Kalender - 30 jun

Maria lottar ut en kalender från Personlig Almanacka, där du själv kan designa hur du vill att den ska se ut! Man kan välja allt från färg och text, till förtryckta födelsedagar och tränings- eller dagisöversikt.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 30 juni. Grattis Eugenia.

signatur

Smink - 12 juni

Nej men hörrni, det är ju pingst :). För att fira lite extra så kör Småstadsprinsessan en helt spontan PINGST-TÄVLING! TVÅ VINSTER/TVÅ DAGAR! Ni kan antingen 1 Imju Fiberwig Mascara eller 1 Collistar Gloss Design i färgen  9 Purple Chrome.

signatur

Pläd - 8 juni

Jaa, tänk ändå att Lantlif fyller 4 år. Ser ni vilken fin virkad pläd hon har! Den kommer från den fina butiken Nordljus. Och de lottar ut en likadan som du har chansen att vinna.

Utlottningens sista dag är 8 Juni !!

signatur

Smink - 8 juni

Nu äntligen är det Sylwias tur att dela ut något! Hon har köpt en palett med fem ögonskuggor från Inglot och ögonskuggorna är verkligen bra och pigmenterade, ögonskuggorna är oanvända såklart!

Vinnaren kommer hon att utse den 8 juni.

signatur

Smycke - 6 juni

Messini Design har en helt ny hästmodell i silverpläterad metall som bara finns hos henne då den är speciellt tillverkad enligt hennes önskemål. Nu har hon ett lotteri där man kan vinna ett av dessa smýcken.

Vinnare dras den 6 juni.

signatur

Illustration - 6 juni

Nu har du chansen att vinna en valfri illustration(ej canvas) från det nya företaget 2 Myror hos Malins hus.

signatur

Smink - 6 juni

Tävla hos Småstadsprinsessan om 2 stycken bareMinerals Beyond Gorgeous Kit till ett värde av 2600 kr/kit!

Tävlingen startar NU och avslutas på Nationaldagen (måndag 6/6-11).

signatur
Min profilbild

bloglovin