SPA-kit mm - 30 sep

Då var det dags för tävling nr 1 anordnad av självaste dreamsaboutlife. Priser som Ni kan vinna: Ett SPA-kit, Ett blå halsband & en leopard brosch, Ett sätt med 24 nagelfilar

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL DEN 30 SEPTEMBER 2011 KL. 24:00

1:a pris – SPA kit går till: Evamar

2:a pris – blå halsband & leopard brosch går till: Yarp

3:e pris – ett sett med nagelfilar går till: Elin

signatur

Värdeficka - 30 sep

Hos Ett dussin pannor kan du vinna en "Shoe-wallet" från Nike, en töjbar värdeficka som du enkelt fäster på skon (eller på byxlinningen om du hellre vill det) så att du kan förvara nycklar, pengar eller andra små värdesaker som du vill ha med dig.

Sista tävlingsdagen är den sista september! Grattis Katarina.

signatur

iPod - 31 okt

Tävla och vinn en iPod Shuffle 2GB hos den rockande kocken.

Tävlingen varar till 31/10, alltså oktober ut. Grattis Chanette,

signatur

Bok - 30 sep

Så är Leilas vistelse i Frankrike slut om onsdagarna men tills vi ser henne i TV igen så har Hem och Lycka fått möjligheten att lotta ut hennes bok One more slice i samarbete med hennes bokförlag Walther and books. Och som alla hennes böcker är även denna bok super med smarriga recept och underbara bilder. Helt grymt bra helt enkelt!

Tävlingen pågår till och med 30 september. Grattis Alexandra.

signatur

Goodiebag - 1 okt

Vinn en goodiebag hos Vitt eller svart!

Grattis AnnaKaize

signatur

Hylla - 22 sep

Denna gång kan It's a house, i samarbete med EM Umeå, stolt presentera inget mindre än en String Pocket i valfri färg till vinnaren.

Tävlingen avslutas den 22:a september kl. 18.00.

signatur

Förkläde - 28 sep

Nu kan du vinna ett förkläde till dig själv, till din partner eller ge bort ett i julklapp till den du tycker mycket om hos MikaDesign. Du får välja vilken färg du vill vinna. Förklädet är skräddarsytt för att passa de flesta kroppsformer, materialet är ekologisk bomull och färgerna är ökotexcertifierade.

Tävlingen pågår t.o.m den 28 september. Grattis Veronica.

signatur

Almanacka - 16 sep

Jag tävlar hos Beatrice, mamma till skutten Robin om en personlig almanacka från Personlig almanacka! Tryck HÄR för att komma till tävlingen :)

Grattis Anna-Carin!

signatur

Handväska - 28 sep

Tävla om en valfri handväska från Wilmaofsweden.com hos Millah.

Tävlingen avslutas 28 September. Grattis Nathalie.

signatur

Quilt - 16 sep

Vad sägs om en utlottning - giveaway för att pigga upp på sensommaren. Kanske en quilt att värma sig med när man sitter ute på kvällen och myser bland lyktor och tända ljus??? Vita rosor och förgätmigej lottar ut en handsydd quilt i storlek av en pläd. Ena sidan är vit och den andra i antingen enfärgat vitt, grått, lila eller i ett blommigt rosamönstrat tyg.

Tävlingen pågår till den 16/9. Grattis Hanna.

signatur

Badrumsserie - 13 sep

Nu introducerar Mika Design snart en ny färg i Confetti badrumsserie- den midnattsblå. Men innan dess ska det tävlas om just den!

Tävlingen pågår t.o.m 13 september. Grattis Kicki.

signatur
Min profilbild

bloglovin