Mössa - 14 september

Nu är hösten snart här och det kommer bli lite kallt igen, vad kan då passa bättre än en tävling hos Ingela la la om en valfri mössa från E.ko?  Fantastiska mössor i skönt material, 100% svensktillverkad bomull!

Tävlingen pågår till den 14 september kl 20.00. Grattis Agnes.
signatur

Presentkort - okänt slutdatum

Nu är det dags för en tävling igen! Veromoda satsar stenhårt på höstens mode, och det firar Tyra med att lotta ut ett presentkort på hela 1000 kr, som du kan använda i alla Veromoda-butiker i Sverige!
signatur

Böcker - 14 september

Nu är emelies godsaker's första tävling uppe för att fira att bloggen redan haft över 1.000 besökare!

Tävlingen sponsras av Nicotext och pågår till den 14:e september. Grattis Amanda o Fridachrstina.
signatur

T-shirt - avgjord

Denna gång kan du vinna en tisha med Kat von Dee från Dark Muse, storleken är L, men de är ganska små så Miss M skulle vilja säga mer som en M. Supersnygg nu i höst under koftan och till skinnyjeansen!

Tävlingen pågår till fredagen den 4 september kl 12.00. Grattis Sanna.
signatur

Bok - 10 september

Vill du vinna Camilla Läckbergs nya pocket "Sjöjungfrun"? Var med och tävla hos Sussiebarussi och Prinsessan Meja.

T
ävlingen avslutas 10 september. Grattis Erika.

signatur

Sele & napp - 6 september

Jag är med och tävlar hos Emma-Lou, där jag kan vinna antingen en 2-in-1-sele eller en Wubbanubnapp. Tävlingen finns här: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11509706

Tävlingen avslutas söndagen den 6 september 2009. Grattis pregnant rock n roll mama och Miaa!
signatur

Goodiebag - 3 september

Dags för citycats första tävling. De hade tänkt & göra den lite mer exklusiv. För vem vill inte ha: - Victoria's Secret Bodylotion, - Clarins ansiktsprodukter (Nataschas favoriter), - French Manicure set, - Tandblekning från Usa.

Grattis Linda.

signatur

Presentkort - 20 september

Ny tävling hos Bitte. Kul va? Är Market2Member som sponsrar denna tävling.

Tävlingen Avslutas 20 September. Grattis Blacklion.
signatur

GI-bok - 6 september

Visst känner du dig lite småfet efter semestern. Ändra på det! Vinn en GI-bok signerad Klara Desser hos Annas matkaos.

Anna drar en vinnare om en vecka. Vinnare i tävlingen är kommentar 19, 7, 10 och 15.
signatur

Presentkort - avgjord

Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kr + fraktfritt från Lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävlingen finns hos Emma-Lou: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11297835

Grattis Rhea.
signatur

Dryck - avgjord

Vill ni precis som Amir få erat kylskåp påfyllt med de skitgoda drickorna från vitamin Well's?

På tisdag morgon vet vi vem som är den lyckliga vinnaren. Grattis Caisaj.
signatur

Pappersrosor - 5 september

Marja hade ju utlovat en utlottning denna vecka! Så då är det bäst att hålla vad man lovar! Hon lottar ut 100 st pappersrosor i olika färger och storlekar.

Du har fram till fredag 5/9 00.00 på dej! Så drar hon en vinnare nästa lördag. Grattis Vonna,
signatur

Berlock - 1 oktober

Hos Smyckedesign har du chansen att vinna en vacker Glimmer Angel, en söt liten ängel som glimmar fint! Finns i sex olika färger, svart, vit, röd, rosa, grön, blå. En Glimmer Angel har ett karbinlås så att du själv kan välja var du vill ha din ängel. På din halsbandskedja som berlock, på en nyckelring, på väskan eller kanske som mobilsmycke..? (Endast en ängel med karbinhake ingår, inga kedjor eller dyl.)

TRE VINNARE kommer att dras den 1 Oktober och kommer att meddelas via mejl. Grattis Jessica. Amanda, Marianne.
signatur

Pysselbok - 13 september

Odlingspyssel har en liten tävling för att fira 25 000 unika besökare. Länge har hon funderat kring vad hon ska ha som pris, och har bestämt sig för att lotta ut en japansk pysselbok. Hjälp! kanske du tänker nu, men lugn bara lugn, boken är proppfull med pedagogiska bilder. Hon har köpt boken från Japan och värdet är ungefär 350 kr.

Tävlingen pågår tills den 13/9 2009. Grattis Lillofant.

signatur

Mamelucker - 6 september

4000 besökare är Tant Blå glad för, så för att fira detta lottar hon ut dessa underbara mammelucker, uppsydda av Madame Mari.

Tävlingen pågår tom Söndagen 6/9. Grattis Viveka.
signatur

Kudde - 13 september

Nu till utlottningen denna månad. Den här gången har Lissboden valt att lotta ut en broderad mormorskudde. Innerkudden medföljer.

Den pågår till söndagen den 13 september. Grattis Eva-Lotta,
signatur

Bricka & kors - avgjord

Förra veckan noterade alegni in office att hon skrivit över 400 inlägg och utlovade lite halvhjärtat en utlottning för att fira detta. Det hon nu lottar ut är en liten bricka och ett kors, bägge i zink.

Vad passar bättre än att hon drar vinnaren på sin födelsedag den 31 augusti. Det är ju roligt att inte bara få saker, utan att ge bort något också ;-) Grattis Marit.

signatur

Diskdukar mm - 9 september

Ja nu är det dax, det var riktigt länge sen Snöstjärna hade någon tävling nu! Men nu lottar hon ut ett paket med 4 olika disk/städduktar från danska rice. I vanliga fall säljs de i en förpackning om två färger i en förpackning. Men denna utlottning gäller en av varje i dessa underbara färger! Å till på köpet i sviniga tider bjuder hon på en liten flaska handdesinfektion! Kanon att ha hemma i hallen å sulla händerna i när man kommer hem! Bra för alla! 

Tävlingen avslutas fyndigt nog den 9 september klockan 09:09. Grattis Liz.
signatur

Ögonskugga - avgjord

Så. Då var det dags för tävling. Så spännande. Sharas första tävling! Hur tävlar du? Jo! Hjälp henne välja vilken av färg hon skall köpa av underbara Microshadows från Makeup Store. Den skugga ni väljer är även ni med och tävlar om själva. Välj mellan skugga gul, röd, grön och blå.

Sista tävlingsdag är 31 Augusti. Grattis Amanda.
signatur

Tandblekning - 9 september

Okay nu slänger Jessie igång en tävling i samarbete med SimpleSmile. Du har alltså här chansen att vinna ett Startkit 23% Classic!!!

Tävlingen avslutas den 9september!
signatur

Linser - avgjord

Gaydar har massor med färgade linser hemma. Du har chansen att vinna färgade endags eller månadslinser. Färgerna som finns att välja bland är grön, blå, Honey (gyllenbrun), brunt samt grått.

4 vinnare, alltså 4 par linser på söndag 2009-08-30. Grattis http://myrins.blogg.se/
http://heltvanligtliv.blogspot.com
http://[email protected]
http://lindushiii.blogg.se/

signatur

Örhängen - avgjord

Beyond sizes tänkte ha ännu en tävling! Priset är dessa fina örhängen som är designade av Hanna Eldin som tillverkar smycken i unika exemplar. Märket heter Sirius och man kan få tag hennes söta smyckena på bland annat Meloa.

Tävlingen pågår fram till den 4 september, då ni får reda på vem vinnaren är. Grattis Amanda.
signatur

Godis - 1 september

Ja, nu är Christer Fuglesang uppskjuten i rymden. Mungbönorna skrev tidigare i somras om den specialframtagna påsen med Ahlgrens bilar (läs rymdraketer) som skulle få följa med Christer upp i rymden. Det är en mycket liten upplaga om 100 påsar och 33 av dem hänger med Christer. Nu lottas en de resterande 67 påsarna ut!

Till tisdag den 1 september har man på sig att inkomma med tävlingsbidrag! Grattis Julia.
signatur

Skor mm - avgjord

Sådär, då kör Ellinorak igång en stor tävling, denna gång är det faktiskt den största tävlingen jag någonsin haft! Första pris är de snygga Balmain inspirerade skorna värda 599 kronor! Vinnaren får även en sponsering till en smyckestävling av Bags and Fashion. Vann du inte skorna utan kom tvåa ska du inte bli ledsen för det! Har du en blogg vinner även du en smyckestävling som är sponserad av Bags and Fashion. Kommer du trea vinner även du en gåva från Bags and Fashion.

Tävlingen avslutas på Tisdag den 1/9! Första pris går till: Louise!

Andra pris går till: Liuza

Tredje pris går till: Patricia!
signatur

Halsband - 9 september

Nu kör Myrins igång en tävling igen! Den här gången kan man vinna ett av två handgjorda halsband! Tävlingen är i samarbete med Pysselgrottan. Veronica, som har gjort de fina halsbanden är verkligen jätteduktig!

Vinnaren lottas ut den 9:e September. Grattis Jessica o Lillan.
signatur

Smyckespyssel - 20 september

Jag är med och tävlar inne hos Veros Virriga Värld. Där har jag möjligheten att vinna ett set med örhängen och halsband som jag skall pyssla ihop själv och meningen är att tända min kreativa ådra.

Tävlingen pågår till söndag 20 september, midnatt. Grattis Karin,
signatur

Trosor - 8 september

Sara kaaan bara inte låta bli att starta igång denna tävling med dessa trosor, Bloom shorts värda 99 kr från Mysigare.se.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 8:e september klockan 23:59. Grattis Denise.
signatur

Tuggummi/Vitaminer - avgjord

Då var det äntligen dags för tävling hos Charlotte igen!!! Den här gången kan du välja mellan de här fina vinsterna:

1. Nya SB12 BOOST är det första tuggummit som förhindrar dålig andedräkt. Ett paket innehåller 10 tuggummin och är värt cirka 59:-.Hon har fem vinster med två paket per vinnare att tävla om!

2. Picky Kidz Multi Vitamin Mineral är ett nytt kosttillskott för barn från Bodystore.com. En burk innehåller 100 tuggisar och är värd cirka 149:-. Hon har 15 burkar att tävla om!

Ditt svar vill Charlotte ha senast på onsdag den 2/9 klockan 24.00. Lycka till! Grattis
signatur

Armband - 5 september

Vi kör en liten utlottning hos Jenilita igen! Det brukar ni ju tycka om hehe. Denna gången är det 4 armband jättesöta armband med budskapsord som lottas ut! Texten lyder, Be one with yourself and all things will come 2 you.

Tävlingen avslutas 5 september! Hurra jag vann!!! De andra vinnarna ser du här.
signatur

Fransväska - 6 september

Nu är det dags igen med Gniztrande jags roliga tävlingar..(-: Nu kan du vinna denna trendiga handväska med fransar som är så modernt nu!I denna väska får du rum med allt och lite till. Måtten är 35cm hög x 44cm bred. Stängs med dragkedja och inuti väskan finns mobilfack och litet fack med dragkedja. Fransarna är lite krulliga nu men hänger ut sig. Väskan är precis upppackad.

Tävlingen avslutas 6september kl.22.00 Grattis Myfashionstory
signatur

Armband - 13 september

Nu har du chansen att vinna det fina Änglabandet från Gobbit´s smycken hos Junitjej. Änglabandet är en silverbricka med en lädersnodd, som kan sättas fast runt armleden.

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL DEN 13 SEPTEMBER KL. 18.00. Grattis Gabriella.
signatur

Sparkcykel - 31 oktober

Nu är det dags för en ny och rolig tävling om en sparkcykel för de allra minsta hos En Mölnbobos Liv. Den har gummiskenor som gör att golvet inte repas när den används och storleken är 60 x 30 x 40. Barnens Gruva sponsrar tävlingen.

Den avslutas 31 oktober. Grattis Kissegirl.


signatur

Armband - 30 september

Besöksräknaren har slagit över på 6000 och det tänkte Corrina fira med en liten utlottning. Vinsten är ett egentillverkat armband.

Tävlingen pågår t.o.m 30 september. Grattis Kamomilla.
signatur

Presentkort - avgjord

Nu är det dax för en tävling hos olapalomablanka! Det stora priset är:500 kronor i precent kort på åhlens! Tror nog att att är något de flesta vill ha!!

Senast FREDAG 4 SEPTEMBER! lycka till! Grattis Adara o Frida.
signatur

Hårvård - avgjord

Sex and the Citty åker iväg nu och är borta fram till imorgon. Medan hon är borta kan ni tävla om fem paket innehållande shampo & balsam + hårspray + hårlotion + mousse. 

Grattis Renée Smedhult | Nilla | Hanneler | Zanna | Emelie
signatur

Posters - 18 september

För att fira att bloggen fyller 1 ÅR ordnar Linruz en liten tävling sponsrad av den underbara nätbutiken Perlanliving. Tre fina posters designade av Pernilla själv är de fina priserna.

Vinnarna dras den 18 september. Grattis Lina o Therese.
signatur

Armband - 11 september

Var med och tävla om ett valfritt armband från Marielles märke by M!

Tävlingen avslutas fredag 11/9. Hurra!!! Jag vann!!!
signatur

Hårvård - 24 september

Tävla om en schwarzkopf osis+ dust it hos Evelina.

Tävlingen går ut: Den 24 september kl. 24.00

signatur

Namnbyxor - 10 september

Ja nu har besöksmätaren passerat 70 000 besökare hos Älskade hjärtegryn och det är dags för ny tävling :) Denna gången lottar hon ut ett par namnbyxor. Vinnaren får välja mellan svart eller brun plysch och valfri färg på namnet och muddarna. Man kan välja mellan storlek 50-110.

Vinnaren kommer dras den 10 september. Grattis Mikaela.
signatur

Klocka - 6 oktober

Tävla hos Emmelist!!

Tävlingen avslutas 6:e Oktober 18.00
signatur

Mönster & garn - avgjord

Strax dax för september! Pialuttan är septemberbarn och gillar den månaden... Därför har hon en egen Ge bort! Hennes husquiltsmönster i fint skick samt 5 dockor DMC moulinegarn som räcker till broderierna...Välj rosa eller ljusare blått garn.

Så fort hon vaknar den 1 september ordnar hon dragningen... Grattis Eva J
signatur

Ljus - 7 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Rosor På Allt. Vitt ljus med rosenblad och rosdoft. Brinner ned i mitten och sprider ett vackert sken genom stearinväggen

Tävlingen avslutas 7 September. Grattis Ejmis
signatur

Glasunderlägg & kort - 6 september

N u ä r d e t d a x för en tävling hos There is no place like home igen. Denna gången är det 2 st som vinner. 1:a pris är 6 glasunderlägg och 5 st kort 15x15 cm med kuvert. 2:a pris är 5 st kort med kuvert. Dom passar utmärkt att rama in och sätta upp på väggen som en liten tavla. Fina i grupp.

Tävlingen pågår till 6 september! Grattis Sofia o Elisabeth.
signatur

Presentkort H&M - 9 september

Nu tänkte enLinaochKarin ha en liten tävling. Det är ett presentkort på H&M, 100kr.

Tävlingen pågår till den 9/9-09. Grattis Vicko.
signatur

Ljusstakar - 9 september

Jag är med och tävlar hos Carolina om ett 4-pack ljusstakar med röda hjärtan från myHeart. MyHeart.se tillhandahåller romantiska presenter för det speciella tillfället. Var med och tävla här du med!

Tävlingen avslutas den 9 September kl 18.00! Grattis Smilla.

signatur

Smycke - 31 augusti

Tävling: vinn smycke hos Julia. High coast silver sponsrar nu med ett valfritt smycke från shopen, till ett värde av max 300 kronor! Deras idé är att tillverka och sälja smycken av bra kvalité till förmånliga priser, personliga smycken utifrån deras egen idé eller som de tillsammans med kunden arbetat fram. Kundens önskemål är viktiga för att kunna skapa just ditt personliga smycke.  

Avslutar tävlingen 31:a augusti och vinnaren utses av ägarna av High coast silver.


signatur

Tandblekning - 1 september

Vem drömmer inte om ett Hollywood smile? Nu kan Allt om the Hills i samarbete med Easewhite KLICK förverkliga drömmen för 3 st av er att komma en bit på vägen till det perfekta Hollywoodleendet!

Vinnarna dras tisdag 1/9.
signatur

Smycken - 8 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Formosasmycken. Stor blomma med turkosa pärlor i kedja med ringar, ca 74 cm lång. Lindat av försilvrad koppartråd med sötvattenspärlor. Stora blomörhängen ingår, de är ca 4 cm i diameter.

Tävlingen avslutas 8 September. Grattis Maria.

signatur

Barnkläder - 8 september

Jag är med och tävlar om tre st. velouroveraller från Sobea i Hanna Of Sweden´s blogg! Var med och tävla HÄR du oxå!

Tre lyckliga vinnare lottas den 8 september kl 20.00. Grattis Carolina, Marie o Jessica.
signatur

Lipgloss - 4 september

Lite sent men bättre sent än aldrig,right? Här kommer i allfall veckans TorsdagsTävling hos HannahSthlm. Du kan vara med och tävla om ett underbart Juicy Tubes i nyansen Creise. En klassisker och kändisfavorit på Lip Gloss-fronten! En storsäljare från Lancome.En liten Life-savers alla tjejer borde ha i sin väska!

Tävlingen avslutas Fredag den 4 September klockan 23.59. Grattis Amanda.

signatur

Presentkort - 22 september

Vinn ett presentkort på 300kr hos Soya i samarbete med MyKidoo´s webshop.

Vinnaren dras via en slumpgenerator under kvällen den 22a september. Grattis Hannele.
signatur

Smycke - 30 september

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke till ett värde av max 200kr i webbutiken Lagnöviken. Tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har en blogg.

Tävlingen avslutas 30 september. Grattis http://annelilau.blogspot.com/

signatur

Ansiktsmasker - okänt slutdatum

Hannele har en tävling om tre stycken ansiktsmasker och en kan vinna alla dom tre. Lyxigt va?

Hon säger till när tävlingen är slut! Grattis Amanda,

signatur

Armband - 31 augusti

I denna tävling hos Kajsa kan ni vinna ett grått peacearmband i mocka.

Tävlingen avslutas 31/8 23.59. Grattis Jeanette.
signatur

Vinstpaket - avgjord

Var med i utlottningen av mitt liv - mina drömmars 30000-besökspaket (innehållande lite smått och gott...). Kanske blir det fler vinnare...vem vet?! Det beror lite på hur många som väljer att vara med och tävla. Är ni många blir det säkert några tröstpriser...

Tävlingen pågår t.o.m lördag den 29 augusti kl.23.59. Grattis Karin o Ämma.
signatur

Sminkväska - avgjord

Vinn en liten sminkväska/necessär sydd av detta lite festligare tyg hos Malin.

Vinnaren dras den 1 september! Grattis Dubbelörnen.
signatur

Barntofflor - avgjord

Så har det äntligen blivit dags för den efterlängtade tävlingen hos Barn Ombord! Den här veckan tävlar vi om supersöta små tofflor nu när hösten står runt knuten. Välj mellan Hello Kitty eller Nalle Puh. Tofflorna finns i storlekarna 13-16, 17-18 och 19-21.

Grattis Cecilia.
signatur

Löshår - 10 september

Nu har du chansen att få lika långt och snyggt hår som kändisarna här ovan, plus fler såklart! Esth har fått äran att lotta ut ett valfritt clip-on set i syntet åt er Japp, ni läste rätt, valfritt. Ni får själv välja längd och färg! Och tänk så här, det finns alltid en vän som behöver löshår, om ni själva inte behöver det, hihi.

Tävlingen avslutas den 1O September. Grattis Klara.
signatur

Klänning - 20 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Werofashion. Ni har nu chansen att vinna den här urläckra klänningen.

Tävlingen avslutas 20 September. Grattis FridaChristina.
signatur

Smycken - 16 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Katts of Sweden. Mycket snygg silverring,lätt oxiderad längs ett band på mitten. Vinnaren får välja storlek på ringen. Beskrivning: Armband med tunna svarta läderband och många silverdetaljer. En blandning av sött och rått i samma smycke. Självklart är det äkta silver. Tillsammans ett värde på 540:-

Tävlingen avslutas 16 September. GRattis Gabbies,
signatur

Hörlurar - 14 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Gadgetgirl där du kan vinna snygga hörlurar.

Tävlingen avslutas 14 September. Grattis Helen,
signatur

Armband - 10 september

Tävla hos Dorion och vinn ett armband från Beautiful Me.

Tävlingen avslutas 10/9. Grattis Emma-
signatur

Armband - 25 september

"TÄVLING! VINN ETT SUPERSÖTT ARMBAND!
Tävlingsregler: Kopiera allt du ser i detta inlägget och lägg in det i din blogg! Detta är ett måste för att tävla. Skriv en kommentar i någon utav dessa bloggar http://www.nattstad.se/gosgroda eller http://www.metrobloggen.se/dillyvanilly och berätta varför just du ska vinna! Vinnaren presenteras den 25 September! Se till att skriva hur vi ska kontakta dig om du vinner!

Se till att dubbelkolla så bilden nedan är länkad ordentligt i din blogg! Bilden ska länkas till denna adress http://www.nattstad.se/Gosgroda?id=844970"
signatur

Mobilsmycke - 31 oktober

Var med i utlottningen av en valfri Lovebug på irmalotta.se.

Hon drar en vinnare 31 oktober.
signatur

Halsband - 9 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Gobbit. Vinnaren får 2 dogtag med kulkedja 42 cm med valfri stans och symbol,som ni får välja på gobbit.se. Ni får bestämma själv vad det skall stå på dem.

Tävlingen avslutas 9 September. Grattis Susanne.
signatur

Bok - 15 september

Tävling hos Mamma Mimmi. I mitten av maj smickrade den gullige maken på skrivarfronten och inspirerade mamman att starta en alldeles egen blogg. Döm av hennes förvåning när nu ett par månader senare hela 1000 besökare varit inne och läst om livet i den lilla familjen. Jättekul och naturligtvis ska detta firas i sann bloggaranda med en liten utlottning. Det har väl förmodligen inte undgått någon att mamman är besatt av att ta tillvara allt gott som naturens skafferi erbjuder och alldeles strax kör ju den underbara äppelsäsongen igång här på hemmaplan. Vad kan väl då vara lämpligare än en vinst som inspirerar till allehande urmumsiga anrättningar innehållande äpple - kakor, muffins, knyten, tarteletter, hjärtan... Hon lottar ut ett exemplar av den fina boken "Äppelkakor och annat smått och gott av äpplen" .

Vinnaren dras den 15 september. Grattis Agneta,
signatur

Armband - avgjord

Då har Lisa en tävling. Det as snygga armbandet som är första priset:

Den 31 augusti väljer hon en vinnare som får detta fina armbandet helt gratis. Grattis Jennifer.

signatur

Behandling - 5 september

Nu har Hello Nicki i samarbete med Salong C tänkt att lotta ut en behandling. Vinnaren får välja mellan en Braziliansk vaxning eller Ögonfranspermanent ink. färgning. Du som vinner behandlingen har inom ett år på dig att få önskad behandling, Dvs att även du som inte bor i Stockholm men har en planerad resa också kan vara med och tävla.

Tävlingen pågår fram tom den 5/9 -09 och avslutas kl 23:59. Grattis Kickan.
signatur

Sminkväska - 15 september

Nu har Sygalen beslutat sig för att ha sin första tävling. Det börjar närma sig 10 000 besökare på bloggen och det kan väl vara ett skäl till att lotta ut något. En sminkväska i lite romantisk stil…kan det vara något?

Tävlingen pågår till midnatt den 15 september. GRattis Anna, Pia o Rosemarie,
signatur

Matta - 6 september

Nu inför det stundande höstmörkret kan man behöva piggas upp lite och vad är då bättre än en rolig tävling med finfint pris! Skönt hemma har nämligen äran att få samarbeta med en favoritnätbutik RoyalDesign.se, som är Sveriges största sajt med inredning för kök och hem med sina 15000 designprodukter i sortimentet. En av dessa produkter kan du nu vinna, nämligen en trendig matta från Pappelina! Modellen heter Vera och är grön, stl 70 x 150 cm, värde ca: 800 kr!  

Tävlingen pågår t.o.m. söndagen den 6 september 2009. Grattis Inez pappa.

signatur

Skål - 9 september

Nu är det åter dax för en tävling hos Dahlarna. Det är webshoppen Royal Design som har sponsrat med ett jättefint pris - en Eva Solo skål med handtag (värde 499 kr).

Tävlingen pågår till onsdagen den 9 september kl. 22.00. Grattia Maria,
signatur

Barnbestick - avgjord

Här kommer första tävlingen hos Alexandra.

Den avslutas söndagen den 30 augusti. Grattis Amanda,Elmida,Mariat,Erika.
signatur

Bok - avgjord

Sugen på en ny bok till hösten? Då har Mijja tävlingen för dig. Förlaget som har gett ut denna bok heter Albertbonniersförlag. Boken är skriven av Katarina Wennstam. En spänningsroman.

Grattis Cybersessan,

signatur

Smycken - avgjord

Nu kör Åsa igång en ny tävling. Vad sägs om att vinna detta fina festhalsband med tillhörande örhängen?

Grattis Emelie.
signatur

Örhängen - avgjord

Vinn supersnygga örhängen hos Åsa.

Tävlingen avslutas den 25/8 kl 23.59. Grattis Tessan.
signatur

Armband - 11 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med By Zant. Du har nu chansen och vinna detta tjusiga armband. Snyggt armband med mörkblå facetterade pärlock pärla med text på båda sidorna, love och wish.

Tävlingen avslutas 11 September. Grattis Jessie
signatur

Ipod - 30 augusti

Då va det dax för denna veckas tävling hos Therese! Denna vecka är vinsten en vit Ipod nano 8 gb + ett skyddsfodral med strass..

Tävlingen pågår till söndagen den 30 augusti kl 23,59. Lycka till! Grattis Carolina.
signatur

Barnbestick - 25 september

Jag är med och tävlar hos Creyla om ett par tuffa barnbestick från Coolstuff.se. Var med och tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas 25/9 kl 21. Vinnaren utses genom lottning. Grattis Cilla.
signatur

Hjärtan - 13 september

Nu tänkte Maria ha en liten tävling igen =) Tänkte lotta ut två priser: första priset blir det stora hjärtat "FÅNGA DAGEN" sen blir det ett litet tröstpris med det lilla vita hjärtat ;-)

Tävlingen pågår t om 13 September. Grattis .... Frombergkvist och Lollashus !!! =)
signatur

Hudvård - avgjord

Hello girl (and boys). Nu ska Tyra lotta ut en av sina absoluta favoritprodukter! Nämligen Håkanssons Vitamin Spray! Det är sjukt bra faktiskt! Om du vinner får du 6 tester på sprayen, bodylotion och tvål.

Grattis Frida.
signatur

Handväska - avgjord

Nu kör Åsa igång en ny tävling igen, där ni har chansen att vinna dennna snygga lilla söta handväskan.

Tävlingen avslutas 25/8 kl 23.59. Grattis Kashaya.
signatur

Tandblekning - avgjord

Nu ska Fade ha tävling. Vips lottar hon ut ett tandblekningskit från Simplesmile. Värde: 395:-

Vinnare dras på lördag, den 29:e augusti. Grattis Amanda.
signatur

Lotion - 10 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Mymoment. En riktigt bra olivoljelotion tillverkad i Sverige. Endast högklassiga naturliga råvaror och naturligtvis inte testade på djur. Mediterrian Dream En mogen men inte påträngande doft med inslag av bland annat apelsin, pommerans, bergamott, rosmarin och lavendel.

Tävlingen avslutas 10 September. Grattis Elin.

signatur

Smycke - 12 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med AnnAnnDesign

Tävlingen avslutas 12 September. Grattis Girl with blue eyes-
signatur

Presentkort LekVira - 5 oktober

Var med och tävla om ett presentkort hos LekVira i deras blogg genom att klicka här

Vinnaren dras den 5 oktober 2009. Grattis Kajsan-
signatur

Hudvård - 6 september

Jag Deltar Hos ☆SessanOchPrinsessan☆ som i samarbete med ByBeOn Lottar ut Estelle & Thild`s -Body Wash & Body Cream -Ta Chansen att Vinna du också!!

Grattis Mamma Russin,

signatur

Valfri vinst - avgjord

Nu startar Foki en tävling där ni har chans att önska er vad som helst från hela sortimentet på Gadgetgirl.se. Jag önskar mig den här laptopen med Hello Kitty men om jag ska välja nåt som kostar en rimlig summa pengar blir det brödrosten eller högtalarna med Hello Kitty.

Hon utser vinnare om ca 4 dagar! Grattis Ami-sann Vinner: sovmask, väckarklocka och bordsfläkt! 

Kkrokodil - Vinnare av en Hello Kitty-webbkamera!

Elin - Hello Kitty-penna och Hello Kitty-kam!
signatur

Skönhetsvisning - 28 augusti

Nu är det dags för tävling hos Linda, som även hon lottar ut 15 stycken biljetter till make up stores förhandsvisning för höstens look Czarinna! Varje biljett gäller självklat plus en! Förutom visningen så får ni en fin gåvopåse med er hem! Ni får även möjlighet att handla Make Up Store produkter till kraftigt reducerade priser. Visningen äger rum på Berns i Stockholm den 2 September!

Tävlingen avslutas fredagen den 28/8 10.00. Lycka till! Vinnarna meddelade via mejl.
signatur

Skönhetsvisning - avgjord

Nu har du chansen att tävla om 15 st biljetter till visningen som går av stapeln den 2 september kl 17.30 på Berns Stockholm hos Dolce Delinda. Biljetten gäller för dig och en vän. Förutom en exklusiv show i skönhetens tecken får alla gäster en gåvopåse och möjlighet att shoppa Make Up Store produkter till kraftigt reducerade priser.

Senast 27 augusti. Vinnarna meddelade via mejl.
signatur

Presentkort - 13 september

Jag vill vinna ett presentkort + fraktfritt från Helhjärtat - butiken med saker att älska hos Tant Ulrika.

Tävlingen avslutas söndagen den 13/9 kl 20.00. Grattis Sarina,
signatur

Armband - avgjord

Jenny har två armband i silver och guld som hon har gjort själv och tänkte tävla ut dom till två lyckliga vinnare!

Vinnarna utses den 1 september! Grattis Linda o Emelie.
signatur

Presentkort - 7 september

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 300:- från MyKidoo hos Agnes. Var med och tävla här du också! 

Tävlingen avslutas måndagen den 7 september klockan 12:00! GRATTIS CAROLA.
signatur

DVD-film - avgjord

Tävla om succéfilmen "En shopaholics bekännelser" hos Sex and the Citty.

Vinnaren dras på onsdagskvällen. Grattis Hejdå anorexin.

PS. Klänningen kan du köpa här till förmån för Föreningen mot Ätstörningar!

signatur

DVD-film - avgjord

Då var det dags igen med en liten tävling! Den här gången lottar Sune - the girl ut DVD-filmen Drömtjejen (Whirlygirl). 

Tävlingen avslutas fredagen den 28 augusti kl 20.00 och inte en sekund senare! GRattis Cilla.
signatur

Armband - avgjord

Nu har Elakt litet djur som vanligt suttit och pysslat lite ;) Och sedan tänkte hon att det inte skulle skada med en liten utlottning :D Så här kommer en! Det är det rosa armbandet med en liten delfinberlock som hon lottar ut! Under rosetten finns ett lås, och man behöver ju inte ha rosetten knuten, men hon tyckte att det var en fin detalj, så som delfinen :)

Sedan drar hon en vinnare på onsdag kväll! Grattis Jessica.
signatur

Nagelvård - avgjord

Nu är det dax för Tobias första TÄVLING! :D

Han slumpar en vinnare till detta nagelvårds-kit på Tisdag klockan 14.00. Grattis Elin.
signatur

Smink - 21 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Divinity Hair & Beauty Products. Du har nu chansen och vinna en goodiebag med produkter från LA Girl kosmetikserien. Värde 585:- Obs! Vinnaren kan ej välja färger.

Tävlingen avslutas 21 September. GRattis Sophie.
signatur

Mössa & pannband - avgjord

Hem och liv har fått möjligheten att lotta ut en mössa och ett pannband som Jennie, Rand o Ruta har sytt. Den som vinner får själv vinna vilken mössa och vilket pannband man önskar. Storlekarna på mössorna är: 44/46, 48/50 och 52/54

Tävlingen pågår tom fredag, alltså tom den 28/8, lycka till!! Grattis Kiki,
signatur

Datorväska - 16 september

Var med och tävla om den här supersnygga dataväskan från Fluffbabes, i rött sidentyg med vackert mönster av japanska körsbärsblommor i lila hos Utlandsmamman. Värde 695:-

Tävlingen avslutas onsdagen den 16e september kl 21.00! Grattis Lotta.
signatur

Överdragsbyxor - 13 september

Jag är med och tävlar hos Creyla om ett par slitstarka överdragsbyxor från Busbyxan.se. Var med och tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas 13/9 kl 21. Vinnaren utses genom lottning. Grattis Therese.
signatur

Album - avgjord

Denna veckan kan du vinna ett signerat album med Jonathan Fagerlund - "Welcome To My World" hos Markus.

Tävlingen avslutas 30/8 2009. Grattis Linda.
signatur

Presentkort - avgjord

Extra tävling hos Åsa bara idag! Hon lottar ut 2 st presentkort hos Gina Tricot värde 149,50:- styck! (Gäller t o m 12/8-10)

Tävlingen avslutas ikväll klockan 23.59, så skynda er nu! Grattis Sara o Hanna.
signatur

Goodiebag - avgjord

Så var det dags för en tävling hos Malin igen! I vinstpotten ligger: rakhyvel Soleil Clic från Bic med inte mindre än 6 påfyllnadsrakblad, två lösa skimmerögonskuggor och ett läppbalsam från Yves Rocher, samt L'Oreal Invisi'Gel hårgelé och L'Oreal Force Vector hårinpackning.

Vinnaren dras på torsdag 27 augusti klockan 12. Lycka till! Grattis Millah.
signatur

Kattpaket - 20 september

Det du kan vinna hos Wikipedia är något av följande "prylpaket":


1) FIRREPAKETET innehåller en mjuk kattleksak "Fisken" i plysch, späckad med kattmynta samt en liten glaskatt fyndad på loppis ...och så kommer det med lite kattgodis! Parallellt med paketet skänker de 100 kronor i vinnarens namn till den kattverksamhet som vinnaren önskar!

2) BOKPAKETET innehåller boken "Fräs den lilla panterkatten" av Isabelle Halvorsson samt en hjärtformad liten myntamus och en porslinskatt i vitt gods, fyndad på loppis. Parallellt med paketet skänker de 100 kronor i vinnarens namn till den kattverksamhet som vinnaren önskar!

3) REFLEXPAKETET innehåller två ursöta små porslinskatter och en gullig myntamus samt sex reflekterande kattklisterdekaler med glada miner! Parallellt med paketet skänker de 100 kronor i vinnarens namn till den kattverksamhet som vinnaren önskar.

Tävlingen pågår till den 20 september! Lycka till! Grattis Skogens Drottning, Puma o Dui,
signatur

Smink - 12 september

I samarbete med Bjuti kan du nu vinna "Peony Eye Shadow Palette", en palett med åtta ögonskuggor i rosa toner från Bella Il Fiore hos Dorion! Söt ask med lock och medföljande applikator :) Ej testat på djur.

Tävlingen avslutas 12/9
signatur

Nagelpynt - 25 september

....den förra och förrförra tävlingen var ju så otroligt poppis så Nagelbloggen kör igen... Denna gången är det små fyrkanter i olika färger.. Supersöta.. Blinga naglarna eller varför inte mobilen..

Tävlingen avslutas den 25/9-2009. Grattis Elin.
signatur

Valfri vinst - 29 augusti

Nu startar Bollnäs Finest en ny tävling! Du får välja ut någonting från http://chique.se som kostar upp till 500 kronor. Själv väljer jag ett par Tino Shades om jag vinner.
signatur

Smink - 28 augusti

Man kan aldrig ha för mycket smink! Och nu har Allt om the Hills hittat en hemsida som heter Butikz som säljer allt från Britney Spears parfym till smink från kända varumärken. Nu har ni chansen att få välja 2 valfria kosmetika produkter av märkena Max Faktor, Isadora, Maybeline, L'oréal, Elizabeth Arden och Viva La Diva.

Tävlingen avslutas fredag 28/8. Lycka till!
signatur

T-shirt - avgjord

Karnaah har fått chansen att hålla i en tävling som T-shirt store anordnar.  Välj en favorittröja därifrån som du gärna hade velat ha i garderoben. 

Vinnaren utses nästa söndag! Lycka till.  Grattis Anna,
signatur

Stjärna - 10 september

Nu tänkte Himmel och hav köra igång en liten tävling! Vinsten är en stjärna i plåt från Mio. Den är 33 cm hög och 35 cm bred och har en härligt sliten look!

Tävlingen pågår t o m 10 september! Grattis It's a House.
signatur

Linne - 27 september

Nu e det dags för en ny tävling hos Bintan! Den här gången kan man vinna ett linne från VILA i stl M. Det är ett exakt likadant linne som hon har på bilden. Hon köpte två likadana fast i olika storlekar så hon har bara använt det ena. Så då är det ju bättre att någon av er får användning av det!

Tävlingen avslutas 27/9-09. Bloggen nedlagd,
signatur

Kokbok - 31 augusti

Var med och tävla om denna underbara lilla kokbok hos Lii76

Tävlingen avslutas 31 Augusti kl. 22.00. Grattis Jessica.
signatur

Kuddfodral - 30 september

Idag är en dag att fira! Äntligen har Design Katrina gjort en relativt ordentlig hemsida till sin domän DesignKatrina.se. Hon är glad att hon lyckats åstadkomma nånting i stil med hemsida, och detta ska firas! Jajamen, det är dax för en utlottning! Vinsten är ett sytt kuddfodral i valfri utformning: Ett valfritt tyg av det hon har hemma. Valfri storlek, max 50*50 cm. Hon kommer dra 2 - 3 vinnare beroende på antalet deltagare!

Utlottningen pågår fram till den 30:e september kl 24:00, Grattis Eva o Kristin,
signatur

Väggord - 6 september

Jag är med och tävlar hos Muppsan om ett väggord från myHeart. MyHeart säljer dekorationer och tillbehör till bröllop och barnkalas. Var med och tävla här du med!  

Tävlingen avslutas den 6/9-09 kl. 21.00. GRATTIS SOFFIZ.
signatur

Smycke - avgjord

Just nu har Meke en tävling där du kan vinna ett smycke som Andrea Lukic har designat, som ni ser så är temat på halsbandet Moskva.

Hon drar en vinnare på söndag, lycka till. Grattis Kicki,
signatur

Barnkläder - 7 september

Liandlo kör med eget concept. Själv är Jessica förälskad i deras busfrönkläder. Så nu har de en tävling där du som vinnare får välja valfritt plagg ut kollektionen: Mina första kläder eller Busfrön. Vinnaren väljer ur valfri kollektion valfritt plagg i den storleken man vill ha :) Lätt som en plätt.

Tävlingen avslutas den 7 september klockan 12.00. Grattis Therese.
signatur

Diskmedelshink - 11 september

1000 besökare! Inred mera firar detta med en tävling är du kan vinna denna underbara diskmedelshink.

Tävlingen pågår till och med den 11 september. Grattis Susanne.
signatur

Hudvård - 30 augusti

Ja, då var det dags för en tävling igen i samarbete med Fluffbabes! Denna gång tävlar Sara ut detta kit med en Body Butter – Fluffy Mashmallows, 240 ml och en Body Scrub – Fluffy Mashmallows, 240 ml som luktar underbart till ett värde av 488 kr. Perfekt att lyxa till med nu i höstmörkret!

Tävlingen pågår fram till söndagen den 30:e klockan 23:59. Grattis Mouziee.
signatur

T-shirts - 28 augusti

Diesel Kids lottar ut tre olika snygga t-shirts hos Barnshoppingbloggen: 1. Ljusgul t-shirt med silver -& grått tryck. Till tjej (enl hemsidan), stl 5Y (ser ut som ca 104 cl). 2. Vit cool t-shirt med surftryck "Ride the Diesel wind". Till kille (enl hemsidan), stl L. Åldern för L är 12 år (156 cl). 3. Vit t-shirt med långa armar. Armarna är lite "vida" kan man säga, urläcker. Stort tryck på baksidan i lila/orange. Till tjej (enl hemsidan), stl M. Åldern för M är 10 år (144 cl). OBS! Fotot är på tröjans bakida, framsidan är helvit.

Tre lyckliga vinnare utses den 28 augusti kl 21.00. GRATTIS MALIN, MALIN O LINA.
signatur

Ängel - avgjord

Jag tävlar om en ängel hos "Angels by Anna"

Tävlingen avslutas den 23/8 kl. 19.00. Grattis Clairysofia.
signatur

Bokhylla - 2 september

Är ni tävlingssugna! Det hoppas Irene för nu kör Proforma igång en tävling igen! Denna gång är det i samarbete med Design Online som sponsrar tävlingen med en Readers Nest bokhylla. Readers nest är en enkel men genial liten hylla för alla bokälskare. Inga fler ”hundöron” tack vare detta smarta sätt att förvara boken du läser. Lätt att placera där du helst läser, vid favoritfåtöljen, sängen eller varför inte på trädet vid hängmattan.

Sista tävlingsdag är onsdagen den 2 september. Grattis Mia.
signatur

Ögonskugga - avgjord

Vinn en Valfri Ögonskugga från L8 Nyberg hos Dorion!

Tävlingen avslutas 1/9. Grattis Malin.
signatur

Lipgloss - 31 augusti

Visst tusan blev det en tävling hos Bitte. Hon sponsrar den alldeles själv så har ingen möjlighet till dyrare grejer hehe. Ni kan vinna detta Lip Gloss. Hon äger ett själv och kan verkligen rekommendera den. Luktar jättegott dessutom.

Avslutas sista Augusti. Grattis Linda.
signatur

Armband - 15 september

Vinn dessa vackra armband hos Wickipedia. Inga armband (och inte påsen) är använda, de är alltså helt nya och kommer snart sitta på en handled nära dig;)
signatur

Hårvård - 15 september

Min stora familj har ett kit med disp’s Sensitive Schampo & Treatment att lotta ut! Hon har nog aldrig varit så nöjd med något schampo som med disp’s. De är helt underbara! Hon har tom fått barnen att FRIVILLIGT gå och duscha! Det säger inte lite!

Tävlingen pågår tom den 15 september. Grattis Sara,
signatur

Smycke - 10 september

Lina har länge tänkt att det skulle vara roligt att ordna en liten tävling. Nu ska hon göra det för att fira sin nya smyckesblogg.

Tävlingen avslutas 10'e september. Lycka till :-) Grattis Camilla.
signatur

Smycken, film & dekor - 30 september

Vinn smycken, film & dekor hos Munkakvarn. Vinst: 1. Fyra stycken rosa dekorhjärtan i gips med vita pärlemo-hjärtan, 2. Ett långt halsband med vita träpärlor och cloisonne i sliten och gammaldags look, 3. Jane Campions mästerliga DVD-film "Pianot", 4. Örhängen i silver i form av trollsländor med pärlor.

Tävlingen pågår fram till den 30e September. Grattis Amanda.
signatur

Volumaster - avgjord

Det var några som var sugna på Björn Axéns volumaster! Så Jennifer startar tävlingen!

Tävlingen avslutas på Tisdag 25/8. Grattis Julia.
signatur

Salt- & pepparkar - 6 september

Oj oj, det är snart två år sen Tidsmästarinnan började blogga (vad nervöst det var, haha!). Klart hos tar chansen att fira - nu tar vi en utlottning! Passa nu på att ta en lott och vinn ett set med salt- och pepparkar i porslin!

Senast söndag 6 september 23.59. Grattis Anna,
signatur

Ring - 3 september

Vad passar inte bättre till den ljuvliga dagen än en tävling hos thisisnotablog (som för övrigt är jävligt bra och vacker)? Jämfört med allt annat skit som tävlas ut just nu är det här kvalité. Ringen ni tittar på är vintage, alltså från 40 till 60-talet. Värdet är ännu okänt, men hon skulle tippa på 300-500 kronor.  

Tävlingen avslutas den 3 september.
signatur

Berlock - avgjord

Flerbarnsmamma har en liten tävling. ;) Hon har haft 10 000 besökare på 1 månad och då lottar hon ut en liten söt berlock, “Vårängel” som hon köpt på Lenak.nu. Bilden är även lånad därifrån.

En vinnare dras den 28/8. Lycka till. ;) Grattis Lotta.
signatur

Armband - avgjord

Jag tävlar hos TUMADRE om ett unikt smycke från Busfia.se värde 1050-1400:-! Busfia.se är en nyöppnad webshop där du har möjlighet att skapa ett helt unikt smycke. Nu har du chansen att få ett armband skräddarsytt för just Dig!

Tävlingen pågår till 31 augusti. Lycka till! Grattis Katarina.
signatur

Presentkort - 31 oktober

Var med och tävla om ett presentkort värd 2000kr hos wallstyle.se. Klicka sedan in dig på Bloggtävling.

Lycka till! Tävlingen avgörs 31 Oktober
signatur

Smink - 23 augusti

I samarbete med http://www.makeupdesignbysara.se/  har du chansen att vinna ett hemligt paket från id bareminerals värde 700 kr hos Fredrik Frisören.

Tävlingen avslutas nu på Söndag 23/8 kl 20.00. Grattis Louise.
signatur

Bok - avgjord

Vill du vinna denna bok? Det var länge sedan Lily of the Valley hade en tävling/utlottning - så välkommen!!

Sista datum för deltagande är 22 augusti!! Grattis Lisa.
signatur

Armband - avgjord

Snart 30 000 besökare :o) Jolin på JSDesign har sponsrat Tesa med detta underbara armband som hon lottar ut. Kanske blir det DU som har turen på din sida. Vinnaren bestämmer själv vad som ska stå på hjärtat.

Tävlingen pågår tom 30 Augusti kl. 12:00, vinnaren avslöjas på söndag kväll. Grattis Linda.
signatur

Hudvård - avgjord

Den här fick Tyra i gårdagens goodiebag bland annat, och självklart kan hon börja lotta ut lite mer saker. Så idag lottar hon ut detta kit från Dermalogica som är ett riktigt schysst hudvårdsmärke!

Grattis Sofie.

signatur

Kokbok & kryddor - 6 september

Då var det dags att tävla igen. I samarbete med Toja Import och I Nadjas Kök så kör Kardemummagumman en tävling tillsammans där man kan vinna superfina priser. Priserna sponsras av jättesnälla Tommy från Toja Import och du kan vinna detta: Första pris är Jamie Olivers senaste kokbok “Jamie’s Matrevolution” – signerad av Jamie Oliver själv. Andra pris är 2 valfria kryddkvarnar ur Jamie’s sortiment.

Tävlingen pågår fram tills den 6 september kl.18.00. Grattis Ulf o Ari-Jukka.
signatur

Necessär - avgjord

En pysselpedagogs funderingar lottar ut den här lilla necessären. Mönstret är från senaste numret av FQ.

Den 25/8 dras en vinnare. Grattis Agneta.
signatur

Böcker - 9 september

Nu har Alkb åter rensat upp i bokhyllan och garderoben för att göra plats för höstens alla spännande nyheter. Du har väl noterat att många stora författare släpper nytt i höst? Med anledning av detta har det åter blivit dags för utlottning!

En ensam vinnare vinner följande böcker:

1. Munken som sålde en ferrari av Robin Sharma
2. Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf
3. Den gode tolken av John Le Carré
4. Fördömd av Johanne Hildebrandt
5. Mias hemlighet (fortsättningen på Gömda och Asyl) av Maria Eriksson
6. Skugga av Karin Alvtegen
7. Om konsten att läsa och skriva av Olof Lagerkrantz
8. Självkänsla nu av Mia Törnblom
9. Mera självkänsla av Mia Törnblom
10. Kärlek av Dalai Lama
11. Inside My Heart av Robin McGraw
12. Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap av Mary Ann Shaffer. 
+
Matchpoint - en film av Woody Allen.

Anmälan är öppen till den 9 september. Grattis Mona.
signatur

Sjal - avgjord

Det stora grå huset startar utlottningen om augustis sjal. En sjal som som vanligt virkats av hennes moster Lisa Isacson, som även virkar dem på beställning. (Vilket ni nog känner till vid det här laget!) Den här gången får vinnaren själv välja färg, bland de fyra sjalar hon visar.

Utlottningen pågår fram till torsdagen den 27:e augusti kl. 15.00. Lycka till!!! Grattis Marie o Nilla.
signatur

Presentkort - 29 augusti

Många av er har säkert redan börjat skolan, Allt om the Hills började iaf förra veckan och har varit seg med att skaffa in nytt skolmaterial!! Men det finns inget viktigare än att ha en bra almanacka och block i olika färger för de olika ämnena. Därför tänker hon i samarbete med Wettergrens lotta ut 4 presentkort á 300:- till er så att ni kan go back to school förberedda med snyggt skolmaterial! 

Tävlingen avslutas lördag 29/8 - lycka till!
signatur

Hudvård - 31 augusti

I samarbete med Dermalogica har 4 st nu chansen att vinna detta skin kit (kolla nedan) som innehåller, Special Cleansing Gel, Skin Smoothing Cream, Gentle Cream Exfoliant, Multi-Active Toner samt Climate Control Lip Treatment hos Allt om the Hills.

Vinnaren dras måndag 31/8.
signatur

Hårvård - 28 augusti

Då lanserar Anna sin första tävling där du har chansen att vinna shampoo, balsam och inpackning från Redken extreme för kemiskt behandlat och skadat hår med proteiner och lipider. Detta är den absolut bästa hårvårdsserien du kan få tag på om ditt hår är skadat eftersom det återuppbygger håret på djupet och ger det styrka och glans. Produkternas värde: ca 1000 kr.

Tävlingen avslutas fredag den 28:e augusti kl 00.00.
signatur

Halsband - 30 augusti

Nu är det dags för Blåbärs och smultronställets första tävling för att fira att hennes räknare har passerat 2000...  Med henne firar hennes vännina Lena som med sin firma Sandrosen sponsrar med två fina halsband som vinst. 

Vinnaren dras den 30 augusti och hon hoppas att så många som möjligt vill vara med! Grattis Ulrika o Maria.
signatur

Muggar - 31 augusti

Vill du vara med i Stjärnor & Champagnes utlottning av 2 nya fina Greengate muggar?

Utlottningen pågår till 31 augusti. Grattis Jessica (o Maliva)
signatur

Handduk & diskborste - avgjord

Nu vad det dags för en liten tävling Hemma hos lilla mig. Första pris är denna våfflade handduk. Andra pris är en diskborste. Tredje pris blir en liten överraskning

Tävlingen avslutas Söndagen 30/8 kl 18.00. Grattis Nina, Camilla o Maria,
signatur

Kuddfodral & börs - 18 september

Äntligen,nu är det TÄVLINGSDAX hos Huset på Heden. Det har dröjt alldeles för länge. Dessa kuddfodral blir FÖRSTA VINSTEN och den söta börsen från Lisbeth Dahl blir ANDRA VINSTEN.

Tävlingen pågår till den 18/9. Grattis Monica o Monica.
signatur

Te - avgjord

Jag är med och tävlar hos Carolina om te från Tefrossa! 2 stycken vinner så var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Fredagen den 4/9 kl 18.00. Vinnarna utses genom lottning. Grattis Cathie o Hailey o Karin.
signatur

Väggdekor - 5 september

Minns ni Hem och Lyckas pyssel med Alfort & Cronholms snygga Alkor kontaktplast på diverse ting? Nu lottar hon i samarbete med just Alfort & Cronholm ut en valfri väggdekor från varumärket Home Decor Line till en lycklig vinnare. Home Decor Line erbjuder självhäftande dekorer för väggar, fönster, kakel och porslin.

Tävlingen avslutas den 5 september kl 11:00. Grattios Alex.
signatur

Fickplunta - 15 september

Jag är med och tävlar hos Millah om en hjärtformad fickplunta från myHeart. Hos myHeart är det Alla hjärtans dag varje dag hela året. Var med och tävla du med.

Tävlingen avslutas 15 September. Lycka till♣ Grattis Lolla.
signatur

Smycken - avgjord

Nu när Mammigranten passerade 10000 besökare så tänkte hon passa på att visa sin uppskattning. Fyndade dessa på Forever21 och tyckte de passade bra som "pris".

Du kan vara med och tävla tom lördagen 22 augusti kl.23.59! Grattis Tess.
signatur

Ställ & kors - avgjord

Nu är det dags för en ny utlottning. Ett rött monogram har varit till Maria på HemTGårn och köpt priser. 1:a pris är detta ställ, hon har fotat med assietter (dom ingår inte) men egentligen är det ett smyckeställ sa Maria. Maria har skickat med kryddpåsen till den som vinner. 2:an får detta kors, köpt på samma ställe.

Drar två vinnare efter 18:00 onsdag 2/9. Grattis Lotten, Crinoline o Helle
signatur

Lipbalm - avgjord

Detta är ett av Beauty by Tancis favorit lipbalms som hon alltid har med sig överallt. Den har den fina vardags röd/rosa färgen och luktar klassisk Eight Hour Cream. :) Ni som har använt Eight Hour Cream vet vilken bra effekt den har på läpparna. . mmm fabolous! Ni kan vinna ett sådant eget Eight Hour Cream Stick just i hennes favoritfärg, Berry!

Tävlingen avslutas 25/8. Grattis Millah.
signatur

Skor - avgjord

Vill du vinna höstens snyggaste skor hos Fashionhaggan? Från Björn Borg såklart, om du vinner kan du få ett par som hon har designat, vad sägs om det? Inte illa va? Dom här vill jag vinna...

1:a pris Valfritt par skor från Björn Borg, 2.a pris 500 kronor i presentkort från Björn Borg, 3:e pris 250 kronor i presentkort från Björn Borg.

Hon kommer att dra tre lyckliga vinnare nästa fredag. Grattis Sassy, Ewastina o Smilecara,
signatur

Kondomer mm - avgjord

Nuså drar Anna igång den braiga tävlingen! Du kan vinna 30 stycken KUNG kondomer i en sammetspåse + slick n slide glidmedel som är silikonbaserat.

Tävlingen avslutas den 25 augusti! Grattis Michaela.
signatur

Presentkort - 31 augusti

ny tävling i Shopaholicbloggen och den här gången kan du vinna ett presentkort värt 200 kr hos eleven.

tävlingen avslutas den 31/8 kl 20:00.lycka till allihopa!
signatur

Fem vinster - avgjord

I dag känner Marie sig generös och upplivad till att ha en egen Tekla Maräng utlottning! Det är bland annat Ullis med bloggen Lev på landet som har inspirerat henne att ha ett flertal vinster. Hade egentligen tänkt vänta tills bloggen fyller 1 år men kunde inte vänta. Det är alltså fem stycken vinster. 1. Björn Hellbergs senaste bok Den vita döden. 2. En korg med tre stycken vaser i. 3. En sax i smide 4. Karin Larssonte med smak av smultron, blåbär, jordgubbar 5. En trädgårdstvål som doftar lavendel

Tävlingen slutar den 1 september kl 24.oo.

Marie med bloggen Dagar med Marie vann boken.
Lilla eken med bloggen Little Oaktree vann saxen.

Cloudberrie med bloggen Cloudberrie vann vaserna.
Monica Fredriksson som mailade vann Karin Larsson te.
Nastasia med bloggen Jag tänker alltså finns jag vann tvål.
Lilla Kolonistugan med bloggen Lilla Kolonistugan vann tvål.
signatur

Örhängen - ca 23 augusti

Nu har ni chansen att vinna ett par namnörhängen i silver (värde 849 kr) sponsrat av Betties Galleria. Självklart kommer örhängena att tillverkas i ert eget namn, och inte Kellys:-)

En vinnare dras om några dagar! :-) Grattis Julia.
signatur

Skål - avgjord

Ja, då var det dags för en tävling hos Hemma på landet igen. Det var ett tag sedan. Det ni kan vinna är en skål med lock i melamin, från Rice. Stina har sådana själv och tycker att de är jättebra. Bra till lite av varje. Den här skålen är ca. 18x9 cm... och har en fin ljusgrön färg.

Tävlingen avslutats någongång under söndagen den 23/8. Grattis Nina.
signatur

Smycken - avgjord

Kajsa känner att det är dags för en tävling! Denna gång lottar hon ut peacesmycken från Made4You.se. Smyckena är helt nya och har inte hunnit komma ut på hemsidan än. Så, pass på! 1:a pris är ett armband med olika berlocker, 2:a pris är ett armband i läder med ett peacetecken i mitten och 3:e pris är ett par örhängen med peacemärke.

Tävlingen avslutas 31/8 23.59 LYCKA TILL!

Grattis till...

Jenili som vunnit 1:a priset!
Julia som vunnit 2:a priset!
& Lina som vunnit 3:e priset!

signatur

Smycke - 28 augusti

Den här veckan har HannahSthlm en lite allvarligare TorsdagsTävling. Du kan vara med och tävla om ett underbart fint smycke i Sterling Silver. Designat av Dangerous Goods för Plan. Plansmycket är inspirerat av ANANSE NTONTAN,en afrikansk symbol för visdom & kreativitet. Plan arbetar aktivt för att minska övergreppen i de Malawiska skolorna och 80 kronor av Plansmycket går till projektet. Smycket kostar 399 kr och kan köpas i Planshoppen.

Tävlingen avslutas Fredagen den 28 Augusti klockan 23.59.
signatur

Hundsmycke - 31 augusti

Nu ordnar Joska tillsammans med Pinkordead.com en tävling där man kan vinna ett super gulligt hjärta till din vovve. Du får själv välja vad som ska stå på hjärtat.

Tävlingen avslutas 31:a augusti. Grattis Jessie.
signatur

Halsband - 30 augusti

Tävla om ett sött halsband från aldora.se hos malinh.com

Tävlingen pågår till och med 30/8 kl 12.00. Grattis Creyla.
signatur

Pussel - 31 augusti

Jag vill vinna ett valfritt pussel fraktfritt från lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn hos Carolina.

Tävlingen avslutas Måndagen den 31 augusti kl 18.00! Grattis Angelica.
signatur

Zinkhus - avgjord

Västbacken såg att hon har haft jättemånga besökare på bloggen och det gör henne så glad att hon lottar ut detta fina zinkhus.

Lotteriet pågår till och med 22/8. Grattis Maria.
signatur

Underkläder - avgjord

Så var det dax för tävling hos Therese igen. Denna vecka består vinsten av en goodiebag fylld med NYA underkläder i höstens färger från Calvin Klein. Storlekarna på underkläderna varierar mellan S-L så är det något i den som inte passar kan vinnaren alltid göra någon annan i sin närhet glad.

Tävlingen pågår till söndagen den 23 augusti kl 23,59. Lycka till! Grattis Lisa.
signatur

Armband - avgjord

nu har Sheerin äntligen satt igång tävlingen i samarbete med coco! Det här super tuffa armbandet kan bli ditt.

Tävlingen avslutas på lördag kl. 14.00 Lycka till / Sheerin och Coco ! Grattis Anna.
signatur

Botaniska bilder - avgjord

Hej godingar! Inspirerad av en annan bloggare lottar även Linda ut några botaniska bilder. Storlekarna på de botaniska bilderna är ca 23*14 cm. De är verkligen fina. Man kan ha dem som de är, eller rama in dem.....bara fantasin sätter stopp. Även baksidan på bilderna innehåller andra botaniska motiv.

Tävlingen pågår t o m nu på fredag den 21/8 kl 12.00. Grattis till Höjens lillstuga, Nordisk landliv och Engelska villan.

signatur

Armband - avgjord

Nu har du chansen att vinna detta snygga armband hos Pussydoll! Har setts på bland annat Kenza och Elin Kling. På armbandet står det Datum amore. Ad Defendendum vilket betyder Given in Love. Armbandet har 17.8 cm från knapp till knapp, och på insidan av armbandet står det MARC JACOBS. ( armbandet kommer direkt från USA, & INTE från Tradera! )

3 vinnare dras lördagen den 22'e augusti. Grattis SAOS, NINA o JENNIEEINNEJ
signatur

Hudvård - avgjord

Jag tävlar om ett hudvårdsset hos Lady Dahmer. Var med och tävla HÄR du med! 

Tävlingen avslutas Tisdagen den 25:e augusti. Grattis Jonas o Josefine.
signatur

Bok & bokmärke - avgjord

Ja.., då var det då dags att presentera vinsterna i Sköna & Gröna tings "10 000 besökare" Tävling! Det är med stor glädje Marianne lottar ut en helt ny, fräsch inredningsbok med det inspirerande namnet: Romantiska Hem & Inspiration i Vitt . Och inte nog med det så vinner man även ett Bokmärke ifrån Prickiga kort med ett ordspråk som lyder: Carpe Punctum (Fånga ögonblicket) .

Tävlingen varar tom söndagen den 30:e Augusti. Grattis Vickan.
signatur

Goodiebags - avgjord

Dags för en utlottning av allt Beleza har samlat på sig senaste tiden. Den här gången kan du välja mellan två fina goodiebags med massor av hudvård, hårvårdsprover, parfymer och maskara. Nr 1 har produkter som är mer för den yngre huden och nr 2 är mer anpassad för 25 + hud med lite mer åldersförebyggande produkter.

Tävlingen avslutas på Fredag 21/8 kl 21:00.- Grattis Karin o Riina.
signatur

Läppglans - avgjord

Nu drar Myrins igång en liten utlottning i samarbete med Presentermedstil.se. Du kan alltså vinna ett jättesött läppglans med smak. Du väljer själv vilken smak du vill ha. Choklad, grädde, vilda bär, hallon/choklad, jordgubb eller chokladströssel.

Den 28 Augusti 18.00 avslutas tävlingen, och strax efter dras en vinnare! Grattis Malin.
signatur

Presentkort - 6 september

Tävla om presentkort från Amanda Egilson hos Familjen Korb! Vinsten är 100kr i presentkort att handla i Amanda Egilson´s Shop.

Tävlingen pågår t.o.m. den 6/9. Grattis JOSSAN.
signatur

Gelenaglar - 20 september

I samarbete med Nail4You kan Du vinna ett komplett startpaket för gelénaglar, värde 2260kr hos Dorion!

Tävlingen avslutas 20/9
signatur

Goodiebag - 13 september

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Shimmer. Det du kan vinna är en härlig goodiebag: Armband i valfri färg, halsband, lila klänning och korall blus.

Tävlingen avslutas 13 September. Grattis Annica.
signatur

Kola - 27 augusti

Nu ska Svea lotta ut franska chokladkolor. Det är för hennes eget bästa - annars föräter hon sig. :-o Det är nämligen så att hon bakade en kaka med chokladkola för ett par veckor sedan. En av kakans ingredienser är en fransk chokladkola, Carambar. Uppriktigt sagt hade hon aldrig hört talas om den innan hon läste receptet, men nästa gång hon var på stormarknaden Auchan tittade hon efter den på godisavdelningen. Auchan är nämligen en fransk kedja och hon hittade mycket riktigt kolan där - i storförpackning. Och storförpackning = stor frestelse. Femton kolastänger gick åt till kakan, nästan lika många har hon ätit upp som de är men nu får det vara nog. Därför lottar hon ut femton kolor (cirka 150 gram). Vinnaren får en utskrift på receptet och kan välja att baka kakan eller att äta kolorna som de är.

Sista tävlingsdag är den 27 augusti. Grattis Julia.
signatur

Armband - avgjord

Heyli kände för att testa att göra något annat armband, så det blev detta LOVEarmband i mocka och silverpläterade bokstäver med strasspärlor som ni nu kan vara med och tävla om! Minsta måttet på armbandet är 16 cm och det längsta 21,5 cm.

Tävlingen avslutas 31 augusti kl 20.00. Grattis Clara.
signatur

Smycke - 29 augusti

Vinn ett smycke! Odna Anastasija ot Moskva hos Vicky.

Tävlingen avslutas den 29:e augusti kl. 22.00. Grattis Anna.
signatur

Hello Kitty - 30 augusti

Emelojs har fått möjlighet att tävla ut ett Hello Kitty gosedjur! 

Tävlingen avslutas den 30onde, klockan 18.00.
signatur

Halsband - avgjord

Pinky rensa lite i ett skåp & hittade ett playboy halsband hon köpte för ca 1 år sen ! Har aldrig använt den eftersom hon inte tycker om halsband ! Så då tänkte hon istället för att kasta de eller bara låta de ligga så kan hon ju dra igång en tävling på bloggen :) 

Tävlingen avslutas 20;e Augusti! Grattis Alx.
signatur

Valfritt plagg - 1 oktober

Var med och tävla om valfritt plagg på www.sexywithstyle.com hos Dorion

Tävlingen avslutas den 1 oktober. Grattis Susanne.
signatur

Lån av stolsöverdrag - 23 augusti

Something Blue har lovat er en ny tävling denna vecka. Här kommer den. Veckans tävling är hennes fina stolöverdrag att LÅNA!! dem röda satinbanden följer med OM man vill.

Hon lottar sedan ut en vinnare den 23/8. Dock finns det en liten hake här =) För att tävlingen ska vara giltig måste det vara minst tio tävlande. Annars förlängs den. Vinnaren står för portot eller om man föredrar så kan man hämta upp det. Lycka till.
signatur

Tangentbord - 30 augusti

Nu har ni ALLA chansen att vinna det här urtjusiga rosa och prinsess-iga tangentbordet ifrån den störtsköna butiken Fluffbabes hos Muppsan!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Tävlingen avslutas den 30/8 kl. 21.00 Grattis Malin
signatur

Bok - avgjord

Tävla om boken Min Resa från Lilla Fjärilen Design hos Familjen Korb.

Tävlingen pågår t.o.m. den 28/8. Grattis Julia.
signatur

Brödburk mm - 14 september

Nu är både den fysiska butiken och Förrs webbshop laddade med nya härliga produkter från GreenGate. De har nyligen lanserat ett nytt mönster, Paisley, som finns i rött, ljust blått och grönt. Tillsammans med de prickigt mönstrade köksprodukterna blir de en riktigt färgklick i hemmet. Med anledning av detta så lottar Förr ut en grön paisleymönstrad brödburk i plåt med lock och charmiga handtag samt en ljuvlig brödduk i ett grönrutigt mönster.

Tävlingen pågår till den 14 september! Grattis Emma.
signatur

Pyssel - 30 augusti

Nu ÄR det tävlingsdax hos Wonderings. Här är en tävling för alla papperspysslare. Det är saker som passar både någon som pysslat eller scrappat länge och den som är nybörjare som lottas ut.På bilden syns allt "godiset" som hon lottar ut, kanske petar hon dessutom i lite med saker... Kortbaser, kuvert, små ettiketter/kort, raindrops, blommor tjaa... lite olika saker i färgskalan vitt-beige-grön-gul-apricos. 

Tävlingen avslutas söndagen den 30 augusti. Grattis Millan.
signatur

Halsband - avgjord

Nu är det äntligen dags för en tävling hos Sand mellan tårna. Denna gång kan ni vinna ett halsband med personlig text. Halsbandet i vinsten är en likadan cirkel och kedja som påbilden, men du får själv välja text. Förslag är namn på dem du älskar, några ord, som ex. NJUT LIVET eller varför inte CARPE DIEM som på bilden. Bara fantasin sätter gränser nu. Alla som länkat är med i en utlottning av ett 2:a pris.

Tävlingen pågår tom den 25 augusti. Grattis Mia o Anne.
signatur

Tavla - avgjord

Innan du fanns hittade fantastiska sidan Wall44 och blev lycklig. Dom har massor, massor av tavlor för alla smaker. Och du kan göra tavlor av dina egna favoritbilder! Bilder på barnen, på hunden, på mormor, på älskling, på chefen, på hamstern, på bilen, på dig själv för all del. Nu kan du vinna presentkort på sidan! Hon väljer ut fem finalister, och Wall44 lottar sedan en vinnare som får ett presentkort på 750:- på sidan att handla för, samt en tvåa som vinner ett presentkort på 250:- på sidan att handla för.

Tävlingen avslutas fredag 28/8. Grattis Friskhetstecken o Ellinor.
signatur

Värmeljushållare - avgjord

Tack så mycket för alla gratulationer på Fru Sätterlunds bröllopsdag :) Vad vore bättre än att ordna en liten tävling – in the name of love ♥ Vinsten är en liten värmeljushållare från Iittala – designad av Alvar Aalto. Färgen heter sand. Man kan givetvis använda den till annat också :)

Grattis Emma.
signatur

Singel - avgjord

Vill DU vinna Andrés Esteches nya grymma singel "I wanna be free"? SJÄLVKLART är singeln signerad av Andrés själv - och 5 vinnare kommer att utses hos Markus!

Tävlingen pågår mellan datumen 2009.08.17 - 2009.08.23! Grattis Andreas Lindsjö
Daniel Jalvander
Jessica Cangren
Josefin Landberg
Lars Gustafsson
signatur

Tyg - avgjord

Nu ryms det helt enkelt inte mera i Rostis tygskåp. Så nu tänkte hon lotta ut ett litet tygpaket med retrotyger. Det röda och gröna är samma mönster, tunn och mjuk bomullsväv (mjuktvättad lakansväv) det röda är en gardinlängd (140*200cm) och det gröna ett delvist använt påslakan (2 st 145*110 cm med en fastsittande bit på 65*50cm) Det bruna är betydligt stadigare bomullsväv, en gardinlängd (140*190cm) som nytt i färgen.

Tävlingen pågår till Fredagen 21.8 och då dras en vinnare. Grattis Katarina.
signatur

Muggar - 24 augusti

Då var det dags för en ny tävling hos Sandy Likes Retro, det var alldeles för länge sen! Den här gången är priset två muggar med Marilyn Monroe-tryck. Perfekt såhär när hösten börjar närma sig (lite sorgligt att sommaren snart är slut) och man vill sitta inne och kura med en kopp kaffe, te eller varm choklad..vilket av dem väljer du själv ;)

Tävlingen slutar måndag den 24/8 klockan 24.00. Grattis Sarinsko.
signatur

Örhängen - avgjord

Mitt eget krypin tänkte ha en liten tävling. Köpte dessa söta örhängen i England på semestern.

Tävlingen pågår till och med 25 augusti. Grattis Kristin.
signatur

Kroppspuder - 21 augusti

Mitt under semestern flög denna lilla gula fågel in på typ alla svenska skönhetsbloggar och de skrev ett helt gäng rader om Aqoulinas Tweety-kollektion. Bjooti har testat ett par av produkterna med den gula pippin och de luktar riktigt gott. Sött och ungdomligt, precis som Aquolinas produkter är kända för att dofta. Tack vare Eleven har nu tre av er möjligheten att lägga vantarna på ett Tweety Shimmering Body Powder, vilket är ett parfymerat kroppspuder som du applicerar över din hud för att ge en slöja av skimrande gnister. Sweet!

Avslutas fredagen den 21 augusti klockan 19:00.
signatur

Vykort - avgjord

Emmalill höjer potten i tävlingen till 10 vykort:). Hon går fortfarande på småmoln efter utställningen, så hon höjer lite.

Grattis Cloudberrie.

signatur

Tekula - 8 september

Wonderings sa ju att hon skulle ha en tävling till. Tekulan på bilden är en av hennes egna skapelser, ja inte själva kulan alltså utan utsmyckningen av den. Eftersom det är glaspärlor rekommenderas inte maskindisk men vanligt i balja går jättebra. 

Tävlingen avslutas söndagen den 8 september. Grattis Nettan.
signatur

Spel & massageolja - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Calore. Vad är det du kan vinna då? Jo detta: Erotic Heart Game. Denna söta ask innehåller fler än 100 spännande och sensuella utmaningar för dig och din partner . GEISHA - Luxury Massage
Smak-Spicy Otroligt lyxig massageolja speciellt utvecklad för sensuell massage.

Tävlingen avslutas 25 augusti, Grattis Carrolina.
signatur

Sjal - avgjord

Så var det dags för en tävling hos klaeder.nu. Den här gången vinner två personer varsin fin och piffig sjal i lila nyanser. Perfekt nu och senare i höst. Värdet är 99 kr st. 

Senast söndag 23/8 kl 21.00. Lycka till! Grattis Malin o Josefine,
signatur
Min profilbild

bloglovin