 5 december

Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se

Tävlingen håller på till 5/12 ♥ Grattis Mollie.

signatur

Mössa - 30 november

Pumpalot har helt missat att hennes besöksräknare passerat 10.000 sen starten i April. Vad roligt! Här kommer den utlovade tävlingen, den här gången har ni chans att vinna en vintermössa i valfritt utförande (finns i storlek upp till 3år. Om du har äldre barn kan man istället få en rund mössa med fleecefoder!).

Vinnaren dras den 30 nov kl 20.00. Grattis Elin,

signatur

Hjärtan - 6 december

Dags för en liten utlottning hos Björnar och praliner! Ett sött hjärta med silverbroderier och ett litet tröstpris.

Den 6 december dras två vinnare! Grattis Gunilla o Skogstrollet.

signatur

Top - 6 december

Jag tävlar om en top från Kan Dee hos Familjebloggarna. Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas Söndagen den 6 Dec kl:20.00. GRattis Nathalie.

signatur

Kylmuggar - 6 december

Nu kan du vinna 4st kylmuggar från barshopen.se hos Millah. Ett problem med isbitar är att man absolut inte vill ha dem i öl. Och vissa ölsorter vill man ju dricka kalla. Här är lösningen: En mugg gjord av tålig plast med ihåliga väggar fyllda av en vätska som fryser till is när muggen får ligga i frysen. Det är som att dricka ur en mugg gjord av is. Som inte förvandlas till vatten och är utmärkt att dricka öl ur. Du kan räkna med att muggen håller din dricka kall i ca två timmar innan effekten börjar avta.

Tävlingen avslutas 6 December. GRattis Madde.

signatur

Ring - 5 december

Mia har gjort en ring i 925-silver som hon lottar ut.

Tävlingen pågår till och med lördag 5 december. Grattis Lallis.

signatur

Hudvård - 5 december

Nu kan du vinna LdB:s serie Vitalizing with silk för normal hud hos Millah. Perfekt som julklapp eller till dig själv!

Tävlingen avslutas 5 December. Grattis Helena.

signatur

Smycken - 29 november

Med tårarna rinnande vred Kamomilla till sina sista smycken, som nu ska bli vinster i sitt jubileumslotteri. Den som lyckas nappa den vinnande lotten får detta halsband, gjort av en souvenirsked. Och så lottar hon ut ett tröstepris. Ett halsband gjort av skaftet från en kaffesked.

Tävlingen pågår till nästa söndag, 29.11 kl 18 finsk tid. Häng med! Grattis Lantliv o Veronica.

signatur

Zink och silver - 4 december

En utlottning som går i Mias favoritfärger zink och silver. Två vinster hade hon tänkt men den som vinner första pris får välja pris, tvåan får såklart det andra. Den ena vinsten är ett jättesött hjärta i zink med två små lyktor på och en påse av mina egna fröer från Silvermartorn. Den andra vinsten är en liten charmig zinkburk, perfekt till lite smått som kan få oss att må bra. I burken ligger nu ett litet doftande kuvert med lavendel.

Senast den 4 december. Grattis Lena o Lena,

signatur

Smycken - 4 december

Nu sätter Kristin igång en tävling. Denna gång kan ni vinna ett par valfria örhängen samt en ring från webbshoppen TalkingClothes! En hemsida med helt underbara smycken och kläder.

Tävlingen avslutas den 4 december.

signatur

Rosetthalsband - 30 november

Vinn rosetthalsband från GOLD DIGGER hos Kelly!

Vinnaren dras den 30/11.

signatur

Hårvård - 30 november

Vinn hårvård hos Frida: Shine Amplifier: Detta är ett glansspray, Diamond Heads: Silkedroppar och Treat Elite: Spray balsam (med keratin) Till ett värde av : ca 357 kr

Tävlingen avslutas 30/11!! Grattis Hannele.

signatur

Uggs - 2 december

I samarbete med de svenska märket Shepherd har ni nu chansen att vinna ett par av deras egendesignade UGG-skor i valfri färg hos Allt om the Hills!

Tävlingen avslutas Onsdag 2 dec!

signatur

Halssmycke - 27 november

Var med och ha chansen att vinna halssmycket, Harmoni hos En mammas dagbok. Veckans tävling sponsras av Kreativ Insikt. Ringarna har varsin påminnelse på temat HARMONI: Stillhet är nyckeln till livets gåta, Detta ögonblick bär på en gåva, Vila: allt är som det ska vara. Text & form: Carolina Gårdheim.

Tävlingen pågår tills fredagen den 27 november kl. 23:59. Grattis Lucy.

signatur

Ros - 3 december

Se hit alla som älskar blommor! Nu kan du vinna en ros hos Millah i paket från Speaking Roses som du kan skicka till vem du vill i Sverige! Speaking Roses kan man säga är blommor 2.0 - Du kan nämligen själv bestämma betydelsen av blomman genom att välja en text eller skriva en egen text och få den tryckt på själva roskronan.

Tävlingen avslutas 3 DecemberGrattis Carrouee

signatur

Overall & recept - 3 december

Jag är med och tävlar om en valfri fleeceoverall & receptboken Bullmammans favoriter från SobeaMuppsans blogg, var med du oxå

Tävlingen avslutas den 3/12 kl. 21.00. Grattis Linnea o Linda

signatur

Tvål - 2 december

BROARNE och Lenas recept har en tävling med detta fina pris :)

Tävlingen avslutas den 2/12

signatur

Tröja & mössa - 2 december

Jag tävlar om en valfri Nova Star-tröja och valfri mössa från Liten på Landet hos Agnes. Var med och tävla här du också! Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingen avslutas onsdagen den 2 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis Sarah.

signatur

Ögonskugga - 2 december

Nu ger Makeupartisten alla möjligheten att vinna en mineralögonskugga (eyedust) från MakeupCosmetics! :) Hon kommer att dra tre st vinnare. Varje vinnare får en ögonskugga. Det är högpigmenterade eyedusts av 100% mineraler! Love är rosa, Antique är guldig och silvrig, och Black Diamond är svart med glitter

Tävlingen avslutas onsdagen den 2:a december kl. 21.00!

Black Diamond - Emma.
Antique - Ida.
Love - Daniel.

signatur

Matcheckar - 2 december

5 slumpmässigt dragna vinnare hos Charlotte får matcheckar till ett värde av 500 kr.

Senast den 2 december vill vi ha ditt förslag.

Här är de fem vinnarna:

* Ingela (kommentar 4)
* Anna (kommentar 20)
* Emma (kommentar 75)
* Rosida ♥ (kommentar 106)
* Tess (kommentar 167)

signatur

Duschgelé - 2 december

I tävling nummer 4 har du chansen att vinna en flaska duschgele värd 199 kr från Fluffbabes. Sara har tidigare lottat ut både body butter och scrub från samma serie och de luktar underbart! Kan tänka mig att duschgelen är lika underbar som de andra produkterna.

Tävlingen avslutas 23:59 onsdag den 2:a december! Grattis Carita.

signatur

Presentkort - 28 november

Nu kör LiiCee igång en ny tävling! Denna gången har två läsare chansen att vinna varsitt presentkort på 150:-, från Modehus.nu!

Tävlingen avslutas på lördag (28 november) klockan 23.59, vinnaren dras på söndag och vinsten skickas på måndagen! Grattis Charlotte o Rora.

signatur

Presentkort - 1 december

Jag tävlar om ett presentkort på 300:- från MinPluddeVutt hos Agnes. Var med och tävla här du också! Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingen avslutas tisdagen den 1 december klockan 12:00! Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 7 december. Grattis Amanda.

signatur

Klockor - 1 december

Nu är det dags att fira Ljuvligt Lantligts första tusen besökare! Hon har 2 nyinköpta, underbart fina klockor till utlottning till 2 lyckliga vinnare.

Dragningen sker den 1 december. Grattis Gunilla o Ina.

signatur

Inredningskonsultation - 13 december

Är du hemmablind? Har du ett inredningsproblem du inte kan lösa? Var då med & tävla om en två timmars inredningskonsultation med Williams Design. Det kan gälla såväl din bostad som ditt arbetsrum på jobbet, kontorets fikarum eller dylikt. Sammanlagt värde: 5000 kronor. Vinnaren betalar själv ev. vinstskatt.ALLA KAN VARA MED: Bor & arbetar du utanför göteborgsregionen, sker konsultationen via foto, ebrev och telefon. Finns ditt "inredningsproblem" inom 3 mil från Göteborg Central, kan inredningskonsultationen ske på plats, om du hellre väljer det. Det går också bra att ge bort konsultationen i julklapp.

TÄVLINGEN PÅGÅR fram till och med lucia, dvs. söndag 13 december och vinnaren redovisas följande dag. Hurra!!! Jag vann!!!

signatur

Löshår - 1 december

Nu kör Millah igång en fantastisk tävling i samarbete med Softhair.se. Det kommer bli hela 4 stycken lyckliga vinnare! 1:a Pris 100 st stick tip Indiskt rakt Dessa remy hår är klippta exakt för att eliminera trassel och gör att håret ser friskare och glansigare ut längre. Äkta Indiskt otroligt fint hår.Detta hår går igenom extrema kontroller innan det packas och kommer hem till dig. Vinnaren får välja färg! 2:a Pris Clip on rakt hår Clip on set i 8 delar underbart hår. Räcker till en hel hårförlängning 100 % äkta mänskligt remy hår av fin kvalitet. Vinnaren får välja färg! 3:e & 4:e Pris Syntetiskt hår Finns några olika att välja mellan. Så vinnarna får välja vilket dom vill!

Tävlingen avslutas 1 December. Grattis Jiinfii =)
Du har vunnit 100 st stick tip Indiskt rakt från Softhair.se

Grattis Ella =)
Du har vunnit Clip on rakt hår från Softhair.se

Grattis Ajdins Mamma & Cizzi =)
Ni har vunnit Syntetiskt hår från Softhair.se

signatur

Parfym - 7 december

Bara för att baaby bonita har världens sötaste läsare drar hon igång en liten tävling..eller snarare en utlottning om Avril Lavigne's parfym Black Star.

Den 1 December dras en lycklig vinnare! Förlängd,

signatur

Valfritt smycke - 1 december

Another contest hos Kristin. Denna gång kan ni vinna ett valfritt smycke från VictorianDreams.se! En webbshop med en massa vackra ting som verkligen kommer få dig att känna dig unik.

Avslutas den första december, alltså 2009-12-01.

signatur

Borstset - 22 november

Eftersom tävlingar är så kul, ni bloggläsare är så underbara och det är trist att låta födelsedagsfirandet ta slut redan nu så tycker Maggie att en bonustävling är på sin plats ^_^ Vinn ett borstset.

Senast kl. 18.00 på söndag den 22:a november! Grattis Sublim.

signatur

Prinsessängel - 1 december

Nu tycker Lyckoslanten att det är värt att fira att många hälsar på varje dag. Det som skulle bli en dagbok för hennes minne tycks intressera andra också. Därför står en ny prinsessängel beredd att flytta från Lyckoslanten.

Tävlingen pågår till den 1 december. Grattis Camilla.

signatur

Namnnappar - 30 november

Var med och tävla om ett valfritt 3-pack namnappar hos Namnnappenmommyatnineteen.blogg.se

Tävlingen avslutas den 30 November. Grattis Denise o Therese,

signatur

Armband - 23 november

Nu har du chans att vinna ett armband från erturesmycken hos ZNA!

Tävlingen avslutas på Måndagen den 23/11 :) Grattis Eidetik.

signatur

Halsband - 23 november

Vinn fina halsband hos Shingela. Det finns 5 olika att välja mellan och det här är min favorit:

Det svarta eleganta är: Lis Mr Lazy är: Stina Zebra halsbandet är: Linda The 5:ies är: Sandra De 3 nycklarna är: Paulina Grattis alla 5 sötnosar!

signatur

Test - 22 november

Vinn test från Neutrogena hos Petra. Fem vinner.

Tävling pågår till söndag 22/11 -09 kl.19.00. Vinnarna är kontaktade och de som vinner är:

Jeanette
Mathilda
Tova
Sandra
Alexandra

signatur

Burk - 22 november

Vardagslycka lottar ut en fin zinkburk med vintagemotiv fylld med smått & gott från Slottsboden.

Utlottningen pågår tom söndag kväll ( 22 nov ) kl 22. Grattis Cilla.

signatur

Stjärnor & tags - 25 november

Nu sätter Mamma Millan igång en utlottning och vad är inte passande än tre st stjärnor i fattigmanssilver. Andra pris är tre olika budskaps tags som man kan sätta på julklappen,vinflaskan när man går bort mm. Texten på tagsen är Jag älskar dig, Grattis, God Jul. Tredje pris är två st tags med God Jul, Min ängel.

Hon avslutar tävlingen 25/11 kl 20.00.

Nr 1 som vinner stjärnorna var Geshiias blogg Grattis

Nr2 som vann var Monia att leva med jävulen Grattis

Nr3 Vann Tefrossa Grattis

signatur

Julfint - 30 november

Nu äntligen kommer den första tävlingen på Balders hage. Vinsten är ett kuddfodral med God Jul text och en julpost, båda kommer från Nyblom och Kollén. En riktig fin fin vinst i dessa jultider!

Tävlingen kommer avslutas måndagen den 30 november och därefter dras en vinnare. Grattis Åsa.

signatur

Mus - 28 november

Så startar MansonDust ännu en tävling - det är väl bra såhär innan jul ?! Ni kan nu vinna en liten optisk mus med Hello Kitty på från MrGizmo.se, när du kopplar in den i datorn lyser symbolerna på musen i rosa. Ingen musmatta behövs.

Tävlingen håller på fram till den 28/11 kl 00:00. Grattis Sandra.

signatur

Kattbok - 29 november

Nu är det dags för ännu en tävling hos Katthemmet Kompis. I samarbete med Ica bokförlag lottar de ut ett exemplar av boken "100 katter som förändrade världen" som är skriven av Sam Stall.

Senast söndagen den 29 november kl 18.00. Grattis Annelie.

signatur

Valfritt smycke - 26 november

Återigen dags för en trevlig tävling hos Therez! Denna gången sponsrar Creative Lounge.se med ett valfritt smycke från deras webshop. (Obs, gäller ej klockor eller märket Medvind).

Tävlingen pågår fram till den 26 november klockan 23.59 och dagen efter publiceras den lyckliga vinnaren. Grattis Therese.

signatur

Mellanmål - 27 november

Ni har nu den unika möjligheten att vinna ett "prova på paket" från Reztart hos Blondin-Adde. Reztart är en ny mellanmålsprodukt, gjord endast på naturliga råvaror med ett lågt GI-värde. Dess sammansättning är framtagen tillsammans med Lunds universitetssjukhus. 1:a pris är ett fokus startpaket med produkter ur Reztarts sortiment, (värde cirka 650 kronor). 2:a-6:e pris är 50% rabatt på valfritt startpaket.

Tävlingen pågår till 27:e november klockan 13:00.

Ett gratis provpaket från Reztart, värde 650kronor:

>>> 1:a pris: Ingrid! <<<

50% rabatt på ett provpaket från Reztart:

2:a pris Patrik Söderkvist
3:e pris Annica
4:e pris Karin
5:e pris Jessie
5:e pris Duktbad

signatur

Smycke - 23 november

Dags att köra igång en tävling hos Popruta! Nu börjar det nalka sig jul, så hon tävlar ut ett smycke hon gjort. Alla smycken är handgjorda och nickelfria.

Hon drar en vinnare på måndag. Grattis Sara.

signatur

Siffror - 25 november

Vinn dessa siffror till din adventsljusstake hos Chess. Fungerar fint både på smala klassiska adventsljus o blockljus. De fungerar som ett häftstift du fäster på ljuset. De kommer lotta ut 2 set siffror.

Tävlingen pågår tom. ons 25 november . Stort Grattis till Vi Bor På Landet och Familjen Granberg

signatur

Diskbänksset - 30 november

Just nu har webbutiken Fröken Fräken utlottning av ett diskbänkset från Cult design.

Utlottningen avslutas den 30/11. Grattis Pyretpepsi.

signatur

Färgade linser - 30 november

Nu tävlar Makeupartisten ut ett par valfria färgade linser från D7.se! Linserna är värda mellan 249 - 329 kr. Dom finns i alla möjliga färger - gröna, blå, bruna, spräckliga eller som på bilden här, gula med katt-iris!

Tävlingen avslutas måndagen den 30:e november kl. 20.00! Grattis Lotta.

signatur

Musmatta - 30 november

Nu kan du vinna den här snygga musmattan med kalender för 2010 och din egen bild hos ZeAn!

Tävlingen pågår till och med måndagen den 30:e november. Grattis Vilja.

signatur

Mascara - 30 november (?)

Jag tävlar om en mascara hos mssst. Jag vill vinna så jag kan vippa med snygga fransar på alla julfester som närmar sig,

HON VÄLJER UT EN VINNARE I SLUTET AV NOVEMBER.

signatur

Kort - 30 november

Var med i tävlingen hos softgrey och vinn ett valfritt shabbychickort! Du kan välja receptkort, tänkvärt, dekoration eller vad du vill.

Ny vinnare dras den sista varje månad. Grattis Mia,

signatur

Muffinsformar & handduk - 30 november

Krydda livet tyckte att det kunde passa bra med en liten utlottning nu när det börjar närma sig jul. Ni kan vinna dessa fina och röda muffinsformar & denna röda kökshandduk från Green Gate. Rött passar väl alldeles utmärkt till julen. Jag vet att många av er gillar vitt, silver, och gröna naturfärger till jul men röda inslag är också väldigt fint i allt det ljusa.

Tävlingen pågår t.o.m den sista november så den som vinner hinner baka med de fina formarna lagom till jul :) Grattis Jenny,

signatur

Hårvård - 30 november

Nu drar Style by Jouline igång en till tävling och denna gången kan du vinna en Osis Dust It i sammarbete med Klippcenter. Dust it är ett lätt puder som ger ditt hår extra textur och volym som håller hela dagen. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma med cirkelrörelser.

Avslutas: 30 November. Grattis Sarina.

signatur

Goodiebag - 30 november

Jag är med och tävlar hos Millah om en goodiebag från myHeart. MyHeart säljer dekorationer och tillbehör till bröllop och barnkalas. Var med och tävla du med! Alla Camillas läsare får 10% rabatt hos myHeart.se under november. (Rabattkoden hittar ni hos Millah)

Tävlingen avslutas 30 November. Grattis Heidi,

signatur

Lyktor - 30 november

Nu kan ni vara med och tävla om de här söta värmeljuslyktorna hos Vita drömmar och choklad.

Två stycken lottas ut den 30:e november. Grattis Lena.

signatur

Bok - 30 november

Jag är med i en tävling hos Barnboksprat och kan vinna Mamma - boken om ditt liv:



Var med och tävla du också! Du hittar tävlingen här! Grattis Tova.
signatur

Limpistol - 30 november

Nu har ni chansen att vinna en Dremel Glue Gun hos Lilla huset på prärien inför allt pyssel nu i JUL. Det är en fantastisk manick som man kan använda på många olika sätt. Dremel Glue Gun har två temperatursinställningar och är utrustad med soft grip, som ger ett bra grepp. Det finns ett stöd som säkrar att limpistolen står säkert på bordet samtidigt som man kan använda den med en hand. Med de nya glitterpatronerna kan limpistolen användas till alla möjliga limuppgifter och dekoration (modellkonstruktion, träarbeten, blomsterarrangemang etc). Den levereras med sex stycken vanliga limpatroner och tolv stycken glitterpatroner.

Vinnare i tävlingen dras den 30:e november kl. 20:00. Grattis Drömmar och Lycka.

signatur

Halsband - 30 november

Eftersom det snart är jul tycker Linda att det här halsbandet är en passande vinst! Jättefint att bära på julmiddagen/julfesten! Halsbandet är gjort av en keramiker. Och hennes dåliga kamera har tyvärr inte riktigt lyckats ge halsbandet rättvisa. För hjärtat är riktigt blankt med en klar djupröd färg!

Vinnaren dras den 30/11! Grattis Annika.

signatur

Namnnappar - 30 november

Var med och tävla om ett valfritt 3-pack namnnappar hos NamnnappenWiggo.org

Tävlingen avslutas genom lottning den 30 Nevember 19:00. Grattis Cilla.

signatur

Mössa - 29 november

Jag är med och tävlar om en Molo mössa i valfri färg och storlek från Pirum Parum hos Kissegirl. Tävla här du med!

Tävlingen avslutas den 29 November kl: 21.00. Grattis Carolina.

signatur

Örhängen - 30 november

Corina lottar ut ett par örhängen som hon tillverkat själv. Små hjärtan, röda hjärtan såhär innan julen och krokarna är i äkta silver.

Dragningen sker sista November. Grattis Cina.

signatur

Presentkort - 30 november

Ninninusens har fått chans att hålla i en tävling, med www.kiddoz.se som sponsor. Hela 250 kronor i presentkort kan DU kamma hem hos webbutiken. Kanonbra såhär till jul! För vem slänger inte ut en massa pengar på julklappar?? :p

Tävlingen avslutas den sista November!

signatur

Presentkort - 30 november

I samarbete med Kiddoz har Lotta en tävling där du kan vinna ett presentkort på 250:-

30:e november dras vinnaren genom lottning. Grattis Anders.

signatur

Presentkort - 30 november

I dag kör Bambii i gång med en härlig ekologisk tävling. i vinstpotten vinner du ett presentkort på 250 pikadoler :). Perfekt läge att satsa på julklappar till kidsen :)

Tävlingen kommer att avslutas den 30 november. Grattis Carro.

signatur

Presentkort - 30 november

Vinn ett presentkort hos o-råsa hos Bambi.

Tävlingen pågår fram till måndagen den 30 november kl.18.00. Grattis Nadja,

signatur

Påse, spetsar, kort mm - 30 november

Nu är det dags för att ha en julutlottning hos Fias Drömmar. Första priset är en påse med tryck och vit/rödrutig rosett med ett madonnamärke på. Samt vit handvirkad spets som är från svunna tider =) Som ni ser på bilden är det ganska mycket spets. Påsen är sydd av henne =) Eller så kan ni vinna detta,vinnaren får själv välja pris.. Självklart blir det ett tröstpris också =) Handgjorda adventskort med söta dikter på, sidenband medföljer. Även här vinner man handvirkad gammal spets.

Tävlingen pågår till den 30/11 ( alltså en ganska kort tävling). Grattis Jenny o Viveka.

signatur

Kudde - 30 november

Nu är det dags för utlottning igen. Denna gång lottar Lissboden ut denna kudde.

Tävlingen pågår till den 30 november. Grattis Anna-Lena.

signatur

Nattlinne - 30 november

I och med att Bitte når 10 000 besökare firar hon med en liten tävling. Vinn ett nattlinne från Evas Underkläder.

Tävlingen avslutas 30 November. Grattis Liisa.

signatur

Mössa & scarf - 30 november

Jag tävlar om priser från Rockefella hos Familjebloggarna. Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas Måndagen den 30 November kl:20.00. Vinnaren utses genom lottning. Grattis Johanna.

signatur

Adventskalender - 30 november

Jag tävlar om en adventskalender från Blåelefant.se hos familjebloggarna.se. Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas Måndagen den 30 Nov kl:12.00. Grattis Josefine.

signatur

Barnkläder - 30 november

Vinn ett Preppy Set Värde 1000kr från Lundmyr of Sweden hos Robins Garderob

Tävlingen pågår tom MÅNDAG 30 NOV kl 00:00. Grattis Erika.

signatur

Handdukar - 26 november

I Julias jultävlingar kan du spara pengar genom att vinna julklappar! Tack till Inredningsboden som sponsrar den här tävlingen! Priset är två frottéhanddukar från Lord Nelson Victory i storlek 50x70 och 90x150. Ordinarie pris 399.

091126 är sista dagen att tävla, lycka till!

signatur

Zinkhus mm - 30 november

I augusti månad hade Madickens värld haft sin räknare igång i ett år och på den tiden haftt 30 000 besök! Som ett litet tack till detta vill hon lotta ut ett par gåvor. 1:a pris är ett zinkhus från Walter och Co. och ett litet God Jul-hjärta i sten. 2:a och 3:e pris är ett gäng med små julkort: Den som vinner 2:pris får välja vilken av de två julkortspaketen som han/hon vill ha!

Tävlingen avslutas den 30 nov. kl.23.59! ;O) Grattis Åsa, Mia o Farmor Agge,

signatur

Flaska - 29 november

Nu tävlar Millah ut en Drickflaska 1L från Unnamei Eco Living. Sigg är en schweizisk designklassiker som är tillverkad i 100% återvinningsbar aluminium. Flaskorna är pressade ur ett enda stycke rent aluminium och är helt befriad från svetsar och sömmar. En vattenbaserad beläggning gör det lätt att hålla rent flaskan och att den också klarar syrliga sportdrycker. Värde: 200:-

Tävlingen avslutas 29 November. Grattis Sandra,

signatur

Hemligt julpaket - 29 november

Hembroderat, rutigt, hembakade pepparkakor, plastgran, svart gran, lila kulor, halmbockar, lackade paket, färdiga kartonger, glaskulor, plastkulor, julskinka, vit jul, röd jul, kitschig jul, adventskalender, pepparkakshus, tomtar....? Vilken är Du? Tomte jul, Stjärnklart, Grafisk jul. Var med & tävla om ett hemligt paket ur Cult Design julserie hos livinginteriör. Beskriv vilken stil Du föredrar på julen & Du har chansen att vinna ett hemligt paket ur den stil Du väljer.

Tävla t.om 1:a advent. Hurra!!! Jag vann det grafiska paketet!

signatur

Fotokonst - 29 november

Dags för en ny fin tävling hos Flex Inredning. Den här gången i samarbete med Fotokonstgalleriet.se. Fotokonstgalleriet erbjuder högkvalitativ fotokonst från svenska fotografer. Alla bilder säljs i begränsade upplagor. Vinsten är en valfri bild, i storlek 50 x 50 eller 50 x 70 cm, på fotopapper med tillhörande äkthetstyg (värde ca 1550 kr).

Senast den 29 november. Grattis Hannah.

signatur

Handdukar - 29 november

Det börjar närma sig 6000 på besöksräknare och Villa Lilja tänkte fira med en tävling. Två fina handdukar (30 x 50 cm) från Gant står på spel.

Tävlingen pågår till den 29 november.

signatur
Min profilbild

bloglovin