Dammsugare - avgjord

Tävla och vinn Philips nya gröna dammsugare FCS9178 hos room and serve! Förutom att du städar lite grönare har dammsugaren också funktioner som ergonomiskt utformade handtag och en indikator som talar om när påsen är full. Munstycket har utrustats med borstar på sidorna för effektiv borttagning av damm i hörn och vinklar. Dessutom medföljer ett Super Parquet-munstycke med dammabsorberande mikrofiberkuddar. Philips FC9178 kostar ca 2999 kronor.

Tävlingen pågår till och med den 13 juli 2009. Grattis Kajsa.
signatur

Kokbok - avgjord

Vinn boken SÖTA FRESTELSER av Helene S Lundberg hos Linda! Boken innehåller recept på desserter och sötsaker av olika slag avsedda att vara enkla att tillaga även för den som inte är så van i köket. Exempel på recept är tårtor, bakverk, munsbitar samt lättare dessertalternativ baserade på frukt.

Tävlingen pågår till den 11/7 kl 20.00. Grattis AnnaJo.
signatur

Böcker - avgjord

Idag är det dags för en ny tävling hos Alis volat propriis! Dessa pocket kan du vinna, en deckare och en modern skönlitteratur: Arne Dahls "Efterskalv" och Denise Rudbergs "Matilde"
 
Senast onsdag 21:00! Grattis Emilia.
signatur

Smycken - avgjord

Apropå de smycken Nanna har gjort. Hon tänkte att ni skulle få tävla om dem. Tänk på att de är unika, det är hennes egen design, ni kommer bli ensamma om dem. DESSUTOM får ni själva välja precis vilket smycke ni vill ha, en ring samt ett halsband, låter det bra?

Hurra!!! Jag  vann (och det gjorde sex andra också). Läs mer här!

signatur

Halsband - avgjord

Nu har du chansen att vinna detta snygga omlotthalsband hos Emma.

Tävlingen avslutas den 10 Juli. Grattis Sosso.
signatur

Rouletteset - 18 juli

Alla tjejer och killar, spetsa ögon och öron!!! Sommarens första rosa tävling dyker upp hos Whatchamacallit och fler ska det bli!!! Ja det blir nog inte bara rosa tävlingar men denna är det i alla fall!! Det ni kan vinna är ett rosa roulette set från PINK Inc.

Det måste vara minst 20 st inkomna bidrag för att tävlingen ska kunna avgöras efter den 18e juli. För få tävlande.
signatur

Skor - avgjord

Shelley och Joachim har antagligen de bästa läsarna man kan ha, och därför är de nu superglada över att få anordna en tävling i samarbete med Modekungen.se! Vinsten är dessa sjukt snygga klackskor i balmain-modell värda 799:-

Inte så svårt, eller hur? Sedan dras en vinnare (helt slumpmässigt) om en vecka! ♥ Grattis Maja.
signatur

Presentkort - avgjord

Tävla om ett presentkort värt 400 kr hos Sweet Funky i Malins blogg.

Tävlingen avslutas den 20 juli klockan 20.00. Grattis Linda.
signatur

Armband - avgjord

Vill du vara med och tävla om ett somrigt armband från Aldora hos Andrea?

Grattis Mimmi.

signatur

Väska - avgjord

Tillsammans med det svenska väskmärket Sandqvist har Johan den här veckan nöjet att tävla ut sommarens snyggaste väska. Arne reporterbag har två stora fack, varav ett anpassat för en laptop upp till 17 tum, och är värd 1 195 kronor. Med den i din hand, eller hängande över axeln, håller du stilen i sommar!

Lördagen den 4 juli utser han en lycklig vinnare. Grattis Krille.
signatur

Brun utan sol - avgjord

Nu är det dags igen för en ny tävling hos Gniztrande jag. Denna gång kan du vinna en suveränt bra produkt. Brun utan sol för ben. (Men kan användas över hela kroppen.) Man blir bra brun. Även fall du är redan lite brun så kan du förstärka brännan med denna produkt. Garnier är det som har denna.

Tävlingen avslutas.Söndag 12 juli. 23.00. Grattis Carola.
signatur

Skiva - avgjord

Dags för en utlottning igen. Islandsbloggen har ett extra exemplar av Lay Lows - alias Lovísa Elísabet Sigrúnardóttirs - album "Farewell Good Night's Sleep". Albumet fick fina recensioner när det släpptes förra året. På baksidan av omslaget finns ett litet klistermärke - i övrigt är skivan i fint skick.

Senast söndagen den 5 juli. Grattis Anders.
signatur

Vetevärmare - avgjord

Tävla om vetevärme-produkt från Scandinavian blonde hos Fru Evelina. Dagar som dessa när det är hett och svettigt ute kanske man inte är så sugen på att införskaffa sig ett värmebälte eller en vetekudde, men hon lovar att det är SÅ skönt när man har ont!

Tävlingen håller på till och med söndag klockan 12. Grattis Anna.
signatur

Hemlig vinst - avgjord

Nu har Kristinas räkneverk passerat 30000 besök och det är hon glad och tacksam över! Hon har tänkt att fira denna milstolpe med en tävling med hemligt paket till vinnaren. Hon säger inte mer om vad det blir, men hoppas att vinnaren skall uppskatta innehållet.

Innan 5 juli klockan 24. Grattis Call Design.
signatur

Wettexdukar - avgjord

I och med att det är så varmt ute finns det en del man bör tänka på då det handlar om mat, bl.a hanteringen av mat. Värmen gör ju att bakterier alstras/växer till sig fortare och snart är ju dessutom rötmånaden här, därför kan det kanske vara bra om man har riktigt nya och fräscha disktrasor?!  Wettex "fyller" 60 år i år och i och med det har Mollys hälsoblogg fått två 4-pack med disktrasor från dem som hon lottar ut. Två personer har chansen att vinna en förpackning var.

Ni har t.o.m fredag (3/7) kl. 15.00 på er att tävla. Lycka till! Grattis Anna o Sussi.
signatur

Herrparfym - avgjord

Vinn denna parfym "for men" - Summer Sorbet 100 ml - Very Irrésistible Givenchy hos Dar.

Tävla till och med 5. juli 2009. Grattis Linda H.
signatur

Armband - avgjord

Jag är med och tävlar om detta fina armband från Bracy hos Agnieszka, var med och tävla HÄR du oxå!

Grattis Petra.
signatur

Klänning - avgjord

Hej på er i sommarvärmen! Idag har Engla fått äran att lotta ut den här vackra, plisserade klänningen från Effe, värde 999:-. Storleken är en one size och passar XS-M eftersom den är vid i modellen, men det ingår ett band att knyta i midjan så man kan reglera själv.

Du kan tävla tom. ikväll klockan 22.00! Grattis Effe.
signatur

Väska - avgjord

Eftersom det är sommar och underbart väder tänkte Shopaholicmamman starta denna vecka med en tävling. Nu får ni nämligen chansen att vinna en likadan väska som hon fick från Creative Lounge häromdagen.. 

Tävlingen pågår tills nästa måndag. Grattis Angelica.
signatur

Porträtt - avgjord

Lena tycker att det är dags för en ny tävling!! Denna gången kan man vinna en porträtt på sitt barn/barnbarn/syskonbarn/gudbarn osv. eller husdjur, gjord av hennes mamma Gun. Den som vinner skickar ett bra kort till Gun och hon målar ett digitalt porträtt utifrån fotot. Hon skriver ut det och postar det till vinnaren, eller också kan man välja att få en högupplöst bild mailad till sig för att skriva ut den själv.

Bild från http://gunsanart.blogspot.com/

Tävlingen håller på tills nästa söndag, som är Lenas födelsedag. Grattis Fidde,
signatur

Solglasögon - avgjord

Jackeline tävlar ut dom här solglasögonen från Dbrand. Hon har tillräckligt med solglasögon så någon annan skulle nog få mer användning för dom.

Hon drar en vinnare på nästa vecka på söndag! Lycka till! Grattis Kashaya.
signatur

Walking trainers - avgjord

Ett dussin pannor har nu fått femtio st följare och firar detta med en tävling/utlottning! Vill du ha ett par alldeles egna Walking trainers stavlösa stavar? Då är detta utlottningen för dig! Vinnaren får ett par Walking trainers á 250gr styck i grå färg. Obs! Hon godkänner inte tävlingsbloggar så jag är inte med själv, men du får gärna tala om för henne att du hittade tävlingen hos mig, så gills det kanske som om jag har mejlat fem vänner...

Vinnaren dras på Måndagen den 6:e juli. Framflyttad till 10 juli. Grattis Jonas.
signatur

Lapptäcke - avgjord

Hurra, idag firar sygryn 1 år som blogg! Dessutom har hon passerat 30000 besökare för ett tag sedan. Det firar hon med en tävling! Lapptäcken är ett av hennes "signum", så därför är vinsten ett lapptäcke i ca stl. 55*65 cm. Vinnaren får önska färger, och hon syr upp därefter. Täcket passar liten bebis eller varför inte dockan, men också t ex över ett armstöd i soffan eller fåtöljen.

Tävlingen avslutas torsdagen den 9 juli. Grattis Tiro.
signatur

Underkläder - avgjord

Vinn snygga underkläder hos Menjagvetinte.

Tävlingen kommer pågå fram till den 20de juli. Grattis Mickis.
signatur

Namnhalsband - avgjord

Tillsammans med Linda på Dreams of Pearls kan du tävla om ett namnhalsband hemma hos Lisa! Du bestämmer givetvis själv vad du vill att det ska stå på ringen!

♥ Det går att tävla fram t.o.m. den 4 juli kl. 00.00. Grattis Anna.
signatur

Läppglans - avgjord

Nu lottar Sanna ut ett sånt här läppglans :) Asbra för det färgar inte av sig.

På söndag kommer hon att dra en vinnare. Grattis Linn.
signatur

Barnkläder - avgjord

Jag tävlar på barnshoppingbloggen, i samarbete med Lykkeliam! Tävla här du med :)

Tävlingen pågår två veckor och vinnaren utses den 10 juli kl 21.00! Grattis Tine.
signatur

Barnskor - avgjord

Nu lottar Engla som lovat ut tre par skor från Crocs, till pojkar med storlek 21-29.

Tävlingen pågår tom. imorgon söndag klockan 19.00. Grattis Annie, Smilla o Floria.
signatur

Tavla - avgjord

Moa har en tävling. Hon har funderat på vinsten ett tag nu och kommit fram till att man vinner en tavla. Målat av hennes syster. Man väljer själv motiv.

Grattis Emelie.

signatur

Virkat mm - avgjord

Ja så tickade besöksräknaren hos Lollas hus över 5000 strecket...kul...kul Och här kommer den utlovade tävlingen. 1:a pris En virkad Hello Kitty eller Söta Brummi 2:a pris En virkad liten nyckelringsdocka 3:dje pris Ett hjärta och en jordgubbe

Tävlingen pågår till fredagen den 10 juli. Grattis Luran, Leva på landet o Creyla.
signatur

Aromaterapi - avgjord

Tävling hos Julia. Vad kan du vinna? En aromalampa, en eterisk olja i valfri doft och en vaxkaka i valfri färg, sponsrat av mymoment. 

Sista datum att tävla är 12:e juli. Hurrraaaa, jag vaaaannn!!!
signatur

Necessär/Clinique - avgjord

Beleza är så dålig på att blogga nu när solen skiner så hon kör igång en tävling så ni inte tappar intresset helt och hållet. Hon lottar ut en necessär med produkter från Clinique i prova-på-storlekar. Necessären innehåller: •Liquid Facial Soap (mild) •Dramatically Different Moisturizing Lotion •Superdefense spf 25 (dry/combination skin) •Lash Doubling Mascara (svart) •Long Last Lipstick •Spegel

Tävlingen avslutas kl 10:00 Torsdag den 2/7. Grattis Lina.
signatur

Musikalbiljetter - avgjord

Cats lottar nu ut totalt 10 biljetter med backstagepass till olika CATS föreställningar i höst. Backstagepass innebär, att man blir guidad av någon ansvarig bakom scenen, antingen innan föreställningen, under pausen eller efteråt, beroende på omständigheterna. Dessutom får man träffa några ur ensemblen! De fem bästa motiveringarna vinner två biljetter var.

Utlottningen pågår till och med fredag den 26/6.  Tiden förlängs till fred.3 juli! Grattis!
signatur

Välfylld necessär - avgjord

Då var det åter dags för en trevlig fredagtävling hos Therez. Denna gång kan du vinna en maxad guldnecessär med skönhetsprodukter som Hollywood fashiontape, parfym, rouge, make out mints, ansiktskräm, mascara och mycket mycket mer.

Tävlingen pågår fram t.om 2/7 kl 23:59. Grattis Linn.
signatur

Goodiebag - 5 juli

Bloggen fyller ett år idag, vilket självklart ska firas med en liten goodiebag-tävling. Kanske kan den även peppa Ida att börja blogga mer igen. En person kommer att vinna goodiebagen som innehåller: ♥Pink Buttercream Frosting Body Mist från Jaqua/eleven.se ♥Peach Bellini Hand Crème från Jaqua/eleven.se ♥Body Butter från MOR Cosmetics/eleven.se ♥Ett armband från MarMalaid ♥En skrubbhandske från Nivea ♥Prover på nya Diamond Gloss shampoo och balsam från Nivea ♥Total Body Self-tan Towelette från tantowel.

Tävlingen pågår tom 5/7.
signatur

Manikyrbox - okänt slutdatum

Tävling hos Diana i samarbete med Yves Rocher. Vinn manikyrbox innehållande 3 lacker (fransk manikyr), färdiga mallar du fäster på nageln för perfekt fransk manikyr, nagelfil, bomullspinne och söt necessär. 

Ingen vinnare utsedd inom 1 månad.

signatur

Presentkort - avgjord

Idag lanseras webbutiken Dodde.se som gör det lättare att hitta kvalitetsleksaker till låga priser och för snabb leverans. På Dodde.se finns fler än 4000 produkter att välja bland. Sortimentet omfattar allt från spel, dockor, cyklar, böcker, babygym, hobbyprodukter och en mängd andra leksaker. Leksaker från de flesta stora tillverkare finns att köpa hos Dodde.se. LEGO, Micki, PlayMobil, Brio, Lundby, Barbie, Fisher Price, Hello Kitty, Kärnan, Alga är bara några av varumärkena. För att FIRA så kan ni nu vinna ett presentkort på 500 SEK i Prinsessans dagbok!

Utlottning på söndag. Grattis Johanna.
signatur

Aloeverapaket - okänt slutdatum

Ny tävling om ett nytt alovera paket hos Justine.
signatur

Naglar - avgjord

Japp..nu tävlar Nagelbloggen i Solna bort ett set naglar som får se ut så som du vill ha det. Du hörde rätt. Du och terapeuten du får tid hos bestämmer ihop hur din design ska se ut. Hur kul och hur gratis som helst och de är byggda med Light Elegances gele. Du får valfritt boka upp en tid på salongen under juli månad 2009.Tävlanden har själv ansvar vid vinst att boka tid. Borttagning av naglar och eventuellt inköp av nagelolja står vinnaren själv för.

Tävlingen avslutas den 6/7-2009. Grattis Sandra.
signatur

Halsband & biobiljett - avgjord

När är det tävlingsdags hos Camilla! Första tävlingen också! Det är 2 halsband från Ur&Penn + en gratis biobiljett som kan bli dina =)!

Grattis Patricia.

signatur

Halsband - avgjord

Nu är det 1 år sedan Stickalite började blogga. Därför tänkte hon lotta ut ett halsband i glasfusing hon gjort själv. Hänget är ca 3x3 cm och remmen 45 cm som kortast.

För att vinna ska du lämna en kommentar senast den 30 juni kl 24.00. Sen drar hon en vinnare (om det finns minst 10 kommentarer) som får halsbandet. Grattis Eva,
signatur

Tovat hjärta - avgjord

Snart semester och det firar a-e handmade med ett lotteri! Vill du delta i utlottningen av ett tovat hjärta ?

Sista tävlingsdag är fredag den 26/6. Grattis Mejan,
signatur

Skor - avgjord

Nu har ni chansen att vinna dessa snyggisar hos Rika uteliggare.

Tävlingen pågår i en vecka, alltså fram tills nästa fredag då en vinnare utses. Grattis Maja.
signatur

Myggmedel mm - avgjord

Äntligen fredag - och ny tävling hos Charlotte såklart! Den här gången kan du tävla om ett praktiskt sommarkit som skyddar dig mot insekter och hjälper dig att hålla torrt i köket! Varje vinstkit innehåller: En Autan Protection Plus Pumpspray som skyddar mot mygg i upp till 8 timmar, bitande flugor i upp till 5 timmar och minskar risken för fästingbett i upp till 4 timmar + en Autan Protection Plus Stift som har samma effekt men appliceras direkt på mindre hudområden. Värde cirka 200:- Ett paket med fyra Wettex-trasor - en svensk klassiker som fyller 60 år i år! Värde cirka 20:- Charlotte har 5 vinstpaket att tävla om.

Senast på onsdag 1/7 klockan 24.00 vill hon ha ditt svar. Grattis K Birgitta, Hanna, Fia, sandra o Margret.
signatur

Presentkort - avgjord

Det känns fantastiskt kul för gizmolinas att kunna bjuda på en tävling i samarbete med den nylanserade leksaksbutiken Dodde.se Hos Dodde kryllar det av festliga leksaker och ett STORT plus för deras smarta "personal-shopper" kategorier som hjälper till att hitta perfekta presenter. Du klickar på en ålder och vips! så får du upp tips på passande leksaker! ♥VINN PRESENTKORT PÅ 500SEK! ♥

Senast onsdag 1:a juli. Grattis Sofia.
signatur

Garn mm - avgjord

Sommartävling hos Stickhjälpen! Var med i utlottningen av: 170g Kauni effektgarn, färg "EY", 10mm rundsticka i bambu (total längd: 80cm), mönster till en enkel men mycket snygg sjal, örhängen med stickning och garnnystan (örkrokarna är av kirurgiskt stål, hängena av tenn)

Vinnaren dras den 1/8. Grattis Sillen.
signatur

Böcker - avgjord

Ett antal böcker har av någon anledning inte hittat in i Paperback Lover's bokhylla. Häromdagen bestämde hon sig för att samla ihop dom och det blev en liten hög. Hastigt och lustigt tog hon beslutet att lotta ut dom!

Hon lottar ut en vinnare för varje bok nästa fredag den 3 juli och kontaktar sedan dessa via mail. Hurraaa!!! Jag vann en bok!!! Grattis till Erika, Åsa, Monica, Titti & Fia också! 
signatur

Sjal - avgjord

Nu ska Det stora grå huset lotta ut juni-sjalen. Höll nästan på att missa att juni närmar sig sitt slut...

På söndag kl.19 dras en vinnare, av den underbara syrénlila sjalen... Grattis Kallholmen.
signatur

Nagelkit - avgjord

Så var det dags för andra utlottningen under parollen Sommartävla hos LipGloss Bitch! Denna gång är det ett komplett nagelkit från Depend som står på spel: Nagel- & Nagelbands rengöring, Myrraolja, Nagelbandscreme och Allround lack med stärkare, bas och topplack i ett.

Vinnaren dras den 30/6 kl 1800. Grattis Fröken Greta.
signatur

Musikpaket - avgjord

Nu har du chansen att vinna ett musikpaket från Bredbandsbolaget. Tillsammans med Bredbandsbolaget lottar Charlotte Perrelli ut ett Upplev Musik-paket som förutom ett konto på Spotify även innehåller Wifi-sändare som gör att man kan spela upp musik trådlöst på stereon.

Tävlingen håller till den 8 Juli! Läs om vinnarna här!
signatur

Makeup - avgjord

Vinn härlig sommar make up från Wet'n' Wild hos HannahSthlm. Nu har du chansen att vinna perfekta tillbehör till en snygg SOTMAKE UP eller till en "vanlig make". Glosset är superbra, riktigt glossigt och innehåller bla. pepparmint som sägs förstora läpparna tillfälligt. Eyelinern är vattenfast och riktigt svart. Perfekt för varma sommardagar och heta nätter! En VINNARE KAMMAR HEM BÅDA PRODUKTERNA!

Tävlingen avslutas Fredag den 3 Juli klockan 23.59. Grattis Anna.
signatur

Smycken - avgjord

Vinn denna snygga kombination av glimrande smycken hos CicciModel. Det finns även ett hemligt tröstpris till tvåan.

Tävlingen pågår till Torsdag 2/7. Grattis Linda och...
signatur

Ask, duk & ljusstake - avgjord

Nu är det dags för tävling hos Vita nyanser. Ni som har hängt med vet att hon har tänkt ha en tävling sedan ett tag till. Det var tänkt redan vid 10.000 besökare...sen gick besöksräknaren ganska snabbt upp till 20.000 besökare...och nu är det snart 30.000 = )!!! 1:a pris: Hjärtasken i plåt och Greengate-duken. 2:a och 3:e pris: Liten hjärtljusstake i plåt.

Tävlingen pågår t.o.m. 1 juli. Grattis vinnarna. Läs här!
signatur

Linne - 5 juli

Nu har ni chansen att vinna ett av Lilys favoritlinnen. Linnet är designat av söta & begåvade Emma Damm och finns i begränsad upplaga.

AVSLUTAS: 5 Juli
signatur

Prismor - avgjord

Idag firar Mokzan 1500 besökare, och hon tycker det är himla kul och firar med att lotta ut två prismor med pärlor som går i vitt och silver. Häng dom i ett fönster där solen lyser och ni får en massa regnbågar i rummet, eftersom prisman är fasetterad så är det ingen risk för brandfara. Prismorna är i äkta glaskristall från Österrike.

Tävlingen pågår till söndagen den 5/7. Grattis Fröken Elsa.
signatur

Tre vinster - avgjord

Från loppisar kommer de flesta av vinsterna i Ninas utlottning. Inga lyxiga vinster. Hon har valt ut saker som hon själv gillar - och hoppas att många andra av er också gör! Pris ett: Hemvävd, broderad kökshandduk & en liten rostavla som hon pysslat samman med vitmålad ram & spets .... Pris två: Fin tallrik för väggen- med engelskt trädgårdsmotiv. Fröpåse med Fairy-motiv & frö till ljuva violer ingår också i andrapriset....Pris tre: Fat med blommotiv - hel och fin men lite vackert shabby.... Kanske för potpurrier av torkade blomblad?....

Dragning blir det den 29 juni. Se vinnarna här!
signatur

Godis - avgjord

Nu äntligen slänger LiiCee upp en ny tävling! Som ni har längtat va? ; )) Denna gången tävlar ni om två boxar med godis från Godisboxen.se, värde 99:-! Den som blir dragen först får välja en utav boxarna som visas nedan. Det andra namnet som dras får då automatiskt den återstående boxen : )

Tävlingen avslutas torsdagen den 2 Juli. Grattis Amanda o Moa.
signatur

Stämplar - avgjord

Nu är det dax för en ny tävling hos Stämpelboden. Tio stycken vinner varsin stämpel, och en vinner det nya textstämpelkitet som släpps snart!

SENAST DEN 30 JUNI kl. 00.00. Läs om vinnarna här!
signatur

Pedikyrset - avgjord

Tävling - Pedikyrset hos Fröken Viktig.

Tävlingen avslutas 5/7 2009 kl. 00:00. Grattis Lina.
signatur

Skor - avgjord

Nu vill Fade också ha en tävling som så många andra har. Så det tänker hon ha. Vill du bli ägare till skorna här nedan - från H&M? (Självfallet splitt nya och oanvända. Finns i storlek 36-39.)

Fram till fredag den 26/6. Grattis Rebecca,
signatur

Armband - avgjord

Emma beställde hem ett paket från lexfashion igår. Det blev tre armband och hon älskar alla tre. Men det är inte hon som ska ha dem. Två av de tre på bilderna lottar hon ut.

Tävlingen avslutas 1 juli. Grattis Malin o Sara.
signatur

Solskydd - 29 juni

Då var det dags för en tävling hos Simone igen, denna gång har du chans att vinna produkter ifrån Oliva by CCS:  Solskyddslotion spt 15, skyddar mot uva- och uvb strålar och en lätt solskyddskräm för ansiktet spt 20, skyddar mot uva- och uvb strålar.

Vinnaren presenteras Må 29:e juni. Grattis Sandra.
signatur

Smycken - avgjord

Vinn sommarens unikaste smycken från Liza Hermeline hos Guldkant på livet! Halsband och örhängen är 1a priset! Vackert ärgade.... Helläckra örhängen med trollsländor blir 2a priset ( sommaren fluga! ) eller sommarens insekt snarare... 
Och 3e pris är bedårande hjärtörhängen!

Denna tävling pågår till den 1 juli. Lycka till! Grattis smile, Katja o Malin.
signatur

Torkduk & tvålar - avgjord

Ett litet tack från Under kalas-eken till er tålmodiga som återkommit trots tunnsått med inlägg innan bröllopet! Ett litet set från Cath Kidston med en damm/torkduk och två små tvålar kanske faller någon på läppen? Det är i alla fall vinsten i hennes utlottning!

Utlottningen pågår till den 1 Juli! Grattis Maria.
signatur

Necessär & deo - avgjord

Nu är det dags igen. En rolig tävling hos Gniztrande jag!! Denna gång kan man vinna en söt necessär med läppar och en Adidas deospray.

Tävlingen avslutas söndag 5 juli Kl 23.00. Grattis Elin.
signatur

Läppglans - avgjord

Var med och tävla hos Lenas recept om Läppglansen i form av Cupcakes, från Presenter Med Stil.

Tävlingen håller på tills den 10/7. Grattis Charlotte.
signatur

Presentkort Nelly - 10 juli

Nu kör tävlingen igång som Sandy pratat om. Du kan vinna ett presentkort värt 500 kr på Nelly och om du kommer på andra plats vinner du ett presentkort värt 100 kr på Nelly. Toppenbra!

Två vinnare kommer att dras den tionde juli. Vinnarna är kontaktade.
signatur

Gravidhalsband - avgjord

Vinn valfritt bolahalsband från babytime hos Fru Evelina! Nu kör hon igång med en tävling till! Denna gång är det ett fint bolasmycke som ligger i potten, kanske till dig själv eller till en gravid vän?

Tävlingen håller på till och med fredag! Grattis Emelie.
signatur

Ansiktsmask - avgjord

Nu har ni chansen att vinna en 15 minutes face mask från supermodellen Caroline Winbergs nya hudvårdsserie hos Gotte och vi.

Vinnare dras imorgon! Lycka till! Grattis Michaela.
signatur

Hudvård - avgjord

Nu har du chansen att vinna LdB senaste produkt Perfumed Creamy Body Soufflé; en fluffig mjukgörande creme. Doften Amore känns very dolce delinda: en romantisk, söt doft av exotiska blommor fint förpackad.

Senast den 30/6. Grattis Janina.
signatur

Väska - avgjord

Emmelist smäller igång en härlig tävling!! Glittrande och snygg MAX FACTOR VÄSKA! Kan användas antingen som sminkväska, neccesär eller en liten partyväska! Kommer även finnas lite smått och gott i den, en liten överraskning för vinnaren!

Tävlingen avslutas på måndag 29/6, Grattis Fanny.

signatur

Smink - avgjord

Sminkutlottning hos alixf. Smink från Natures Of Scandinavia. En brun mascara, En svart ögonpenna, och rtt rosa glittrigt läppglans.. är det hon lottar ut. Inget av det är testat på djur, och det består endast av naturprodukter.

På Fredag dras en vinnare :) Grattis Helena,
signatur

Dreggellappar - avgjord

Jag är med och tävlar om två dreggellappar i valfria färger från Kidsbutik hos Agnes. Var med och tävla här du också! 

Vinnarna utses genom lottning. Tävlingen avslutas onsdagen den 15 juli klockan 23:00! Grattis Linda o Anna.
signatur

Väggtext - avgjord

Jag är med och tävlar om en valfri väggtext från VinylaHem hos Agnes. Var med och tävla här du också! 

Vinnaren utses genom lottning. Tävlingen avslutas tisdagen den 14 juli klockan 23:00! Grattis Linda.
signatur

Fanart - avgjord

Vinn en lyxig fanart hos Hannah! Hon gör endast lyxiga fan arts. En fan art only for you.

Tävlingen avslutas den 16 Juli. Hurraaaa!!! Jag vaaaannn!!!
signatur

Bikini - avgjord

Nu drar Catharina igång en tävling i samarbete med Ingelita eftersom det är sommar & sol och vad passar då inte bättre än att tävla om en snygg Bikini?

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 7 JULI! Grattis Linnea.
signatur

Nagellack - avgjord

Ingen har väl missat att sommarens hetaste kulörer skriker 80-tal och NEON. HannahSthlm lottar ut ett NEONGULT och CHOCKROSA Dependlack till er. Bilderna gör inte lacken rättvisa,de är verkligen "skrikiga" och ursnygga till brunbrända armar.

Tävlingen pågår tom. Fredag den 26 Juni klockan 23.59. Grattis Erica o Linda.
signatur

Skor - avgjord

Roxtah har underbar tävling där EN kan vinna TRE par fina skor från Bjön Borg Footwear. Det är från årets sommarkollektion! Storleken får du välja själv. Skorna du får är en överraskning! Skorna är till ett värde av ca 1500 kr.

Tävlingen gäller till Måndag 00:00. Vinnaren presenteras på Tisdagen. Grattis Agda.
signatur

Strössel - avgjord

Ikväll slog Nettes mätare rekord och det firar hon med att lotta ut 150g strössel i olika sorter.

tävlingen pågår till och med den 25/6. Grattis Andrea.
signatur

Skor - avgjord

Nu kan ni tävla om söta sommarskor från Crocs, till flickor med storlek från 21 upp till 35 hos Engla. Hon lottar ut tre par så vinnaren bestämmer själv färg och storlek!

Du kan tävla tom. klockan 19.00 idag onsdag. Grattis Malin, Kerstin o Lisa.
signatur

Örhängen - avgjord

Vinn legoörhängen rån L8Nyberg.com  hos Lotta.

Tävlingen avslutas onsdagen den 1 juli genom lottdragning.Grattis Niffe.
signatur

Strumpbyxor - avgjord

lona trogen har en ny tävling är i samarbete med evasunderkläder.se och lottar ut strumpbyxor. hoppas att så många som möjligt är med, om ni inte vill ha dom. så ge bort dem kanske :D? du förlorar ju ingenting om du är med :)

Tävlingen avslutas på SÖNDAG! Grattis Andrea.
signatur

Armband - avgjord

Eftersom Fru Evelina ska till Prag tycker hon det är jättekul att få tävla ut ett supersött armband från Lou Lou som heter prag rosenkvarts (värde 279 kronor). Armbandet består av rosenkvarts på nickelfri kedja med justerbar storlek då låset fästes i valfri ring. Om man nu är som hon- lite vidskeplig - kan det ju vara kul att veta att just rosenkvarts är en sten som sägs ha kraftigt healande egenskaper. Den läker både kropp och själ; ger tröst och kärlek. Rosenkvartsen drar även till sig kärlek och romans, samt hjälper bäraren att älska sig själv.

Tävlingen håller på t.om söndag! Grattis Amanda.
signatur

Getingfångare - avgjord

Nu är det hög tid för lite utlottning igen hos Allers trädgård, denna gång har ni chans att vinna en snygg och praktisk getingfångare i glas från Webbpresenten! Fångaren är stor, 20 centimeter hög, och har en ordentlig mjärde innuti där man ska fylla på sockrig, lockande lösning (typ saft, honungsvatten, sirap el liknande) som lockar dit de ovälkomna gästerna. Fångaren kan både hängas upp och stå på bodet eftersom den har små fötter.

Senast på torsdag den 25:e juni klockan 12.00 vill de ha svaret! Grattis Veronica.
signatur

Smycken - 12 juli

Nu startar Julia en till tävling, den här gången kommer priset från frozza.se! Vinnaren får välja smycken från frozzas eget märke för max 200 kr, och eftersom det finns billiga och fina smycken där så kan man få ett par stycken!

Om jag har turen att vinna väljer jag det här snygga armbandet:

Hon avslutar tävlingen den 12:e juli, lycka till!

signatur

Goodiebag & jeans - avgjord

Annawii drog vinnare och kontaktade dem flera gånger i tävlingarna om goodiebagen och de vita D brand-jeansen men de hörde aldrig av sig. Nu kör vi en kort tävling där en vinnare vinner allt!

På onsdag klockan 18.00 drar hon en lycklig vinnare. Grattis Hanna.
signatur

Tamponger - avgjord

För ett tag sedan skrev Mollys hälsoblogg om att Renée Voltaire har skapat en serie med hygienartiklar, såsom bindor, tampongen och trosskydd, som hon har valt att kalla Lingonvecka. Produkterna är tillverkade av 100% ekologisk bomull som inte besprutats eller klorblekts, vilket gör produkterna naturliga. De irriterar inte slemhinnorna i våra känsliga underliv och innehåller inte parfym, plast, kemikalier eller något annat skumt. Hon tänkte låta en person få vinna en förpackning med tamponger från Lingonvecka-serien.

Tävlingen pågår till fredag (26/6) kl. 13.00, därefter dras en vinnare. Grattis Hanna,
signatur

Ansiktsmask - avgjord

Nu drar Sara igång en tävling. Hon behöver hjälp! Den som kommer med det tipset som hjälpt henne bäst kommer att vinna följande:  Face Care Mud Ansiktsmask av vulkanlera med mer än 60 mineraler. Lermasken bidrar till att göra huden len och mjuk och hjälper till att återuppbygga skadad hud samt att minska inflammationer och återger huden sitt ungdomliga utseende. Masken ger huden en detox samt bidrar till att öka cirkulationen och förtunnar porer samt hjälper huden att behålla sin fuktighet.

Hon kommer avbryta tävlingen på söndag, sedan testar hon alla vettiga tips, det som funkat bäst kommer belönas med den här underbara ansiktsmasken. Blir två mycket bra tips som hjälper henne kommer båda tipsen belönas, fast det andra priset får bli hemligt från och med nu. VINNAREN PRESENTERAS 6 JULI. Grattis Carro.
signatur

Bambulykta - avgjord

I dessa härliga sommartider så är det dags för en till tävling hos Inspirera mera, denna gång sponsrad av trend4you, där du har chans att vinna en läcker bambu-lykta som är lika fin inne som ute. 

Tävlingen avslutas 6 juli kl 00.00. Grattis Ylva.
signatur

Mascara - avgjord

Jenna kör en utlottning på Fiberwigmaskaran. Hon gör inte detta i samarbete med någon, utan har kostat på denna maskara själv.

Hon drar en lycklig vinnare på LÖRDAG 27 JUNI. Grattis Emmelie.
signatur

Namnsmycke - avgjord

Christina har med samarbete med Mami design en utlottning där du kan vinna ett namnsmycke. Smycket du kan vinna är en försilvrad budskapsring. Nickelfri! Max 12 bokstäver/siffror har rum att bli stansade på ringen. Bokstäverna/siffrorna är 2 mm höga. Band eller kedja medföljer ej.

Hon drar en vinnare den 2 juli kl. 18. (finsk tid! det är alltså kl.17 svensk tid) Grattis Jenny.
signatur

Presentkort Kiddoz - avgjord

Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Kiddoz i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med! 

Tävlingen avslutas den 13 juli kl 20.00. Grattis Kissegirl.
signatur

Klocka - avgjord

Är du en vinnarskalle? Tillsammans med Klockor.nu har Johans Nöjesfält nöjet att tävla ut två stycken ursnygga klockor från Adidas färgglada serie “Candy Collection”. Godisbitarna är värda 775 kronor styck. Med ett ur på armen håller du inte bara tiden i sommar, du lyser som en stjärna också.

Fredagen den 26 juni utser Johan vinnarna. Grattis Andrea o Alexandra.
signatur

Penna - avgjord

Glöm inte att vara med och tävla om den läckra pennan från pylones hos Jonzis!

Tävlingen avslutas imorgon den 22/6. Oj HURRAAAA!!! Jag vann!!! Läs mer här.
signatur

Dryck - avgjord

Mini har fått äran att lotta ut ett kylskåp fullt med vitamin wells! Ja, alltså inte ett kylskåp utan dryckerna. Sextio stycken. De är ju hur goda som helst så vem tackar nej till det?

Tävlingen pågår till onsdag 23.59. Grattis Mille.
signatur

Skor/Solglasögon - avgjord

Tävla om skor eller solglasögon hos gravida Emma-Lou.  Vinnaren får välja om denne vill ha skorna eller solglasögonen. Antingen NYA lilaspräckliga ballerinaskor med rosett från Top Shop, storlek 36, eller NYA solglasögon med UV-skydd samt tillhörande fodral från Top Shop.
 
Tävlingen pågår tills hon har fått minst 30 tävlanden. Grattis Madde.
signatur

Film - avgjord

Katta lovade er en tävling förra gången hon hade kommit in på "The List" men hon ramlade ut lika snabbt, så det kändes inte som något att fira. Men nu har hon hållit sig på plats 34 hela dagen så vi firar det genom lotta ut filmen Jersey girl med Ben Affleck och Liv Tyler. Är även ett bra sätt att fördriva tiden om sommaren fortsätter att vara regnig.
 
Tävlingen pågår fram till midnatt söndagen den 5/7-2009. Grattis Jessie.
signatur

Presentkort HejBaby - avgjord

Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort hos Hej baby va med du med och tävla HÄR.

Tävlingen avslutas den 12/7 kl:21.00 Lycka till! Grattis Hoppelajnen.
signatur

Trosor - avgjord

Nu lottar Borgholms Outlet ut ett par härligt sommarfina trosor från Resteröds i storlek S.  

Tävlingen pågår till söndagen den 28:e juni 23,59,59. Grattis Sara.
signatur

Tvål & sax - avgjord

Här kommer den utlovade tävlingen hos Heidis vita dröm... Har två små priser, en ny underbar tvål från CathKidston och en liten söt sax från loppis. H*n som vinner får välja pris först.

Tävlingen avslutas den 3 juli 23:59. Grattis Home by Virginia o Vit poesi.
signatur

Hud- & hårvård - avgjord

Och en till från grannarna: I anledning at GalleriOlene har runda 20 000 besøkande, vil hun ha ein ny konkurranse! Hun har valgt ut sine favorittprodukt til premiar! Og premiane er som følger… 1.premie; Bioline Seductage serum + dagkrem (verdi 1400,-) 2. premie; 3 stk Ref. haircare produkt (verdi ca 600,-) shampoo, balsam og kur tilpassa DITT hår! Produkta blir sponsa av ABAS Kosmetikk!
 
Vinnarane blir trekt ut søndag 21.juni. Grattis Stine o Mette.
signatur

Fågelholk - avgjord

Och nummer sju från grannlandet: Velkommen til ny konkurranse hos Sivs hus! I samarbeid med den flotte gave- og interiørbutikken Himmelrommet kan du vinne et vakkert fuglehus i zink. Fuglehuset er 13x13x35 cm og passer like godt ved terrassen som i hagen. Det vakre fuglehuset er et flott blikkfang og morsom sommergave! 

Grattis Mor og datter.

signatur

Dressingshaker & väska - avgjord

Och ännu en från grannlandet: Som lovt kommer det en konkurranse hos Englefryd for å feire 10 000 besøkende. Premiene i konkurransen blir en Eva Solo dressingshaker og en Beverly Hills Polo club veske.

Nå drar de av gårde på ferie:-D og trekningen blir når de er vel hjemme igjen. Grattis Ragnhild.
signatur

Lyktor, salt- & pepparset - avgjord

Fem i rad från grannarna: Ja, nå har Frk Ts blogg passert 10.000 besøkende, og det har hun lyst til å feire med en liten konkurranse!: ) Premien denne gangen er et håndlaget salt og pepperbøsse-sett, laget av perlemor. I tillegg kan du vinne to lotus-lykter for telys, i valgfri farge..

Hun trekker en vinner 6.juli. Grattis Anita.
signatur

Salladsbestick - avgjord

Ännu en från vårt grannland: Så er det tid for månedens konkurranse hos Camillas romantiske hjem igjen, og denne gangen er premien et kjempesøtt salatbestikk i melamin fra Greengate. Bestikket er hvitt med rosa roser, i typisk Greengate-stil.

Hun trekker vinneren 29.juni. Grattis Heidi.
signatur

Tvål i låda - avgjord

Och en fjärde från grannlandet: Det er The Creme House's tur til å ha en morsom konkurranse nå!  Hun har bestilt en nydelig fil de fer kasse samt noen velduftende såper som hun lodder ut!

Trekningen vil være 23. juni - altså St.Hansaften! Grattis Stine Marie.
signatur

Överraskning - avgjord

Och en tredje från grannlandet: Da har Verandasols tellere plutselig rundet 5000 besøkende! Utrolig gøy! Det må feires med en liten konkurranse :) Nå er det altfor lenge siden hun har vært på shoppingtur til Søstrene Grene, så da tenkte hun at gaven skal være en overraskelse derifra! 

Trekningen av konkurransen blir onsdag 24 juni! Grattis Vinglefröken.
signatur

Överraskning - avgjord

Ännu en grannlandsutlottning: Blandet Drops ser at telleren nærmer seg 3000 og da tenkte hun at det hadde vært morsomt med en liten konkurranse. Premien blir en overraskelse bestående av fire forskjellige deler/ting bl.a. kjøpt på Zanz i Lillestrøm og Bærums Verk.

Trekning av konkurransen blir 1.juli. Grattis Tyrifrid.
signatur

Kökshanddukar mm - avgjord

En grannlandsutlottning: Da er Virginia endelig klar for å feire over 20.000 besøkende... :D Premien denne gangen er 2 kjøkkenhåndkler, telysholder og salt & pepper bøsser... :)

...Trekningen blir lørdag 11 Juli... Grattis Datt.
signatur

Muffinsformar - avgjord

Kika in Hemma hos Klara där kan du tävla om muffinsformar från butiken http://www.klarafardiga.com/. Som tidigare har du chansen att vinna tre olika förpackningar med cupcake och muffinsformar.

Tävlingen avslutas den 5 juli 24:00. Grattis Johanna.
signatur

Barntofflor - avgjord

I samband med att Bellio visar prov på eko-tofflor ur höstens kollektion bjuder Johanna på något unikt till Ekoblogg's läsare; provsydda eko-tofflor som endast finns i ett fåtal exemplar vardera! Det är alltså några test-par som sytts upp för att kolla motiv och färg och kommer inte att finnas till försäljning som Bellio's övriga tofflor. Ekoblogg har fått chansen att lotta ut några par i storlek 20/21. Fler än en vinnare kommer att utses så nu har ni världens chans! :D

Ni har till måndag 22 juni på er att tävla! Stort lycka till! :) Grattis Carolina, Sara o Ma-Linn.
signatur

Tavlor - avgjord

Helt otroligt, Nina har just skrivit sitt 1000:de inlägg. Vi firar det tycker hon och lottar ut några av sina tavlor.

TÄVLINGEN AVSLUTAS 29 JUNI kl: 08.00. Grattis Renee.
signatur

Rosetter & charm - avgjord

Eftersom det var så många som ville vara med i förra tävlingen hos Spoiled dog är det nu en ny tävling! Den här gången kan du vinna rosetter och en charm.

Tävlingen pågår t.om söndag den 5 juli kl 24.00. Grattis Elin.
signatur

Parfym & ögonskugga - avgjord

Nu har du chansen att vinna Dsquareds nya version av She Wood, Velvet forest wood (50 ml), samt en härlig palett med ögonskuggor från Isadora hos Elinas värld.  

Måndagen den 22 juni drar Elina en vinnare. Grattis Sandra.
signatur

Presentkort Pippilotta - avgjord

Pokergirl fick ett presentkort när hon handlade från Pippilotta. Inte illa, presentkortet är på hela 300:- att valfritt använda hos Pippilotta. Pippilotta är en barnbutik som erbjuder både kläder och tillbehör till baby och barn. Ett stort utbud, riktigt attraktiva priser och snabb service. Nu kan du vinna presentkortet!

Tävlingen avslutas den 1 juli! Grattis Jenny.
signatur

Bronzer - avgjord

Vad sägs om en sommar fylld av vinstchanser? Nu startar en serie utlottningar under parollen Sommartävla hos LipGloss Bitch, hoppas ni gillar idén. Först ut att tävlas om är en bronzer från The Body Shops Nature's Minerals Bronzer.

Den 24/6 kl 1800 dras en vinnare. Grattis Marybeth,
signatur

Goodiebag - avgjord

Vinn en goodiebag hos Jessica. Innehåller bl.a: Hårspray, shampoo, balsam, hårwax, hårgel, mascara, nattcreme, sovmask, armband, usb-minne och tygkasse.

Tävlingen avslutas söndag 21/6 kl. 23.59. Grattis Fanny.
signatur

Ljusstake - avgjord

Soya lottar ut en söt liten ljusstake från Lagerhaus. Ljusstaken passar ett vanligt kronljus (ingår ej pga frakten).

Utlottningen pågår till 30/6-2009 Grattia Agniezka.
signatur

Armband - avgjord

Vill du vinna det här somriga, gula armbandet? Var med och tävla hos Caspelihna.

Hon drar en vinnare nästa fredag, den 26/6. Grattis Paulina.
signatur

Hylla & tallrikar - avgjord

Idag är det 3 månader sedan Helenas hem startade. Det måste bara firas med hennes första UTLOTTNING! Tänkte dela ut ett första pris och ett andra pris. Du kan vinna en vit shabby chic TIDNINGSHYLLA med sött romantiskt tryck av rosor. ELLER 10 stycken PAPPERSTALLRIKAR Molly White från GreenGate. Perfekt att duka upp med dessa söta tallrikar till sommarens PICKNICK. Nr 1 väljer priset. Nr 2 får det ettan inte vill ha!  
  
Tävlingen pågår till och med den 27 juni. LYCKA TILL! Grattis Jane o Anna.
signatur

Presentkort MakeUpStore - avgjord

Ida har ett presentkort som gäller 495 kr på make up store till produkter och 495 kr till makeuplektion! Ärligt talat har hon haft det ett tag nu, men hon använder det ju aldrig? Och hon behöver det inte heller, så nu kan du vinna det.

Tävlingen slutas så fort hon kommer hem från skagen! måndag eller tisdag nästa vecka. Grattis Johanna.
signatur

Hårvård - avgjord

Vinn Lee Stafford Bling Wake Up Call hos Candis. Wake Up Call är en smart produkt som hjälper dig i alla nödsituationer. En spray som tar bort dålig lukt och med hjälp av Lee Staffords välkända doft känns håret rent och fräscht! Speciella värmeaktiverande ingredienser som ger volym och hjälper till när du vill styla om ditt hår, utan att behöva lägga ner tid på att tvätta håret! Spraya lätt på torrt hår och föna. Värmeskyddet i sprayen reparerar skadat hår och ger glans. Hjälper dig att få ordning på platt och rufsigt hår efter nattens sömn. Vid behov upprepa gärna behandlingen under dagen. Innehåll: 150 ml

Grattis Christina.

signatur

Halsband - avgjord

Handmade by Helena designade ett mycket vackert halsband igår , av gröna och vita pärlor och ett mycket vackert Smaragdfärgat hjärta pryder halsbandet som kronan på verket som du kan vinna.

Grattis Johannah.

signatur

Tyg & haklapp - avgjord

Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 meter tyg och 1 haklapp från barntyger.se. Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Tisdagen den 30 juni kl. 18.00. Grattis Jempajenny o Marlene.
signatur

Presentkort - avgjord

Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 200:- hos DesignWerket hos DesignByMilly  tävla HÄR du med.

Hurra. Jag vann!!!

signatur

Löshår - avgjord

Vinn löshår hos Stuumpan. Cliponsetet innehåller 7 clips som är 50 cm långa men har olika bredd- 1x20 cm, 2x15 cm, 2x10 cm & 2x5 cm. Observera att håret är äkta människohår . Du väljer själv vilken färg du vill ha om du vinner. Setet är värt 990 kronor .

Tävlingen avslutas den 25 juni. Grattis Vendela.
signatur

Kuddöverdrag & hängare - avgjord

Hej där, alla StrandviksVillans vänner! Det är två saker som ni har chansen att vinna: ett kuddöverdrag som hon sytt själv och textat på "There's no place like home", passar till en innerkudde som är 40x40 cm - den andra vinsten är en vägghängare av märket VillaWeiste.

Utlottningen avslutas på tisdag 23.6 vid midnatt. Grattis Ewa o Jenny.
signatur

Skor - avgjord

Vinn underbara skor hos Lily i samarbete med modekungen.se .

AVSLUTAS: 30 Juni. Grattis Elin.
signatur

Inredningsbok - avgjord

Tävla hos Form & Färg och vinn en inredningsbok. Vinnaren får ett ex. av handboken Homestaging, med massor av handfasta inredningstips för hem & trädgård. Boken är rikligt illustrerad med läckra foton. Var med och tävla om ett signerat ex. av boken.

Tävlingen avslutas 30 juli 2009. Grattis Sandra.
signatur

Trädgårdsbok - avgjord

Sommartävling för dig med gröna fingrar! Vinnaren får ett signerat ex av handboken Förökning av trädgårdens alla växter av Form & Färgs hortonom-kompis Ingela Jagne. Vederhäftigt och kunnigt skrev Svenska Dagbladet i sin recension. Boken är rikt illustrerad med tydliga illustrationer av Maria Henje och läckra foton av författaren.

Tävlingen avslutas 30 juli 2009. Grattis Balkonglådan.
signatur

Roomspray - avgjord

Nu är det äntligen dags att fira att [room] by sofie passerat 20 000 besökare. Självklart ska det firas genom att lotta ut ett fint pris. Hon funderade länge och bestämde sig till slut för något lyxigt och annorlunda... En flaska ROOM FRAGRANCE från DAY Birger et Mikkelsen Home. En underbar roomspray med en svag doft av citrongräs, 125 ml värde 350:-. Denna doft lyfter en snygg inredning och sätter pricken över i:et innan gästerna kliver in genom dörren! 

Bild: Day Birger et Mikkelsen
Tävlingen pågår tom 12 Juli. Grattis Malin.
signatur

Självförsvarsspray - avgjord

Enligt SCB´s (Statistiska Centralbyrån) siffror från 2009 anmäls det i snitt 90 våldtäkter i veckan och 17 personrån om dagen i Sverige. Är du trygg när du går hem sent på kvällen? Bodyguard är en självförsvarsspray som är laglig att använda. Den tar inte stor plats i väskan och är lätt att hålla i handen när man promenerar hem. Sprayen både förblindar och färgar angriparen för att förenkla identifiering och gripande.  Nu lottar Stephanie's Secret ut en spray.

Tävlingen pågår t.o.m söndag 28e juni. Grattis Anna.
signatur

Presentkort Casual Living - okänt slutdatum

Så var midsommarafton åter här, med regn och rusk som det brukar vara.  För att fira långhelgen bjuder Linneas skafferi på en extra fin tävling. Vad sägs om ett presentkort hos Casual Living på 500 kr? Skulle inte det vara en härlig midsommarpresent att vinna? 
signatur

Oljelampa & kakformar - avgjord

Dags för den första tävlingen hos Dagbok från ett dårhus!!!! Hennes söta lilla föl behöver ett namn. Om någon lämnar ett namnförslag som hon väljer, kommer den personen att vinna denna söta oljelampan. Dessutom kommer hon att lotta ut dessa två söta gamla kakformarna bland alla som deltar. Om hon väljer att behålla ENYA som namn kommer båda priserna att lottas ut med hjälp av slumptalsgenerator.

Tävlingen pågår t.o.m 21 juni. Grattis Charlotte o Nettan.
signatur

Hängare - avgjord

Man blir lätt dyster när man tittar ut genom fönstret och det ständiga regnet. Fru Sätterlund tänker försöka lätta upp stämningen med en tävling :) Denna gång är priset de toksöta hängarna Sparvarna. Det ligger två stycken sparvar i förpackningen och det är vit gren och rosa fåglar!

Tävlingen avslutas 24 Juni! Grattis Karro.
signatur

T-shirt - avgjord

Dags för en ny tävling hos Älskade hjärtegryn då besöksräknaren passerat 50´000 :) Denna gången lottar hon ut en t-shirt i det underbara molntyget. Man får välja mellan den bruna eller turkosa färgställningen och valfri färg på halsringning och ärmslut. Storlek man får välja mellan är 62-104.

Vinnaren dras den 1 Juli. Grattis Melkers mamma.
signatur

Barnryggsäck - avgjord

Nu har ni chansen att vinna en snygg och praktisk barnryggsäck till ett värde av 299 kronor hos Fyra nyanser av rosa.

Senast den 15 juli vill hon ha ert svar! Grattis Jenny.
signatur

Hundkex - avgjord

Nu skall vi tävla igen. Astas matte har köpt smaskiga ekologiska kex som skall lottas ut.  Det ni tävlar om är The Organic Pet biskvibox: soltorkade tomater, spenat&örter.

Tävlingen håller på tills 2:a juli. Grattis Bella o Elin.
signatur

Påsar - avgjord

Nu är det dags för Atelje Annorlundas tävling för att fira 10 000 besökare. Den har kommit upp i över 11 000 besök medan hon funderat på vinst. Vinst 1 = Förvaringspåse i linne, fodrat bomullstyg, med texten "Ting". Vinst 2 = Ljuspåse med beige brodyr (utan ljus). Vinsterna finns även att beställa på hennes hemsida. www.asasvenskdesign.se.
 
Tävlingen pågår till den 27/6 kl 00.00. Grattis Tefrossa o Nina.
signatur

Hudvård - avgjord

I veckan var HannahSthlm på ett trevligt och intressant mingel hos Apoliva på Södermalm. De som var där fick med sig varsin välfylld goodiebag. Hon tänkte lotta ut två produkter till er ur goodiebagen, från APOLIVA CARE serien. Ni kan vinna en NATTCREME med stärkande druvkärnextrakt och vitamin E. Värde 95 kr. Ni kan även vinna en BODYLOTION med vårdande sheasmör och vitamin E. Värde 49 kr.

Tävlingen avslutas Torsdagen den 25 Juni klockan 23.59. Grattis Siv o Marie.
signatur

Parfym - avgjord

Dags att fira midsommar! En helg som handlar mycket om blommor och drömmar. Därför ordnar Charlotte en tävling där du har chansen att vinna en parfym som doftar både blommigt och drömskt. Du kan välja mellan de här två sorterna: 1. Kenzo Vintage (100 ml) i blomstrande Flower Power-förpackning. Doftar bland annat mandarin och vanilj och är en unisexparfym för både kvinnor och män att drömma sig bort i… 2. Tommy Hilfiger Dreaming (30 ml) är en sensuell och fräsch doft som bland annat innehåller vit persika och vit hibiskus. En kvinnlig och drömsk parfym.
 
Senast på onsdag den 24/6 klockan 24.00 vill Charlotte ha ditt svar. Grattis Sosso o Margareta.
signatur

Picknicklåda - avgjord

Då var det dags för en tävling hos proforma igen! En riktig sommartävling är det här med en kanonvinst. Botanic City har sponsrat tävlingen med den här charmiga picknicklådan från engelska Blyton. Lådan är i rödlackerad plåt och inuti ligger tallrikar och muggar i porslin samt bestick för två personer. En termos, tygservetter med ordet "Picnic" broderat i korsstygn samt salt och pepparkar finns också med och allt är förpackat i både tygpåsar och korgen som syns på bilden. Värdet på denna 50-talsinspirerade godsak är 1499 kronor. Visst är väl detta något för den som älskar picknick... och vem gör inte det!

OBS! Sista tävlingsdag är fredagen 3 juli. Grattis Marie.
signatur

DVD - avgjord

Oj vad tiden går fort. 13 juni -08 skrev Maria sitt första inlägg. Hon firar med en tävling. Hon lottar ut filmen "27 Dresses". Filmen följde med tidningen Amelia för några månader sedan så den ligger inte i ett vanligt dvdfodral utan i ett "cdsingelfodral". Men det spelar ju ingen roll eller hur? Det är ju samma film iallafall.

Vinnaren dras 3 juli!!! Grattis Suger & Spice.
signatur

Kuddfodral - avgjord

Alla får vara med i tävlingen hos Hemma på landet. Två kan vinna i den här tävlingen. Vinsten är ett runt kuddfodral.

Tävlingen pågår t.o.m söndag 21/6. Grattis Anki o Petra.
signatur

Bok - avgjord

Pysseltokig lottar ut en bok om CHOKLAD! *mumma*

Vinnaren kommer att dras den 30:e juni och skickas portofritt till dig. Grattis Fairy.
signatur

Ögonskugga - avgjord

Yes, då drar vi igång med LinneaHiljes första tävling!  Så, vad är det nu man vinner? Jo, en tvåfärgad ögonskugga från Elizabeth Arden. (Värt ca 200:-)

Grattis Malin.

signatur

Body/Tröja - avgjord

Jag är med och tävlar hos Carolina om en valfri body/tröja från Babykungen.  Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Onsdagen den 1 juli kl. 18.00. Grattis Amanda.
signatur

Ängel & slända - avgjord

Kanske skulle ni vara sugna på att vinna en liten ängel/slända som Nilla knåpat ihop?

Hon drar tre vinnare den 5 juli som vinner vars en ängel och slända. Grattis Chathrin, Erica o Susanne.
signatur

Fyra vinster - avgjord

Midsommartävling hos Creations by Lisa. …stundande semester, mycket sol och fågelkvitter, lite regn. Lugna lata sommardagar längtar alla efter så varför inte en liten tävling? Alla saker hon lottar ut finns i hennes butik också!

En gullig smörbytta med tillhörande två knivar. En fin ljuslykta i fattigmanssilver, från Jeanne d´ Arc Living. En stor grå urna som du kan ha både ute eller inne. Det underbara magasinet Jeanne d´ Arc Living nr 3.


Tävlingen varar till onsdagen den 1 juli kl 18.00. Grattis alla vinnare som ses här!
signatur

Smink - avgjord

Ja då var det dax igen för tävling hos Nina!!! Sminkpaketet innehåller: * 2 ST NAGELLACK (#34 Frosted Lilac, #60 Prismagical) * 7 ST LÄPPSTIFT (#71 Deep Melon, #01 Coral Flash, #38 Ruby Reflection, #37 Luna Lavender, #74 Soft Sherry, #36 Rose on Ice, ##10 Red Power) * 2 ST MASCAROR (Max Impact Brun, Lash Revolution Brun) * 1 ST LÄPPENNA ( #14 Fuchsia) 

DEN 25:E JUNI KL: 08.00 AVSLUTAS TÄVLINGEN. Grattis Amanda.
signatur

Doftpåsar - avgjord

Då va det dax för Ninuz första tävling! Hon har nyss gjort sitt 500:ade inlägg och det ska givetvis firas ;-) Hon älskar sina doftpåsar och nu har hon blivit sponsrad av Doftpåsen. 3 st doftpåsar är vinsten.

Tävlingen avslutas den 2/7. Lycka till! Grattis Åsa o Therese.
signatur

Linne & armband - avgjord

Tävla om ett Tears-linne designat utav Kan Dee i valfri storlek eller 2 egendesignade armband från Embrace Me by Kan Dee!

Tävlingen avslutas 24 juni och därav utses och kontaktas vinnaren! Grattis Reberecca.
signatur

Hudvård - avgjord

Var med och tävla hos Justine . Vinn hudvårdsprodukter aloe vera från hennes sambos företag , kem medel Kemgrossisten

Du har fram till nästa fredag 26/6. Grattis Hytt å bytt.
signatur

Kudde - avgjord

Så var det dags för tävling igen i Lissboden. Den här gången lottar hon ut en quiltad kudde från Green Gate i härliga sommarfärger. Den är rödrutig på baksidan. Om du inte vinner kudden kan du köpa den för endast 195 kr (ord pris 345 kr).

Tävlingen pågår till den 28/6. Grattis Ölandstokan.
signatur

Strumpbyxor - avgjord

Nu startar Linnea sin första tävling! Tävlingen är i samarbete med evasunderkläder, strumpbyxorna du har chansen att vinna är dessa:

Tävlingen avslutas den 25/7. Grattis Andrea.
signatur

Goodiebag - avgjord

Vinn en goodiebag hos Stephie.

Grattis Sissi.

signatur

Tofflor - avgjord

Ni var så många som tyckte om Mitt liv i Fares tofflor häromdagen, så nu tänkte hon lotta ut dom. Nej inte hennes, ha ha...det kanske inte hade varit så lyckat. Två stycken kommer att få ett par tofflor som är i ca storlek 38-39 plus ett litet fotvårdskit.

Dragning 1 juli. Grattis Uttan o Corrina.
signatur

Skyltar - avgjord

Vit som snös allra första utlottning är här. Det är inget hon firar och det är en liten enkel utlottning där hon lottar ut några skyltar. Nu när sommarkvällarna mest regnat bort har hon myst på inne istället med ditt o datt och skyltmålande är hennes allra bästa avslappningsmetod. Ni får själva önska texten och ungefärlig storlek på era skyltar.

24 juni drar hon 3 vinnande lotter. Grattis Kristall&Pynt-Sofia, ÄnglarumsMia, Nostalgi Och Romantik-Marie, Inspiration I Vitt-Ingela och Annalunda-Annie
signatur

Gästhanddukar - avgjord

Som ni vet virkar Min lilla balkong gästhanddukar och nu lottar hon ut tre gästhanddukar i tre olika storlekar , och med tre färger runt om. Det är en som vinner alla tre och så blir det två tröstpriser men det säger hon inte vad det blir.

Tävlingen håller på tills den 30 juni. Hon drar en vinnare onsdag den 1 juli. Grattis Moonroose, Hanna o Anita.
signatur

Tröjor - avgjord

Nu är det dags för ännu en härlig tävling hos TuMadre! Denna gången kommer vinsten från RockTheDog och du har chansen att vinna en grymt snygg body eller t-shirt för barn med en matchande topp till mamma eller en t-shirt till pappa. Välj bland 7 läckra motiv med bl.a Carrie från SATC, Mohammed Ali, Blondie, Clint Eastwood mfl.! Text på body/barn t-shirt: Rock the kid, Text på damtopp: Rock the mum, Text på vuxen t-shirt: Rock the dad

Tävlingen avslutas 1 juli. LYCKA TILL! Grattis Sandra.
signatur

Jeans - avgjord

Denna gången har ni chansen att vinna ett par jeans från D.brand i modellen Milano till ett värde av 699kr hos Wysteriia! Det är ett par tighta jeans med fem fickor. Moderna slitningar framtill. Tillverkade av 75% bomull, 22% polyester och 3% spandex. De finns i storlek W24 - W30 och de har innerbenslängden 82cm ungefär.

Ni har fram till Onsdagen den 1:a Juli på er! :) Grattis Tommy.
signatur

Akvarell - avgjord

Har man inget att göra SÅ HAR MAN EN TÄVLING! Och naturligtvis målar Lisa EN BILD I AKVARELL  till vinnaren.

Tävlingen avslutas söndag 21 juni kl:23.00. Grattis Sara o Lina.
signatur

Namnsmycke - avgjord

Nu är det över 30 000 besökare hos Piffa och puffa. Det måste såklart firas med en utlottning av ett smycke. Hon lottar därför ut ett valfritt namnsmycke.

Tävlingen pågår till och med den 26/6. Grattis Kashaya o Bjurtjärnsvillan,
signatur

Skål & vaser - avgjord

Zinkbaljan har ju för tusan haft över 22 000 besök sedan oktober förra året. Det gör henne mycket GLAD!!! Så nu tänkte hon ha en liten utlottning. Det är en söt liten turkos skål och tre pyttesmå gulliga vaser. De går även att hänga!

Tävlingen avslutas onsdagen den 24:e juni och vinnaren presenteras efter kl 18! Grattis Becca.
signatur

Smycke - avgjord

Så här dagarna innan midsommar startar Förr en ny tävling! Denna gång ligger ett ljuvligt smycke från Butiken FÖRR (www.forr.se) och Orna Lalo i potten, smycket är ett halsband med reglerbar längd genom den kedja man sätter låset i . Hänget är hjärtformat, ca 4 cm diameter med texten ” You are my sister and I love you”.

Tävlingen pågår till den 13 juli. Grattis Rino.
signatur

Hood & hörlurar - 30 juni

Dags för ännu en grym tävling hos VivaLaGlam! Denna gång kan ni vinna ett härligt WeSC-kit, som innehåller denna gråa hooden och de snygga hörlurarna! Det totala värdet för kitet är hela 1420kr! Tack till Zoovillage som sponsrar.

Tävlingen avslutas den 30 juni 2009. Vinnaren är meddelad...
signatur

Highlighter - avgjord

Tävling hos Nett! Lyxig highlighter som ger ansikte och kropp en vacker, gyllene touch. Smidigt stick som gör appliceringen enkel och precis. Fint pigment skapar mjuka highlights och en strålande lyster. Innehåller näringsgivande och mjukgörande ämnen som gör huden mjuk och len. 7.5 gr. Värde 125 kr! 

Tävlingen pågår till den 30 Juni kl 16.30! Grattis Fairy.
signatur

Parfym - 17 juni

Heej , Nu kommer Fridas tävling ut. : ) Hon hoppas att många tar chansen och vill vara med. Det är en parfym man kan vinna den här gången. : ) Rose Absolue Eau de Parfum. Viktig information! Vinnaren betalar själv portot. 

Tävlingen avslutas onsdagen den 17/6. Borttagen för att det var för "långt deltagande"
signatur

Pincett - avgjord

Vill du också äga en egen pincett med lampa? Suzan tycker denna produkt är jättebra och lottar ut en till er läsare.

Vinnaren dras på hennes födelsedag, den 25:e juni. Grattis Tjockolina o Annsi.
signatur

Armband - avgjord

Emmaidalinnea tänkte slänga in en tävling, hennes allra första. Det man tävlar om är ett armband. Armbandet är ca 17 cm långt.

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG 21 JUNI! Grattis Saga.
signatur

Mascara - avgjord

Vinn mascara hos Sriwanna! Volymmascara som innehåller kollagen och bygger volym från grunden. Den unika mega-borsten bygger frans för frans utan att lämna klumpar. Slutresultatet blir en dramatisk look med upp till 9 gånger mer volym. Den här kan bli din!

Tävlingen pågår tills midsommarafton (19 juni 2009), då utses också en vinnare. Grattis Jeanette.

signatur

Ljus & lykta - avgjord

Maria lottar ut några fynd som hon gjorde på Lagerhaus =) Ett underbart doftljus och en ljuvlig liten ljuslykta. Hon drar två vinnare och den som hon drar först får välja vinst först=)

Tävlingen pågår tom 30/6 och vinnaren dras den 1/7. Grattis lolla o Marlene.
signatur

Bakpaket - avgjord

Dags för lite tävling i Alfridas hem. Som ganska nyfrälst på bakning lottar hon ut ett härligt bakpaket från Älskling och jag. I paketet finns en underbar bok fylld med ljuvliga sommarrecept och härliga bilder. Boken heter " Sommarens söta" och är skriven av systrarna Monica och Lisa Eisenman. Med boken följer bakformar och en bakhanduk från Rice.
  
Tävlingen avslutas den 22 juni! Grattis Maria.
signatur

Armband - avgjord

Nu kommer tävlingen hos Heyli!! Och eftersom det var så många som kunde tänkas vara med så blir det två vinnare! Vad exakt är vinsten då? Ett armband av flätat läder, med en bricka där du själv väljer vad det ska stå, men högst 8 bokstäver, så använd fantasin! (Kommer se ut som på bilderna, fast med vinnarens ord) Allt görs av henne för hand, så stämplingen kommer förmodligen inte att bli spikrak, bara så ni vet! Storleken på armbandet bestäms av vinnarna så det passar den som ska ha det!

Tävlingen avslutas tisdagen den 30 juni!! Grattis Renee o Whakmaria.
signatur

Läppglans & armband - avgjord

Då var det dags för en liten tävling hos Millah. Hon fick med 2 gåvor i tidningen SOLO och eftersom hon har så många läppglans & armband lottar ut dem. Värde 160kr.

Tävlingen avslutas Söndag 21 Juni. Good Luck♣ Grattis Malin.
signatur

Kläder - avgjord

Tävling hos Lilla NovaK!! Vill Du ha chans att vinna något av de här plaggen?

Tävlingen pågår t.o.m. 25 juni kl 23,59. Grattis Anita.
signatur

Pysselpaket - avgjord

Jippie! Idag är Zizzis bloggs årsdag! Hjälp henne fira den! EN ensam vinnare vinner allt som finns på bilderna! Eftersom hon älskar att pyssla, lottar hon ut pysselsaker: Designark, rubons och tags gjorda från starlet-serier, siffror och klistermärken, pärlor, små knappar, paljetter, utstansade figurer, andra dekorationer, blommor, olika band; några korta, några längre, 2 olika spetsar, glitterlim och tre olika stämplar.

Tävlingen håller på till och med söndagen den 21 juni. Grattis Isabellicious.
signatur

Hudvård - avgjord

Nu drar nästa tävling igång hos Simone! Nu har du chans att vinna cocoa butter ifrån Delon. Denna butter kan användas till ansikte, kroppen, händer. Använd den efter solen som aftersun eller på partier där du har bristningar, idealisk under graviditet!.. ja överallt där du är lite exta torr eller där du bara vill känna dig riktigt härligt mjuk och väldoftande! Krämen återfuktar och absorberas snabbt av huden.

Grattis Sara.

signatur

Klocka - avgjord

Här kommer veckans tävling hos CicciModel.

Tävlingen pågår till måndag 22/6. Grattis Jessica.
signatur

Hängare - avgjord

Missa inte denna utlottning hos Livet i byn av den underbara 2 knoppshängare (ängeln medföljer inte) som är sponsrad av Malins Stråltråds Design. Hon gör helt underbara alster som finns till försäljning i hennes lilla webshop. Den är lika läcker i köket (uteköket) som i hallen, eller vart man nu vill sätta den. Måttet är bredd: 14 cm och höjden 8 cm. Värde 200 kr.  

Tävlingen avslutas tisdagen den 23/6 klockan 20:00. Grattis Åsa.
signatur

Valfritt plagg - avgjord

Var med ni och tävla om ett valfritt plagg hos lona trogen!:) Tävlingen är sponsrad av www.paprikastore.se

Tävlingen pågår i en vecka och slutar alltså nästa söndag, drar sedan en vinnare! Grattis Psykbrud.
signatur

Parfym - avgjord

Hej å hå nu kör Emmelist en tävling igen! Denna gång lottar hon ut en Hugo Boss Deep Red. Så tjejer - kör hårt! 

Tävlingen avslutas på söndag 21 / 6. Grattis Kashaya.
signatur

Valfritt barnplagg - avgjord

Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från Hej Baby i Hanna Of Swedens blogg! Var med och tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas onsdagen den 15 Juli kl 20.00 Grattis Amanda.
signatur

Väggdekor - avgjord

Jag är med och tävlar hos Creyla om en valfri väggdekor från Unik Dekor. Var med och tävla HÄR du också.

Tävlingen avslutas 5 juli kl 21. Grattis Sara.
signatur

Smycke - 30 juli

Vinn ett hemligt smycke från Miss Dee på Creative Lounge Blogg!

♥ Tävlingen pågår tom 30 JULI-09 kl 00:00 ♥
signatur

Personlig tavla - avgjord

Hos Studentmamman har du chans att vinna den personliga tavlan "En stjärna är född" i storlek 21x30 (utan ram) från Tjusigt där texten i tavlan anpassas efter ditt barn och din familj. Vinnaren väljer om bakgrunden ska vara turkos med grön text eller rosa med röd text.
 
Tävlingen pågår tom den 23/6. Grattis Fru Lundin.
signatur

DVD-film - avgjord

Nu ska Jane Doe äntligen ha sin första tävling! Vad kan du vinna då? Dvd-filmen SEVEN med Brad Pitt och Morgan Freeman! Helt ny och inplastad.

En vinnare dras genom lottning den 1 Juli. Grattis Deliquate.
signatur

Väggdekor - avgjord

Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort hos unik dekor va med du med och tävla HÄR

Tävlingen avslutas den 28/6 kl:21.00 Lycka till! Grattis Anna.
signatur

Sexleksak - avgjord

Här kommer ännu en tävling hos Emliely! Hon fick hem denna söta dildo för ett par veckor sedan, men har ingen användning för den. Alltså ska hon tävla ut den!

Tävlingen avslutas: 21/6-09 KL 00.00. Grattis Gurkan.
signatur

Dusch- & hudkräm - avgjord

Dessa produkter lottar Frida ut: En duschkräm och en hudkräm, riktiga "torr hud"-killers ;) haha, det är de produkterna hon anväder till sin torrishud och man känner skillnad direkt :) 

Tävlingen avslutas på fredag 19/6. Grattis Emelie.
signatur

Goodiebag - avgjord

Moncan fick massor av saker från fina Glamour i en goodiebag, men mycket kan hon leva utan. 21 roliga grejor hittar du i denna påse om du vinner!!! Sedan ligger det några värdecheckar för skor bla och ett gratis träningspass med en vän på World class och massa roliga prover. Ligger även annat kul i påsen!

Tävlingen avslutas på torsdag. Grattis Malin.
signatur

Accessoarer - avgjord

Vinn sjukt snygga accessoarer hos Finehair. Vinsten är det som finns på bilden. Tröjan är one size.

Tävlingen avslutas den 3 juli klockan 23.59. Grattis Ssusie.
signatur

Necessär, tvål & duk - avgjord

Som Tankar tar tid lovade i tidigare inlägg har hon en tävling med vinster som hon fått av Irma, som har den underbara butiken "Mormors Hus". Hon har tävlingen för att fira 18 000 besökare. Första pris är en söt necessär från Lisbeth Dahl och en tvål från Crabtree & Evelyn. Och andra pris är en fin spetsduk som också passar som brickduk till sommarens kalas och fester.
 
Tävlingen pågår juni månad ut. Grattis Mamma Millan o Jenny,
signatur

Presentkit - avgjord

Vad passar bättre än att börja denna gråa vecka med en rosa tävling hos Shopaholicmamman? Vinsten denna vecka består av ett presentkitt från Principessa innehållande: Fresh Fiore Shower Cream, 60 ml, Dolce Dreams Whipped Body Lotion, 60 ml, Candelina Soy Travel Candle, 57 g, Rosa Principessa-puff

Tävlingen avslutas på måndag. Grattis Anna.
signatur

Polarisationsfilter - avgjord

Har du ofta önskat att himlen blev blåare och klarare på dina bilder? Då är polarisationsfilter en lösning! Nu kan du vinna ett sådant hos Emelie. Filtret ger dig högre mättnad och kontrast i bilderna och är perfekt en solig sommardag! Filterdiametern är 58mm och passar därför på dom flesta kitobjektiv samt många andra, diametern hittar du på objektivet om du är osäker!

Ni kan tävla t.om tisdag 16/6 kl. 18:00. Grattis Sofia.
signatur

Armband - avgjord

Millans besökare stiger, och det vill hon fira med ännu en tävling! Priset denna gång är ett av de ovanstående somriga armbanden med ädelstenar och med en somrig berlock! Armband 1 - Gul Jade Armband 2 - Bergskristall

Tävlingen pågår i 10 dagar, och avslutas 25 Juni, lycka till! Grattis Sally o Muffy,
signatur

Armband - avgjord

Sune - the girl lottar ut ett fint armband. Det är ingenting för nickelallergiker som hon. Det går att bygga på armbandet om ni vill det men det är även fint med bara hjärtat. 

Slutdatum är midsommardagen kl 21. Grattis Emma.
signatur

Koppel - avgjord

Här kommer Juni månads tävling hos Spoiled dog. Denna gången kan du vinna ett vitt utställningskoppel .

Tävlingen pågår fram till och med klockan 00.00 på tisdagen den 30 juni. Grattis Madeleine.
signatur

Koppel - avgjord

Nu är det tävling hos Spoil me igen! I potten: ett silvrigt koppel med strass, värde 189kr. Passar perfekt nu till sommaren och midsommar! Kopplet är 120cm långt och 6mm brett. Det är ett citykoppel. Som ni ser är det fyra stenar vid "handtaget" och fyra stenar vid haken.

Tävlingen avslutas på söndag 15/6 kl. 24.00. Grattis Kattis,
signatur

Örhängen - 17 juni

Nu drar S:en igang en tävling, eller utlottning. Yes. Deras världsbästa läsare har chansen att vinna örhängen.

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ ONSDAG! Bloggen las ner innan tävlingstiden var slut.
signatur
Min profilbild

bloglovin