Bloggpaus

Jag är ute och reser lite och vet inte hur bra tillgång jag kommer att ha till internet. Är hemma igen om ungefär en vecka, så då kommer lite tätare uppdateringar.

 

Ha det bra så länge!

signatur

Tavla - 31 okt

Stinas vardagsrum har passerat 4000 besökare under veckan och det måste ju självklart firas. Hon tänkte våga ha en utlottning, vad tror ni om det?!? Det du kan vinna är den här canvas-tavlan med muffinsrecept

Utlottningen pågår t.o.m. den 31 oktober. Grattis Mia.

signatur

Almanacka - 8 nov

Tävla om en personlig kalender från onskefoto.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 8 November. Grattis Lotta,

signatur

Almanacka - 1 nov

Nu startar Linn en till tävling och denna gång en almenacka från personligalmenacka.se. Du bestämmer själv hur almenackan ska se ut, designen är alltså efter dina önskemål eftersom du vinner ett presentkort därifrån, presenkortet är inte på en speciell summan utan gäller alla storlekar från hemsidan.

Tävlingen avslutas den 1 november, lycka till! Grattis Linnea.

signatur

Löshår - 1 nov

Eftersom det är mycket tema hår just nu är det dags att köra en lyxig hårtävling hos Delinda. Nu har du chans att vinna fina Clip N Go set från Poze Hairextensions som säljs hos Beautynet. Håret finns i rakt, vågigt, slingat och många olika färger. 1a pris: Poze Hair Clip N Go 2:a-3:e pris: Hårprodukter värde 300:-

Tävlingen pågår till 1/11. Grattis!

1a pris: Vanesa : Poze Hair Clip N Go

2:a-3:e pris: Mia och Johanna K: Hårprodukter värde 300:-

signatur

Goodiebag - 29 okt

Vinn en goodiebag fylld med det här och mycket mer hos Ida.

Tävlingen avslutas den 29e oktober kl: 00:00. Grattis Rakhi,

signatur

Fleeceset - 29 okt

Jag tävlar hos Johanna, om ett fleeceset i samarbete med Smile, Tävla här du också

Grattis Emeli. Liselott o Linda.

signatur

Goodiebag - 30 okt

Chicmommy och Ungmamma stödjer rosa bandet och rosa oktober månad. Nu lottar de ut en rosa Goodiebag till en av sina läsare. Goodiebagen innehåller allt på bilden. Jag tävlar här, var med du också!

Tävlingen avslutas den 30:e oktober kl 23.59 och vinnaren presenteras den 01 november!

signatur

Almanacka - 3 nov

Tävla om en personlig almanacka från Personligalmanacka hos Agnieszka.

Tävlingen avslutas den 3e november. Grattis Anja,

signatur

Spel - 31 okt

Spelexperten är så underbara så dom vill lotta ut ett spel till er hos Sara, ni kan välja mellan Hur fan visst du det?, Intim, Knäppgök, Våghals 2 & Sportfåne.

Lycka till tävlingen avslutas den 31 Oktober. Grattis Maria.

signatur

Kaffemaskin - 31 okt

Vill du vinna en TASSIMOmaskin + ett startkit med dryckeskapslar ( T DISCS) ?

Prinsessan drar en vinnare om en vecka.

signatur

Kaffe - 31 okt

Som den sanna koffeinist Freyla är lottar hon nu ut TRE testpåsar med Zoegas nyhet "Dark Temptation" med toner av stjärnanis och hasselnöt.

Vinnarna lottas fram den 31/10. Grattis Ulla, MariaL och Sara

signatur

Kaffemaskin - 31 okt

Linda är jätteglad över att ha fått den stora äran att låta hennes bloggläsare tävla om en egen TASSIMO + ett startkit av varma drycker från Gevalia. Allt detta har ett värde av ca 2000:-.

Tävlingen pågår månaden ut, dvs till och med den 31 oktober. Grattis Sirpa.

signatur

Kalender - 31 okt

Önskefoto har nyligen lanserat en ny produkt – en personlig kalender. Kalendern kan du designa själv med din egen text på framsidan, favoritfärgen på text, omslag och inlaga. Innehållet formar du precis som du vill med namnsdagar, helgdagar, klockslag och olika moduler för exempelvis träning, väder m.m. Kalendern är i formatet 15×14 cm, alltså perfekt att stoppa ner i väskan. Malin i form har nu fått möjlighet att tävla ut en sån här kalender.

Tävlingen avslutas den 31:a oktober kl. 18.00. Grattis Anna.

signatur

Armband - 31 okt

Bolin of Sweden vill på sitt lilla vis uppmärksamma Rosa Bandet kampanjen under oktober månad! Hon lottar ut ett armband i rosa färger.

Vinnaren dras söndagen den 31 oktober! Grattis Carita.

signatur

Spaset - 31 okt

Aromia.se sponsrar tävlingen hos MansonDust med ett spaset! Det passar väl fint nu under hösten, att få lyxa till det lite. Eller varför inte ge bort i julklapp till någon du tycker om! Spaset 5-delar. Presentset i 5 delar med duschgel, bodylotion, tvättsvamp, 6 st badbomber & tvål. Setet finns i 4 st utföranden; Cool wave (blå), Island Paradise (rosa), Tahitian Monoi (lila) samt Ocean (mörkgrön). Vinnaren får välja färg. Innehåll/storlek: Duschgel 120ml, bodylotion 120ml, badbomber 6stx15g, tvål 90g, tvättsvamp. (värde: 75:-/frpk)

Tävlingen pågår från den 17/10 & i minst 14 dagar framåt. Tävlingen avslutas därefter så snart den fått över 50 tävlanden. Grattis Johanna.

signatur

Fem vinster - 31 okt

Nu har Petra haft sin 10 000:e besökare. Det trodde hon aldrig, men nu vill hon fira med en liten tävling. Hon har fem priser - två böcker, två dvd:er och en biobiljett. Den som vinner får välja vinst, tvåan får välja sedan, osv. 1. Dvd:n Grabben i graven bredvid - den (nästan) sanna berättelsen om mig och J. 2. Dvd:n Leende guldbruna ögon - den ljuvliga tv-serien om dansbandet Lennartz. 3. Filmkokboken - Mångalna middagar och magiska menyer från filmens underbara värld. 4. Inred lantligt inne & ute - en idébok full av handfasta tips och beskrivningar om inredning. 5. En biobiljett som gäller SF-biografer till och med den 29 maj 2011.

Tävlingen avslutas den 31 oktober.

Vinnare blev:

1 pris: Maria Björkman
2 pris: Mashiara
3 pris: Badankan
4 pris: Mickan
5 pris: Inga-Lill

signatur

Presentkort - 31 okt

I samarbete med SUMOpix.com lanserar Snusan nu en tävling där du kan vinna ett presentkort på 300 kr. SUMOpix har canvastavlor i många former och storlekar till ett bra pris.

Tävlingen avslutas söndagen den 31:a oktober kl. 13:00. Grattis Alexandra,

signatur

Burk mm - 31 okt

Nu är det dax för Hemma på Kråkereds utlovade tävling! Det ni kan vinna är en söt brödkorgsduk och tändstickor i fin plåtburk från Greengate!

Tävlingen pågår oktober ut. Grattis Maria,

signatur

Fotokalender - 31 okt

Jag tävlar hos Familjen Larsson/Sjölin om en personlig fotokalender från Önskefoto, var med och tävla du också!

Tävlingen pågår oktober ut, lycka till! Grattis Tova,

signatur

Kaffemaskin - 31 okt

Tillsammans med Tassimo.se har Dahlarna nu en tävling, med den underbara vinsten - en TASSIMO samt ett startkit av T DISCS (TASSIMO dryckeskapslar).

Tävlingen pågår till söndagen den 31 oktober kl. 20.00. Grattis Anna.

signatur

Armband - 31 okt

Det var längesen Hemma hos Pemmel hade en tävling, och vad vore inte bättre än att lotta ut ett av hennes armband!

Tävlingen pågår oktober ut och vinnaren får välja bland färgerna vitt,svart eller brunt. Grattis Gunilla o Annelie.

signatur

Sjal - 31 okt

My Coastal Home lottar ut en härlig sjal i vintagestil. Underbar att vira om halsen eller lägga över axlarna. (100 % bomull)

Utlottningen pågår till den 31 oktober. Grattis Scilla - Stina,

signatur

Sjal mm - 31 okt

Så var det dags för den utlovade utlottningen hos Huset på landet. Deras nätbutik http://www.talomaalla.fi/ fyller 5 år i oktober och det firar vi bl a med en utlottning. Vinsterna har de valt ut bland höstens härligaste nyheter! Första pris är en gosig sjal från Ester Elenora i valbar färg: grå, creme eller brun. Andra pris är en stor stämpel "Notkollage". Tredje pris är en söt kryddpåse från Jeanne d'Arc Living.

Alla som kommenterat/mailat senast söndag 31.10. kl. 16.00 deltar i utlottningen. Lycka till! Grattis Linda, Linnea och Börjelundskan,

signatur

Fat - 31 okt

Besöksräknaren har tickat över 600 000 besökare hos Hem och Lycka och det vill hon fira med en tävling! Hon lottar ut ett stort fat/tallrik som första pris och ett litet fat/assiett som andra pris från egna butiken Ellis Corner.

Tävlingen pågår till och med 31 oktober, lycka till! Grattis Jenny o Jenny.

signatur

Fikaset mm - 31 okt

Franska liljan har fyllt år så för att fira hennes bloggflytt och födelsedag håller hon en utlottning! Hon lottar ut ett sprillas nytt fika-set från: En LATTEMUGG och FAT (värde 218kr) från GREENGATE i ett härligt mönster! (Färgen och mönstret är hemlig tills vinnaren presenterats, men alla är ju ursnygga :-)...) För var 20:e tävlande kommer hon lägga till YTTERLIGARE 1 Vinst från GREENGATE! Det kan bli handdukar, förvaringspåse, mm

Tävlingen pågår till 31 oktober. Grattis Jeanette, Petra, Terese, Ing-Britt, Jenny och Ullis.

signatur

Överfallslarm - 31 okt

Vi går mot mörkare tider, skulle det inte kännas lite tryggare med ett överfallslarm? Du kan nu vinna ett hos MansonDust från FeelSafer i form av ett hjärta eller en panda, som passar t.ex på nyckelknippan. Om du inte själv behöver ett så är det en omtänksam present till någon som du tycker om.

Tävlingen pågår från den 2/10 till den 31/10 kl 23:59! Grattis Jessika.

signatur

Goodiebag - 31 okt

Jag är med och tävlar om en stor goodiebag värd minst 8000 kr hos Lindet. Tävlingen hittar du här! Var med du också!

Grattis Andreas.

signatur

Löshår - 31 okt

Crazyangel kom på åttonde plats i Rapunzels Bloggtävling. Hennes pris blev ett clip-on sett som hon valt att lotta ut!

Tävlingen avslutas den 31 oktober klockan 20.00. LYCKA TILL! Grattis idjut.

signatur

Servetter - 31 okt

MichelleDelice lottar ut ett paket med 100 st matservetter till någon utav er läsare!!!

Tävlingar avslutas den 31 oktober.

signatur

Hudkräm - 31 okt

Dax för utlottning av skön kroppskräm hos Maria. Nu tar vi o lottar ut lite sköna Oriflameprodukter. Är vi många som är med kommer hon att lotta ut två eller kanske till o med tre krämer så kom igen o var med.

Utlottningen gäller hela oktober. Dragning blir i första veckan av november. Grattis Camilla, Mashiara o Maria.

signatur

Klockor - 31 okt

Nu har Du chansen att vara med och tävla om 4 stycken läckra klockor i silikon hos Makelife.se! Väger endast 10 gram & med en armbandsbredd på 7 mm. One size med cirka 17 cm i omkrets. Unisex gör att den funkar lika bra på man som kvinna. Fukttålig. Visar både tid & datum. Snygg att använda ensam eller tillsammans i flera nyanser.

Tävlingen avslutas den 31 0ktober 00.00. Grattis Kashaya,

signatur

Goodiebag - 30 okt

Nu har Millah plockat ihop ett litet paket som hon lottar ut. Den är fylld med lite smått och gott, så den som vinner blir int besviken. Spännande va?

Tävlingen avslutas 30 Oktober. Grattis Linda.

signatur

Symaskin - 29 okt

Kanske är det just DU som har turen att vinna en ny symaskin från Janome hos Symaskineriet!

Tävlingen pågår tom den 29 oktober och dragning sker lördag den 30 oktober. Grattis Emelie.

signatur

Presentkort - 29 okt

Jag tävlar hos Erika om ett Presentkort värde 500 kr hos Pledd.

Tävlingen avslutas den 29 Oktober. Grattis Annika.

signatur

Hudvård - 29 okt

Tävlingen hos Linnea hålls i samarbete med Decubal. Det ni kommer tävla om är 3 olika saker, i samma tävling!Decubal Lips & Dry Spot 30ml, Decubal Face Vital 50ml och Decubal Hand Cream 100ml

Tävlingen håller på till fredagen den 29 oktober klockan 18.00. Grattis Care69.

signatur

Väskhängare - 29 okt

Är du less på att ha väskan liggandes på golvet när ni är på restaurang? Undvid slitage och ha full koll på din väska eller jacka vid bardisken eller på lunchstället! Den svarta diamanten har silverfärgat hölje som du fäller runt och fäster med en magnet när du lägger den i väskan eller fickan. Fäll upp diamanten så har du en liten praktisk spegel. Vinn den hos Linn.

Tävlingen avslutas den 29 oktober. Grattis Katja.

signatur

Saltskrubb & läppbalsam - 27 okt

I am skrubbade sig med Biolivs saltskrubb och den höll vad den lovade, har nog aldrig varit så len efter en dusch förut. Därför har hon en tävling där hon lottar ut den + läppbalsam!!!!

Tävlingen avslutas onsdag den 27/10. Lycka till!!!!! Grattis Ingrid.

signatur

Reztart - 28 okt

Nu är det på gång med en ny tävling igen! Den här gången lottar Linn ut 15 bars och 12 drycker från Reztart.

Tävlingen avslutas den 28 oktober! Grattis Camilla.

signatur

Reztart - 28 okt

Nu har p0llys turen att få lotta ut bars och dryck från Reztart! Vinnaren kommer att få 1 förpackning med bars (15 st/fp) och en förpackning med dryck (12st/fp).

Tävlingen pågår fram till den 28 oktober kl. 21. Grattis Frökan M.

signatur

Kudde - 27 okt

Livinglikelinda vill också tävla ut en rosa kudde från Mio till förmån för Bröstcancerfonden. Hela överskottet, 69 kronor per kudde, går till Cancerfondens Rosa Bandetkampanj. Kudden är i 100% silke. Den lilla (avtagbara) kudden som stoppats inuti den stora illustrerar den "obekväma" sanningen att många kvinnor drabbas av bröstcancer.

Sista dag att tävla är nästa onsdag den 27 oktober. Grattis Eva,

signatur

Presentkort - 28 okt

Jag tävlar om ett presentkort värt 300kr på Sumopix! Tävla hos Familjen Pettersson

Tävlingen avslutas den 28 oktober 2010! Grattis Åsa.

signatur

Presentkort - 28 okt

Nu sätter Frida igång en tävling där ni kan vinna ett presentkort på 300 kr hos talkingclothes.

Tävlingen pågår till 28/10. Grattis Johanna.

signatur

Presentkort - 27 okt

Ta chansen att vinna ett presentkort på 400:- från ButikZ.se hos MansonDust! Hos dom kan man köpa det mesta för kroppen; parfym, make up, löshår, lösögonfransar, hårfärg, hårprodukter, brun utan sol, fotvård, receptfria läkemedel & mycket mer!

Tävlingen pågår från den 20/10 till den 27/10 kl 23:59! Grattis Annika.

signatur

Skor - 27 okt

I samarbete med Ecco så lottar Engla ut ett par sköna höst/vinterskor! Jag önskar mig ett par Seberia i stl 36.

Tävlingen pågår tom. onsdag den 27e oktober klockan 18.00. Grattis Daisymae-

signatur

Reztart - 27 okt

I samarbete med Reztart lottar Julia ut en låda (15 st) bars och ett tråg (12 st) dryck värde ca 350 kronor.

Hon drar en vinnare på onsdag :) Lycka till! grattis Miri och Fredrik!

signatur

Presentkort - 27 okt

Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Sumopix via LifeofJohanna. Delta HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 27 oktober kl 20.00. Grattis Donken,

signatur

Presentkort - 25 okt

Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om ett presentkort i samarbete med Barntyger.se. TÄVLA HÄR du också!

Tävlingen avslutas 25/10 18.00. Grattis Amanda.

signatur

Presentkort - 24 okt

I samarbete med SUMOpix.com lanserar Diana en tävling där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.

Tävlingen avslutas den 24 oktober. Grattis Nettan,

signatur

Skål - 24 okt

Nu är det dags för en liten tävling! Du har möjlighet att tävla om en vacker vit handgjord spillkum. Vinsten kommer från Anskus kammares butik. Tänk vad fin som skål till röda äpplen på Jul :D

Tävlingen pågår tom söndag den 24:e oktober. Grattis Maria.

signatur

Plattång - 26 okt

Fantastisk tävling för alla hårfixare. Tävla om en GA.MA Ceramic CP1 plattång från Beautysecrets.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 26 Oktober. Grattis Amanda.

signatur

Hundgodis - 26 okt

Tävla om "Rattle & Reward" hundgodis hos PoshPooches!

Vinnaren dras den 26 Oktober. Grattis Astrid & Skrållan,

signatur

Presentkod - 26 okt

Jag tävlar om en presentkod från Lovefilm hos Ericasmamma. Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 26 okt kl.19. Grattis Johanna-Sofia.

signatur

Barnplagg - 25 okt

Kidelins egna första bloggtävling, weei. Var med och tävla om VALFRITT barnplagg från Kidelin.

Tävlingen avslutas 25/10. Grattis Amanda.

signatur

Presentkort - 24 okt

Jag tävlar om presentkort värde 1000 kr från GEGGAMOJA i samarbete med WWW.JENNYN.SE. Var med och tävla HÄR du också!

Sista tävlingsdag är 24:e oktober kl 20:00 - LYCKA TILL! Grattis Maria,

signatur

Halloweenpaket - 25 okt

Jag tävlar hos Carolina om ett Halloweenpaket från Strössel & annat

Tävlingen avslutas måndagen den 25 oktober klockan 18.00! Gratis Fröken M.

signatur

Valfri vara - 25 okt

Tävla om en valfri vara för max 300:- från Add9.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 25 Oktober. Grattis Malin.

signatur

Lampa - 25 okt

I samarbete med Pavlic Store lottar Jennyshus nu ut en Plumen 001. Världens första lågenergilampa som inte bara är supersnygg utan också bra för miljön.

Tävlingen pågår t.o.m 25/10. Grattis Camilla.

signatur

Klocka - 25 okt

Ljuvligt lantligt älskar denna klocka! Den är vacker inuti med en lite tuffare svart/grå ram runtom. Givetvis äger hon en själv men köpte en extra till någon av er!

Utlottningen varar tills den 25/10. Grattis Mimmi mfl.

signatur

Spökvandring - 25 okt

Tävla om spökvandring i Stockholm från Upplevelse.com. Millah lottar ut 2 vandringar, så det blir alltså två stycken lyckliga vinnare.

Min syster gillar det övernaturliga så det här vore en perfekt present åt henne. Jag hoppas att jag får överraska henne rejält i jul.

Tävlingen avslutas 25 Oktober. Grattis Nicole & Ida!

signatur

Plattång - 25 okt

Nu har du chans att vinna Delindas favorit Braun Satin Hair Colour Straightener. Det går att välja en förinställd värmefunktion för tunt, normalt eller tjockt hår för att få en både effektiv och skonsam styling. Med temperaturen 130-180 grader undviker man onödigt höga grader som sliter på håret. Colour Saver Technology med satinjoner vårdar hälsan hos färgat hår då den skyddar ditt hår från att torka ut och skadas. Motverkar att färgat hår förlorar fukt med upp till 50 % vid styling.

Tävlingen avslutas 25/10. Grattis Emma.

signatur

Presentkort - 24 okt

Jag är med i Saijas tävling hos lysandelampor.se. Hos lysandelampor.se kan man hitta bla arbetslampor, fönsterlampor, julbelysning, utomhusbelysning mm.

Sista dag att tävla är söndag 24:e oktober kl. 18:00. Grattis Camilla.

signatur

Skosmycke - 24 okt

Var med och tävla om ett par skosmycken från Marielles märke by M.

Tävlingen avslutas söndagen den 24 oktober. Grattis Annika.

signatur

Gelékuddar - 24 okt

Rockgrodan har en förpackning för mycket av såna här helt awesome gelékuddar som man har under tårna i klackskor. Asbra uppfinning! Istället för att låta dem ligga här och skräpa tänkte hon lotta ut dem till någon av er! Blir väl trevligt? ^^

På söndag den 24/10 lottar hon slumpmässigt ut en vinnare. Grattis Josefin,

signatur

Mysdress - 24 okt

Jag tävlar hos zaida.devote.se om en valfri mysdess från Missbella.se

Tävlingen avslutades den 24 oktober klockan 23.30 och vinnaren blev filippaofgothenburg.blogg.se.

signatur

Skosmycke - 24 okt

Det är dags för en tävling i Bojans blogg! Det ni tävlar om är ett par skosmycken med vingar som är designade av Marielle ifrån hennes eget märke By M !

Tävlingen avslutas Söndagen den 24 oktober... Grattis Jessica.

signatur

Makeupset - 24 okt

Jag är med och tävlar hos klackarnaitaket.blogg.se om ett makeup-set från Dressroom.se.

Tävlingen avslutas sön 24 okt kl 21:00. Grattis Rebecca,

signatur

Kuddfodral mm - 24 okt

Änglar och Pärlor har sin allra första utlottning. Första priset är ett kuddfodral till en prydnadskudde och en liten pyjamas-förvaringspåse! Andra priset är två ljus dekorerat bl a med en berlock.

Utlottningen pågår t.o.m 24 oktober! Grattis Crea o Linda.

signatur

Valfri vara - 24 okt

Tävla hos Kashaya om valfri vara från Victorian Dreams, tävla här du med!

Tävlingen avslutas kl. 23:59 den 24/10. Grattis Cassandra,

signatur

Valfri vara - 24 okt

Jag tävlar om en valfri vara från Barnkläder Butiken. Tävlingen finns hos Familjen Pettersson. Som grädde på moset blir det även en andra vinnare, som vinner fyra kort från Noova Kira!

Tävlingen avslutas 24 oktober 2010! Grattis Nina & Care69,

signatur

Styler - 24 okt

Denna tävling är för er! Småstadsprinsessan har lyckats ordna YTTERLIGARE en ghd IV Pink Limited Edition Set 2010.

Tävlingen börjar NU och slutar på söndag 24/10-10 midnatt. Grattis Cornelia.

signatur

Smink - 24 okt

Elina har fått äran att lotta ut 2 fina paletter (till ett värde av 350 kronor styck) från Too Faced.

2 vinnare dras söndagen 23/10 kl. 12 och kontaktas via mejl.

signatur

Nagelfint - 10 nov

Vad vore livet utan roliga tävlingar? Tack vare den vackra Beatrice på Depend.se startar p0llys en ny härlig tävling! Och den här gången har vi 3 priser! Här har ni dem: 1a priset: Mirakelkit för dina naglar Pris nr. 2 är två fina nagellack. Pris nr. 3 är ett nagellack

Tävlingen pågår fram till den 24 oktober kl. 21. Grattis Therese, Evelina o Lilli.

signatur

Namnhalsband - 24 okt

Jag tävlar om ett personligt namnhalsband från I love plexi. Tävlingen finns hos Familjen Pettersson.

Grattis Erika.

signatur

Fototapet - 24 okt

Tävla med Wallooba och vinn ett presentkort till ett värde av hela 5000:-! Den här coola maskrosen väljer jag om jag har turen att vinna. Den skulle förändra hela mitt vardagsrum som i ett nafs skulle gå från tråkigt till coolt.

Tävlingen pågår till den 24:e oktober. Grattis Susanne.

signatur

Hudvård - 24 okt

För ett tag sedan lanserade supermodellen Emma Wiklund sin egen hudvårdsserie Emma S och nu har du chans att vinna Delindas två favoritprodukter i serien. Enzyme Peel är en effektiv peeling som verkar på djupet och tar bort döda hudceller. Innehåller salicylsyra och extrakt från mago och papaya. Ageless Serum med hög koncentration av verksamma ämnen stimulerar kollagenbildning. Med A-vitamin. Används innan dag eller nattcreme.

Senast 24/10 . Grattis Lena.

signatur

Ljuslykta - 24 okt

Nu när det börjar bli mörkt och kallt ute är det väl mysigt att tända ljus? Så nu kan du tävla om en valfri ljuslykta från trend4you.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 24 Oktober.. Grattis Isabell.

signatur

Hårvård - 24 okt

Nu är det dax för en ny spännande tävling på www.hannahsthlm.se. Denna vecka lottar hon ut hela FEM stycken nyheter för ditt hår med namnet TRESemmé 24 Hour Body. Hon kommer att ha TVÅ stycken vinnare i denna tävling. En vinner FÖRSTA PRIS och får TRE PRODUKTER och den andra vinner ANDRA PRIS och får TVÅ produkter. Tyvärr kan man inte önska vilka produkter man vill vinna av de fem men alla verkar riktigt lovande!♥

Tävlingen avslutas Söndag den 24 Oktober klockan 23.59

1:a Pris: Elisabeth (utan blogg) som kammade hem 3 TRESemmé produkter
2:a Pris: Camilla som får 2 TRESemmé produkter

signatur

Presentbok - 23 okt

Jag tävlar hos Livsresan om valfri bok från O-Råsa!

Tävlingen pågår till midnatt 23 oktober. Grattis Emma.

signatur

Presentkort - 23 okt

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 200:- från CarolinesSmyckeskrin.se hos MansonDust! Alla smycken i butiken är handgjorda av Caroline & det finns hur många smycken som helst att välja mellan, bl.a gravidsmycken, barnsmycken, mobilsmycken, namnsmycken, ringar, halsband, till julen & mycket mer.

Tävlingen pågår från den 16/10 till den 23/10 kl 23:59! Grattis Josefine.

signatur

Schampo - 23 okt

Maudikalufsen.se sponsrar tävlingen hos MansonDust med ett valfritt schampo! Dom har schampo för alla hårtyper, så som allergiker, afro/självlockigt, färgat, blont hår, löshår, baby/barn, mjällschampo, fint hår, fett/torrt hår m.m.

Tävlingen pågår från den 13/10 till den 23/10 kl 23:59! Grattis Paula.

signatur

Mössa - 22 okt

Vinn en personlig barnmössa med valfritt tryck från Mirasmamma och hennes syblogg hos malinochella.

Tävlingen pågår tom Fredag 22 Oktober kl 20.00. Grattis Therese.

signatur

Body - 22 okt

Jag tävlar om en valfri Lundmyr Classic-body Dunderbutiken. Tävlingen finns hos Familjen Pettersson

Tävlingen avslutas om tre veckor, alltså 22 oktober! Grattis Sanna.

signatur

Presentkort - 22 okt

JoyForHome har fått äran att göra ett samarbete med SUMOpix.com och lanserar här en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.

Tävlingen pågår till den 22 oktober. Grattis Sophie.

signatur

Presentkort - 22 okt

Jag tävlar hos Familjen Korb om ett presentkort på 1000kr att handla presenter till baby och barn hos Darling Express, tävla HÄR du också!

Grattis Thean.

signatur

Lampa - 22 okt

Varför inte ännu en tävling hos Inredningsgalen? Denna gången är det Lampsladdar.se som sponsrar tävlingen. Vinsten är lampan NUD Classic 2,1 m - Beige. Men även den helt nya glödlampan PLUMEN, en tuff lågenergilampa som gillar att synas.

Tävlingen pågår till fredagen den 22, så Lycka Till! Grattis Eden.

signatur

Handkräm & läppglans - 22 okt

Tävlingsdags igen hos Totoro, Dollie & Marika! Den här gången kan du vinna en handkräm och ett läppglans i form av jättesöta små cupcakes. ♥ Prylarna kommer från Honey I'm Home som har allt möjligt fint inom inredning och presenter!

Tävlingen pågår till och med 22 oktober! Grattis Jenny-

signatur

Ram mm - 22 okt

I 3 år har Ni kunnat ta del av Jeanettes hus. För att visa sin uppskattning vill hon dela med sig genom denna lilla utlottning. Svårt att hitta på något att ha som vinst i denna utlottning. Men det fick bli ett litet paket som innehåller 1 fotoram Memories. Den är vändbar med så man kan ha 2 bilder som visas samtidigt genom att man snurrar på själva bilddelen. En liten hortensiakrans som troligen hinner att torka lite innan den når vinnaren. Men torkad hortensia är ju fint det med. Ett kors. En tagg

Den 22 oktober dras en vinnare. Grattis Helen.

signatur

Klocka - 21 okt

Men vi ska i alla fall börja Krusagårdens lilla tävling. OCH VAD ÄR PRISET..? Jo, den underbart fina klockan från PB Home som ni ser på bilden.

Tävlingen kommer att pågå tom.21/10. Grattis Susanne.

signatur

BabyZoobie - 21 okt

Jag tävlar hos Familjen Korb om valfri BabyZoobie från My Little Star, tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår t.o.m. den 21/10. Grattis Soffisen.

signatur

Smycke - 21 okt

Tävla om ett valfritt smycke från Mariadsigns.se hos Millah,

Tävlingen avslutas 21 Oktober. Grattis Emma.

signatur

Presentkort - 20 okt

Jag tävlar om ett presentkort från SUMOpix hos Agnes!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas onsdagen den 20 oktober klockan 21:00! Grattis Ragnhild.

signatur

Laptop - 20 okt

VINN EN LAPTOP hos Umeås stolthet,

Lycka till! Vinnaren utses den 20 oktober! Grattis Johanna,

signatur

Burk mm - 20 okt

Nu äntligen är det dags för en liten tävling hos Mina baktankar! Du har chansen att vinna en söt plåtburk med cupcakes på, 3 paket med prickiga muffinsformar och 1 paket servetter som självklart matchar formarna!

Tävlingen pågår tom den 2010-10-20 kl 20.10 (fyndigt va!) Grattis Anna.

signatur

Barnset - 20 okt

Jag deltar i utlottningen om ett valfritt barnset i keramik, värde 596kr från Västergården hos Tant Ulrika!

Tävlingen avslutas 20/10 kl 20.00. Grattis Liselotte.

signatur

Örhängen - 20 okt

I samarbete med alvdesign lottar Sara ut ett par jättefina öronhängen. Vem vill inte vinna såna?

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 20 OKTOBER! Grattis Moa,

signatur

Hemligt pris - 20 okt

Delta i en liten utlottning hos Granne med Selma. Priset är hemligt, men det är något hon tillverkat och som har hennes logga på sig...

 

Tävlingen pågår till den 20 oktober.

signatur

Body - 20 okt

Nu kan du vinna en katvig body från Milk & Milla hos Sara, välj själv vilken färg och storlek upp till ett värde av 250kr.

Tävlingen avslutas den 20 Oktober. Grattis Sophie.

signatur

Överraskning - 20 okt

Se där JAAAA... Nu äntligen är Piluttans krypin över 20 000 besök... Hon lottar ut ett presentkort i någon TREVLIG butik... Som hon själv SÅKLART gillar att handla i själv...

Så vi kör fram till och med den 20 oktober. Grattis Erica.

signatur

Biobiljett - 20 okt

Nu har starsinmymind fått den stora chansen att få lotta ut en biobiljett från SF.SE!♥ Ja, ni läste helt klart rätt! Biobiljetten håller till 2011-07-15. Gäller på SF BIOs biografer i hela Sverige.

Tävlingen avslutas den 20 Oktober! LYCKA TILL! Hurra! Jag vann!

signatur

Presentkort - 20 okt

Jag tävlar hos Eira - Min Ögonsten om ett presentkort värt 300 kr hos SumoPIX

Tävlingen avslutas den 20/10 kl 12.00. Grattis Helena.

signatur

Ljusstakar - 20 okt

Jag är med i utlottningen av 2 ljusstakar från Living and Room hos Karlskronamamman

Den 20 oktober kommer 2 lyckliga vinnare att dras. Och de två lyckliga vinnarna är:


life.love.baking och Lindisen tävlar

signatur

Bok - 20 okt

Nu är det dags för tävling nummer 5 hos Jennies boklista. Denna gång finns det 3 pocketböcker att vinna. Du kan vara med och tävla om alla böckerna om du vill.

Böckerna du kan vinna är:
En himmel för Elliott av Katarina Danielsson
När barnet lagt sig av Michael Nyqvist

Slaskjobbet av Christina Larsson

 

Tävlingen pågår till och med 20/10 2010.

En himmel för Elliott av Katarina Danielsson – Grattis evamar
När barnet lagt sig av Michael Nyqvist – Grattis Caroline L
Slaskjobb av Christina Larsson – Grattis Malin

signatur

Ansiktsvård - 20 okt

Gremlinsmamman kör igång en Tävling!! Hennes första!! Så ni måste delta, please please!! Det är nämligen såhär, att hon har hittat världens bästa Ögonmakeuprengöringsprodukt! Så klart delar hon med sig till sina medsystrar av denna superbraiga skapelse! Supermild för ögonen, prisvärd, räcker länge och sminket försvinner i ett nafs utan att man behöver gnugga! Den är SUPERBRA!

Tävlingen pågår till den 20 Oktober! Grattis Karlskronamamman,

signatur

Vinterset - 20 okt

Tävla om ett mysigt set med vantar,halsduk & mössa i valfri färg från Missäy.se. hos Millah Passar ju perfekt nu när kylan och vintern är på ingång!

Tävlingen avslutas 20 Oktober. Grattis Tess.

signatur

Val bland fyra - 20 okt

Nu ska vi tävla hos Monstermalla. Den här gången vinner en lycklig vinnare ett pris från Butik Stylish. Den som vinner kan välja 1 av följande priser: Kakfat, Paraply i form av en vinflaska, Smyckesträd eller en snygg medicinlåda.

Grattis Sandra.

signatur

Valfri vara - 20 okt

Tävla om en valfri produkt från ilovemylaptop.se hos Millah. Den här önskar jag mig!

Tävlingen avslutas 20 Oktober Grattis Matskaparen.

signatur

Nappar - 20 okt

Vill du vinna en blå och röd bebisnapp från Famnet? Tävla här.

Tävlingen pågår till och med 20/10. Grattis Martina o Alexandra.

signatur

Sovskydd - 19 okt

Jag tävlar på LINDAS BLOGG om ett sovskydd från HAND BY MiMA.

Tävlingen avslutas den 19 oktober. Lycka till! Grattis Linda.

signatur

Namnetiketter - 19 okt

vinn 100 självhäftande namnetiketter hos Babydjungeln.

Tävlingen slutar 19. oktober. Grattis Sanna.

signatur

Topp - 19 okt

Piffa upp garderoben med en fin silkestopp från danska Rosemunde. Linnet är lyxigt och kvinnligt med spets och böljande kanter, väldigt mjuk och skön kvalité och perfekt basplagg under kavajen eller tunikan. En mammas dagbok lottar ut 5 stycken linnen, i svart eller grå.

Grattis Bodil, Madeleine, Carro, Annelie o Fru W.

signatur

Kofta - 19 okt

Klackarna i taket älskar tävlingar och nu drar de igång en ny. Ni har chans att vinna likadan kofta nu till hösten som Elina har (finns i både vit och mörkblå). Den kommer från Elvine.se och kostar 999 kr.

Grattis Evelina.

signatur

Presentkort - 19 okt

Jag tävlar hos En pojmammas vardag om ett presentkort värde 250 kronor hos Småtting.se. Var med och tävla här du med!

Tävlingen avslutas den 19 oktober klockan 21.00. Grattis Anna-Carin.

signatur

Presentkort - 18 okt

Jag tävlar hos ANNASARANET, gör det du med! Klicka här!

signatur

Tapet - 18 okt

Nu har du chans att vinna 6 tapetrullar av valfri sort + ett monteringspaket med tapetklister och tillbehör från Eco Wallpapers nya kollektion STUDIO värde ca: 2500 kr hos Trendenser.

Tävlingen pågår tom 18/10 och vinnaren utses av en jury från Eco Wallpaper och Boråstapeter. Grattis Linn.

signatur

Duk - 18 okt

Nu kan Du vara med och tävla om denna linneduk hos Harmoni i hemmet.

Tävlingen avslutas 18 oktober och vinnaren tas fram med slumpgenerator - så vem som helst kan vinna :-) Grattis Sara.

signatur

Presentkort - 18 okt

Jag tävlar om ett presentkort från Liten Correlin hos Agnes!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 18 oktober klockan 21:00! Lycka till allihopa! Grattis Mrs Funky.

signatur

Body - 18 okt

Vinn denna underbara body "Lilla grodan" från Lundmyr of Sweden från http://frokenm.se/ hos Sophie.

Sista datumet för att delta i tävlingen är 18 oktober 2010. Grattis Malin.

signatur

Tavla - 17 okt

Canvasfabriken.se har många fina tavlor, nu kan du vinna en av dessa hos Julia!

Hon avslutar tävlingen på söndag (17:e oktober). Grattis Annica.

signatur

Affisch - 17 okt

Nu har du chansen att vinna en underbar affisch av Anna Söderberg och hennes vackra alfabet Ornis hos Room and Serve.

Tävlingen pågår under en vecka och avslutas den 17 oktober 2010. Grattis Caroline.

signatur

Skötväska - 17 okt

Jag tävlar om en valfri skötväska från Willvin hos Matilda. Var med och tävla här du också!

Tävlingen avslutas den 17de Oktober kl 21.00. Grattis Malin.

signatur

Bakset - 17 okt

jag är med och tävlar om halloween bakset från Zilverbiz hos Fröken Kök. Var ni oxå med HÄR.

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 17 OKTOBER. Grattis Livsresan.

signatur

Bebisbok - 17 okt

Jag tävlar om en bebisbok Tävlingen finns hos Familjen Pettersson

Tävlingen avslutasden 17 oktober 2010! Grattis Tanja.

signatur

Mugg - 17 okt

Nu drar Kidzmode igång en ny tävling med Bambino! Du kan vinna en egen Drink all around cup.

Tävlingen avslutas 17 oktober. Grattis Caroline.

signatur

Film - 17 okt

"Tingeling och älvornas hemlighet är en helt ny film för hela familjen fylld av magi som tar dig med på ett spännande äventyr långt utanför Älvdalen." Nu har du chansen att VINNA en film hos Evelina :-). Du vinner ett kombopack, så förpackningen innehåller både dvd och bluray!

Se vinnarna här.

signatur

Presentkort - 15 okt

Nu celebrerar [room] by Sofie, wiiiii!!! Jo, såhär är det... När som helst kommer räknaren att slå om till 200 000 besökare. Detta ska vi självklart fira!!! Tävla om; inredning, smycken, kläder, mattor, belysning mm. Du får helt enkelt handla fritt i nystartade web-shopen Lekfull Design, till ett värde av 1500:- Ta nu chansen och vinn valfria prylar och accesoarer för 1500:-!!!

Tävlingen pågår tom 15/10 2010 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Grattis Vikoria.

signatur

Mössa - 15 okt

Vinn en valfri snygg mössa (utan foder) från Busmonster.se hos MansonDust! Det finns en massa olika mössor att välja mellan; enfärgade, häftigt mönstrade, randiga, namnmössor m.m. Många av mössorna är även fodrade med fleece.

Tävlingen pågår från den 9/10 till den 15/10 kl 23:59! Grattis Anna.

signatur

Barnkläder - 17 okt

Nu har ni chansen att vinna ett eget set Stay-up socks med två par byxor och två par strumpor hos Bambi.

Tävlingen avslutas på söndag (17/10)! Grattis Karolina.

signatur

Disktrasor - 15 okt

Ny tävling hos livinglikelinda. Denna gång ligger ett gäng fina och användbara disktrasor i potten.

Efter fredag dras 2 vinnare.


1a pris: 3 paket.

2:a pris: 2 paket.

Tävlingen är avslutad. Vinnare är 

1a pris: Lina 09.03
2a pris: Anna i Ljungby 12.51

signatur

Presentkort - 16 okt

Jag tävlar om ett presentkort på 300kr från FinaFrön hos Matilda. Var med och tävla här du också!

Tävlingen avslutas den 16de Oktober kl 18.00. Grattis Evelina.

signatur

Mössa - 17 okt

Denna mössa, som påminner om gamla tiders badmössor, tänker Fru Albertsson inte sälja. Den skänker hon bort till Er.

Hon drar en vinnare av denna varma och goa mössa nästa söndag, alltså den 17 oktober klockan 12.00. Grattis Clara,

signatur

Paddingtonkit - 17 okt

I samarbete med nätbutiken Fina Små Ting - Inredning och presenter startar Bokhunger nu en tävling där 1 vinnare kommer att vinna ett Paddington kitt till ett värde av 198:- Vinsten innehåller 1 Paddington nalle (16 cm) och 1 Paddington sparbössa.

TÄVLINGEN AVSLUTAS 17 OKTOBER. Grattis Anna.

signatur

Presentkort - 15 okt

Jag är med i utlottningen av ett presentkort värt 500 kr från kidstore.se i Therese blogg, var med här du också

Grattis Erika.

signatur

Goodiebag - 14 okt

Vill du vara med och tävla hos Helen? så klart du vill! :)

ps: tävlingen avslutas på torsdag klockan 12.00. Grattis Sandra,

signatur

Halsband - 12 okt

Jag tävlar hos Erika om ett halsband från D.N.A. Kika gärna in på DNA:s blogg också!

Tävlingen avslutas den 12 oktober. Grattis Erika.

signatur

Plattång -13 okt

Nu kommer första STOR-TÄVLINGEN hos Småstadsprinsessan!! Ni har nu chansen att vinna en sprillans ny ghd IV Pink Limited Edition Set 2010 till ett värde av 1999 kr!!!!!

Tävlingen börjar NUUUU och pågår fram till ONSDAG 13/10 klockan 23.00. Grattis Ida.

signatur

Kaffe/Te - 17 okt

Nu när hösten ruskar utanför fönstret kan det kanske smaka extra gott med en kopp rykande kaffe eller te, eller hur? En lycklig vinnare hos Ninninusens kommer att få kunna dricka mängder med gott kaffe/te från Aromboden i höst - alldeles Gratis! Nu kan Du alltså vinna ett härligt höstpaket innehållandes; * Päron & cognac kaffe 100g En utsökt kaffeblandning av olika Brasilianska kaffebönor(100% arabica) samt en fyllig och djup smak av päron och cognac. * Beautiful Dream te 100g Ett gott grönt te dekorerat med bl.a tranbär, ringblomma, hibiskus, nypon. Innehåll: Grönt te, tranbär, ringblommma, hibiskus, blad, nypon samt aromer. * Dancing Viola 100g. - Svart te dekorerat med bl.a äppelbitar, rosblad och röda vinbär. Innehåll: Svart te, äppelbitar, rosblomsblad, hibiscus, röda vinbär samt aromer

Tävlingen håller på i 2 veckor och avslutas alltså den 17 Oktober! GRATTIS säger vi till agnieszka - som vann!!

signatur

Mjukisdress - 17 okt

Vinn valfri mjukisdress hos Lily.

AVSLUTAS: 17 Oktober. Grattis Madeleine,

signatur

Skylt - 17 okt

Nu skall det bli utlottning Hemma hos Ingeborg. Det är ett tag sen hon ordnat någon, men för att få något kul i höstrusket, blir det alltså en nu. Vinsten är en Home sweet home skylt i metall. Skyltens storlek är 15 cm x 21,5 cm.

Du har tid på dej till den 17 oktober. Grattis Sandra,

signatur

Krydda - 17 okt

Utlottning av Guacamolekrydda hos Gott att äta!!

Delta senast 17/10!! Grattis Sanna.

signatur

Broderi - 17 okt

Nu startar en tävling med fina Paddingtonkort för den pysselsugna. I samarbete med Broderistugan lottar Bokhunger ut 1 sett kort (5-pack) med Paddington. (Se bild) De broderas med korsstygn och efterstygn på vit miniaida (7 rutor/cm) med DMC moulinégarn. Röda kort och kuvert medföljer. Storlek 9x13 cm.

TÄVLINGEN AVSLUTAS 17 OKTOBER 2010. Grattis Josefine.

signatur

Tre vinster - 17 okt

Idyll & inspirations goa vän Christina har en ljuvlig webshop och det är därifrån du kan vinna underbara priser i höstens tävling som pågår till den 17 oktober. Butiken är www.cottageandroses.se. Det du kan vinna är; 1:a pris är en ljuvlig kropps/massageolja med doft från rosenträdgårdar i Provance 2:a pris är två härliga smaksättare till höstens mat och bakning. Den ena är en fransk rouille (fiskkrydda) och den andra vaniljsocker med Bourbonvanilj. 3:e pris är en så sööt dofthund att ha med sig i väskan, lägga i byrålådan eller någon annanstans där du vill sprida en ljuvlig doft.

1:a pris som är en underbar massage/badolja med härlig rosendoft går till..... Vardagslyx

2:a pris som är två st kryddor (vaniljsocker och fiskkrydda) går till.....
Olelsi Nettan

3:e pris som är en söt, liten dofthund går till......
Maria E- Krockbacken 16

signatur

Presentkort - 17 okt

Tävla om ett presentkort värde 500:- som du kan shoppa loss för hos Dunken.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 17 Oktober. Grattis Emma.

signatur

Presentkort - 17 okt

I samarbete med SUMOpix.com lanserar Maddes en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.

TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAG DEN 17 OKTOBER! LYCKA TILL NU ALLA FINA LÄSARE! Grattis Angelica.

signatur

Kuddfodral - 17 okt

Jag tävlar om kudfodral från Louise interiör i Nikitas blogg Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas 17oktober kl 20.00

Vinnarna är:
Pia (blogglös)
och
Emelie

signatur

Smycken - 17 okt

Dags för en tävling hos Intense Cravings så här i början!

Grattis Lovisa.

Tävlingen avslutas den 17:e oktober. Lycka till!

signatur

Penslar - 15 okt

Det är dags för en ny utlottning på LipGloss Bitch, denna gång består priset av penslar från Sigma Makeup! I potten ligger Foundation F60 och Blending E25 i travelsize.

Fram till kl 17.00 fredagen den 15e oktober kan du lämna in ditt tävlingsbidrag. Grattis Linnea.

signatur

Barnskor - 15 okt

Vinn ett par fina valfria skor från Barnskoronline.se hos MansonDust!

Tävlingen pågår från den 7/10 till den 15/10 kl 23:59! Grattis Cattis.

signatur

Jumpsuit - 13 okt

Tävla om en jumpsuit hos Lucke.

signatur

Primer - 11 okt

Julia har en primer att lotta ut. Vill du vinna?

Grattis Emelie.

signatur

Smink - 16 okt

Denna härliga oktoberlördag är det dags för en tävling hos Delinda där du kan vinna höstens nyheter från Oriflame. Världsnyheten Triple Core Lipstick- tre sätt att få fantastiska läppar i ett enda svep. Formulan med tre lager ger intensiv färg, skimrande glans och behaglig vård i ett och samma läppstift. För att framhäva ögon och bryn har makeupartisten Jonas Wramell skapat kollektionen Wild west couture med naturliga nyaser, bland annat Brow kit och Eye shadow Trio.

Tävlingen avslutas 16/10. Grattis Felicia,

signatur

DVD mm - 15 okt

Jag tävlar hos TuMadre om:
- 5 st "Tingeling och älvornas hemlighet" DVD/BluRay-filmer (Combopack)

- Färgläggningskit och tuschpennor

Tävlingen avslutas: 15 oktober 2010.

signatur

Mössa - 15 okt

500 besökare skall firas med en tävling! Anna lottar ut en BOJJA mössa.

Vinnaren dras den 15 Oktober! Grattis Emeli.

signatur

Presentkort - 15 okt

Tävling hos Cecilia där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix.

Vinnaren utses fredagen den 15 oktober. Grattis Sandra,

signatur

Läppglans - 10 deltagare

Nu har Miranda sin första tävling! Man kan nämligen vinna ett cupcake läppglans från H&M värt 30:- Det är inte ett använt läppglans, utan det är helt oanvänt. Luktar som en blandning mellan jordgubb & hallon!♥

TÄVLINGEN AVSLUTAS NÄR DET ÄR ÖVER 10 STYCKEN SOM ÄR MED! Grattis Kokorochan.

signatur

Tränings-DVD - 11 okt

Nu har du chansen att vinna träningsdvd:n "Platt mage, stark rygg"hos Fat or Fit.

Hon lottar ut en vinnare måndagen den 11/10. Grattis Emma.

signatur

Skor - 16 okt

Jag tävlar om ett par Milly skor från vincentshoestore hos Sara

Lycka till tävlingen avslutas den 16 Oktober. Se vinnare här.

signatur

Smycke - 17 okt

Växthusmadam har ju utlovat tävling  för att fira 35000 besökare! Ett smycke med texten "galen i grönt" passar väl alla er garden lovers där ute i cyberrymden!!!!

Tävlingen håller på till den 17 oktober. Grattis Katarina.

signatur

Armband - 16 okt

För första gången har CL.O.T. en utlottning av ett smycke.

Det håller på tom. den 16/10 2010. 17/10 är dragningen. Grattis Agneta,

signatur

Mössa - 16 okt

Det var länge sedan jennyjon hade en tävling så nu drar de igång en... Du kan vinna en svart Bad Hair Day-mössa från Rut m.fl., värde 69 kr.

Tävlingen avslutas lördagen den 16 oktober. Grattis till Ingrid (kommentar 9) som vann och till Helena (kommentar 13) skickar vi en tröstmössa!

signatur

Pläd - 16 okt

Nu känner Mammasblommor för att fira lite och det tänker hon göra med en liten utlottning! Nu när hösten är här, kan det vara skönt med en mjuk och gosig pläd, att värma sig med på kvällarna! Eftersom hon älskar rosor, passar det perfekt med en fin rosenpläd som vinst!!

Tävlingen pågår tom 16 oktober! Grattis Knatten.

signatur

Jultags - 16 okt

Nu är det dags för en liten utlottning hos Outi! Det är tre jultags som söker ett nytt hem. De är cirka 11x6,5 cm i storlek, målade med akvarellfärg på akvarellpapper, och stämplade och embossade i guld. Vinnaren får alla tre.

Sista anmälningsdag är lördagen den 16 oktober. Grattis Inga-Lill.

signatur

Baksaker - 15 okt

Nu har LD sin allra första tävling, vad säger ni om det? Efterlängtat? Ett härligt paket med detta kan du tävla om: Massa härliga muffinsformar i olika storlekar, några påsar att ge bort godsaker i, klubbpinnar och en cupcake kartong som har plats för en stor cupcake, snyggt att ge bort i va?

Tävlingen avslutas den 15 oktober kl 17.00. Grattis Carolin,.

signatur

Namnmössa & scarf - 15 okt

Eftersom de populäraste tävlingarna har varit de med namnmössorna blir det ännu en :) Älskade hjärtegryn lottar ut en namnmössa med tillhörande scarf/dregglis.

Vinnaren dras den 15 Oktober! Grattis Camilla.

signatur

Hålliband - 15 okt

Ett band, sydd i vattentåligt tyg med kardborre så man kan fästa den på barnvagnen, väskan, kundvagnen eller vart man tycker den behövs! I andra änden finns en ögla som barnet kan hålla i. Perfekt när mamma och pappa känner att händerna inte räcker till. I samband med lanseringen av Pumpalots nya snilleblixt anordnar hon en tävling:

Tävlingen avslutas den 15 oktober 2010. Grattis Emma.

signatur

Stövlar - 15 okt

I samarbete med Vincent Shoe Store så har Bambi fått äran att lotta ut fyra par av deras stövlar som heter Mac. Två par bruna och två par svarta i storlek 23. Exklusiva och snygga stövlar med ytterdel av läder och mocka. Storlek 23 motsvarar ungefär vad ett barn har vid 1-2 års ålder.

Tävlingen pågår till den 15 oktober! Grattis Lena, Anna, Maja o Cina.

signatur

Bebisbok - 15 okt

Vill du vara med och tävla om en bebisbok från www.bebisboken.se hos Matilda?

Tävlingen avslutas den 15 Oktober kl 18.00. Grattis Alexandra.

signatur

Mugg - 11 okt

2 stycken vinner varsin blå eller grön Drink All Around Cup från Bambino hos Carolina

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ MÅNDAGEN DEN 11 OKTOBER 2010 kl 18.00- Grattis Linda & DONKEN!

signatur

Halsband - 15 okt

Hos Classic Living tävlar du om ett av inredningsgalens fantastiska smycken. Du som vinner får självklart själv bestämma texten på ditt smycke. Detta var väl en bra start på helgen?

Tävlingen pågår till fredag den 15/10. Grattis Åse.

signatur

Ljusstakar - 15 okt

Hos Inredningsgalen tävlar ni om två underbara svarta ljusstake i järn, perfekt att lysa upp där hemma i höstmörket.

Tävlingen pågår till fredagen den 15 okt. Grattis Pernilla.

signatur

Kryddor - 15 okt

Idag fick enkoppkaffe hem en kryddleverans, och med den tänkte hon starta upp sina tävlingar igen.. Den första blir då just kryddor. Hon lottar ut tre kryddor från alpnaering, till en vinnare. 1 st, Chilikrydda (helt ny i kryddsortimentet) 1 st Vitlökskrydda, 1 st Tacokrydda. Så gillar du att laga mat, testa på nya kryddor så är detta något för dig.

Tävlingen pågår fram till den 15:e Oktober kl 16.00. Grattis Annika.

signatur

Smycken - 15 okt

Tävla om tjusiga smycken från Made4u.se hos Millah. Örhängen, armband och en ängel.. Går i den snygga färgen lila.

Tävlingen avslutas 15 Oktober. Grattis Johanna.

signatur

Smycken - 14 okt

Nu kan du bli lycklig ägare till dessa smycken från izs.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 14 Oktober

signatur

Valfritt plagg - 14 okt

Det är med stor glädje Mathilda har möjlighet att lotta ut tre damplagg från blingo!

Torsdagen den 14/10 dras vinnarna. Grattis

Brunkullan
Johanna Persson
Agneta

signatur

Parfym - 14 okt

Hej Godingar! Nu tycker Malenami vi drar igång med en trevlig tävling, för att pigga upp oss efter en lång och intensiv arbetsvecka. Denna gång lottas underbara parfymer från CoSTUME NATIONAL ut till två lyckliga vinnare. MN-Brands sponsorerar denna fina tävling.

Tävlingen pågår från 8.10-14.10.2010, efter det lottar hon ut två vinnare. Grattis Lina o Nina.

signatur

Hårvård - 13 okt

NY tävling på www.hannahsthlm.se Vinn AUSSIE TAKE THE HEAT Dual Personality Leave In Cream Värde 125 kr.

AUUSIE TAKE THE HEAT Leave In Cream-tävlingen avslutas Onsdag den 13 Oktober klockan 23.59. Grattis Johanna.

signatur

Staycation - 12 okt

Denna fredag har House of Philia faktiskt åter igen det stora nöjet att presentera en fin tävling för er! Vinsten i denna tävling är en hotellnatt för två, inkl god frukost, på ett valfritt Scandic hotell. En så kallad Staycation!

Hon lottar en vinnare på tisdag den 12:e oktober. Grattis Frida.

signatur

Namntavla -11 okt

Åsa lottar ut en namntavla. Vinnaren får välja mellan motivet med apan eller ugglan. Namnet får ni naturligtvis också välja eller om ni vill ha utan namn går det också bra. (Ram ingår inte)

Hon drar en vinnare nästa måndag, den 11 oktober alltså. Grattis Jenny.

signatur

Concealer - 8 okt

En concealer är alltid bra att ha, täcka mörka ringar under ögonen, finnar och rödflammig hud. Concealerna kommer ifrån Mist Stockholm och i 3 nyanser Light, Asian , Olive. Dom kostar 140 kr st. Vinn den här! Läs makeupartisten Denises blogg om makeup och skönhet http://scenbloggen.com/makeupbydenise !

 

Vinnarna är : 
yasmine : http://yasminegill.blogg.se/
Therese : http://theresegronvall.wordpress.com/
Emelie H : ingen blogg!

signatur

Kalender - 12 okt

Vinn en personlig kalender hos En mammas dagbok

Grattis Cattis.

signatur

Väska - 12 aug

I kväll är det dags att kicka i gång en tävling hos Mittvitahus, vad säger ni om det tjejer:) Ta chansen och vinn en valfri väska från underbara Lilly of Sweden som finns hos min favorit Creative Lounge.

 

Vinnare dras Tisdagen den 12 Oktober och jag håller tummarna superhårt:) Grattis Cattis,

signatur

Presentask - 12 okt

tävla om en presentask från bebisboken värde 224:- hos Mrs A.

 

Grattis Emelie.

signatur

Stenar - 12 okt

Vardagliga ting fick några förfrågningar vart hon hade köpt sina söta stenar. Då kom hon på den briljanta iden att ha en liten tävling

Dragning sker tisdagen den 12 oktober. Grattis Fröken Isaksson.

signatur

Trosor - 11 okt

Vinn trosor hos Frida. storleken är XS och färgen är mörkrosa, de går även att knyta i sidan.

VINNAREN DRAS PÅ MÅNDAG! Grattis Sandra,

signatur

Jacka - 8 okt

Jag är med och tävlar om ett valfri jacka från Elvine. Var med och tävla hos Adara du också!

Tävlingen pågår till den 8:e Oktober. Grattis Louise.

signatur

Julstrumpa - 11 okt

Nu är det dags för TÄVLING hos Atelje Annorlunda och Åsa Svensk Design. 40 000 UNIKA besökare ska firas. Vinsten består av en julstrumpa i vitt linne, spets, röd brodyr och den är fodrad.

Tävlingen gäller tom. 11 oktober. Grattis Irene.

signatur

Börs - 10 okt

Tävla om en knäpp börs hos Agata Ragata!

Tävlingen pågår till söndagen den 10e oktober. Grattis Erica.

signatur

Presentkort - 10 okt

I samarbete med internetbutiken SUMOpix.com startar Michaela nu en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 kr på fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvasbilder, fotoböcker, fotokalendrar och liknande i alla slags former och storlekar till ett bra pris.

Tävlingen avslutas: 10 oktober kl. 18.00.

signatur

Sminkväska mm - 10 okt

Ny tävling hos Millan!!

Grattis Helena,

signatur

BH mm - 10 okt

Garderobsbutiken fyller ett år, och förutom att fira det med gratis frakt hela veckan bjuds det även på en liten tävling hos Kafferepet! Första pris är en oanvänd, originalförpackad 50-talsbh i ca storlek 70B, samt en karta finfina hårnålar. För den som kommer två och trea finns även kartor med hårnålar på spel.

Första pris går till nummer 46, Amanda F. Andra pris går till nummer 14, Melina, och tredje pris till nummer 61, Jeanette.

signatur

Halsband - 10 okt

Nog med småtävlingar, nu kör Bellisen till med en lite större tävlingen och med ett betydligt större pris, nämligen ett pärlhalsband från guldfynd värde 399 kr. Halsbandet är gjort av silver och sötvattenpärlor. Går även att använda som ett dubbelvikt armband. Det kan vara en fin present till dig själv eller till någon annan. Julklapp t.ex!

Tävlingen avslutas antingen söndagen den 10/10 eller måndagen den 11/10

signatur

Kuddfodral - 6 okt

Har aldrig haft någon tävling på Villa Snögården, någon gång ska väl vara den första. Var med på utlottningen av detta kuddfodral.

Senast Onsdag den 6 oktober. Grattis Elin.

signatur

Personlig bok - 15 okt

Ni har nu chansen att vinna en personlig bok från Sagoborgen Hemma hos oss, En mer personlig bok, kan man knappast hitta till sina barn, barnbarn eller kanske barns vänner! Ni kommer själva att få välja vilken bok ni vill ha.

Tävlingen kommer att pågå tom den 15 oktober. Grattis Matilda-

signatur

Doptavla - 15 okt

Jag tävlar om en valfri doptavla från Doptavelbloggen hos Agnes!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 15 oktober klockan 21:00! Grattis Liselotte.

signatur

Hårvård - 15 okt

Nu är det dags för mandy att ha en tävling i samarbete med Goldwell! Det ni kommer tävla om är ett värmeskydd som heter Hot Form - Heat Styling Lotion (Värde 188 kr) från stylingserien StyleSign

Tävlingen håller på till fredagen den 15 oktober kl 18.00. Grattis thi anh van!

signatur

Torgvantar - 15 okt

I januari hade Moa en utlottning med torgvantar, vilken respons det blev, hela 191 st tävlande, så himla kul att ni var så många ville vara med så nu kör hon igen o hoppas på lika fin respons. Får hon presentera "Romantica" romantiska handledsvärmare/torgvantar..vet förresten aldrig vad hon ska kalla dem. Handledsvärmare eller torgvantar.. Gillar ordet "Torgvantar" mycket bättre, visst är det ett bättre och mysigare ord?

Den 15 oktober blir det dragning. Grattis Marie.

signatur

Jacka - 11 okt

Nu startar Zaida en tävling i samarbete med Elvine.se och du kan vinna en valfri jacka från deras hemsida. De har kläder för både tjejer och killar.

Tävlingen avslutas den 11:e oktober kl 23:30. Grattis Rebecca,

signatur

Jacka - 11 okt

Tävla om en valfri jacka från Elvine.se hos Millah.

Tävlingen avslutas 11 Oktober. Grattis Johanna.

signatur

Prenumeration - 10 okt

Jag är med och tävlar hos http://Lizzyalander.blogg.se om en tidningsprenumeration på Hänt extra eller Hänt bild. Var med du också!

Grattis Caroline.

signatur

Kockmössa - 10 okt

Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om en valfri kockmössa. Tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas den 10/10-10. Grattis Malin.

signatur
Min profilbild

bloglovin