Bok - avgjord

Johanna har en liten tävling och priset är en kanonbra bok om styrketräning skriven av Cia Larsson. "Styrkeguiden - 175 Styrkeövningar" heter denna bok som kan bli din.

Tävlingen håller på till och med lördagen den 15 augusti. Grattis Camilla.
signatur

Bok & hundleksak - avgjord

Själv gillar Frida på Fanzia att läsa och hennes hundar älskar leksaker. Därför har hon en tävling där förstapris är en bok och 2:a-9:e pris är en hundleksak.

Tävlingen pågår mellan 30 juli och 21 augusti.

1:a pris Boken Välja hund av Gabriella Wejlid går till Madeleine Hulin, Harmånger.

2:a-5:e pris leksak i form av mjukisben går till Maria Gidenstam, Hisings Backa, Caroline Lausmaa, Uddevalla, Maria Tulek, Göteborg och Jessica Cangren, Onsala. 

6:e – 9:e pris leksak i form av boll går till Gabriella Karlsson, Borlänge, Angelica Öijerstedt, Forserum , Jessica Sahlberg, Rönnäng och Rebecka Djurberg, Sundsbruk.

signatur

Tvål - 16 augusti

Var med och tävla hos Rondine. Pris: en tvål som doftar vanilj.

Tävlingen pågår fram till 2009-08-16. 

1:a pris går till Sugar and Spice , som förutom tvålen som doftar vanilj även får en tvål som doftar kanel & apelsin.
(motivering: i särklass snabbast och helt på egen hand kom Mica fram till svaret!)

2:a pris går till Liz , som får en tvål som luktar lindblom & lime.
(motivering: Liz var tvåa med rätta svaret efter viss dirigering)

3:e pris går till evamar , som får ett Kom i håg-block (11x8cm), med post-it lappar. 
(motivering: evamar fick en hel del ledtrådar, men hade de roligaste kommentarerna! nu behöver Du inte härda ut mer...)

signatur

Tandsmycke - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Twinkles. Det du kan vinna är ett tandsmycke. Litet hjärta - 24k guld. Fastsättning hos tandläkaren får vinnaren stå för själv.

Tävlingen avslutas 16 Augusti. Grattis Therese.
signatur

SPA-produkter mm - avgjord

Nu är Johannas två veckor som bloggvikarie för Charlotte över. Som vanligt avslutar hon veckan med en tävling! Nu har du chansen att vinna ett avslappningspaket med sköna SPA-produkter och en handuk. I vinsten ingår även en hemlig bok… Hon har 5 kit att lotta ut.

Senast på onsdag, den 5 augusti klockan 24.00 vill hon ha ditt svar. Grattis till vinnarna!
signatur

Handväska - avgjord

Åsa tänkte köra en liten "tävling" och lottar ut några handväskor. Den första handväskan ser ut som följande. En söt liten solgul väska av märket Bozzini. Hon står självklart för eventuell fraktkostnad. (inom Sverige).

Grattis Linda.

signatur

Kryssning - avgjord

Japp, ni ser rätt! Förra gången var det en del som var med och deltog, så därför bestämde Rebecca sig för att göra det igen!Priset gäller en kryssning för två personer och man får välja vilket datum man vill åka, mellan den 10/8 och 31/8.

Tävlingen avslutas den 7/8 klockan 16.00, sedan lägger hon upp finaldeltagarna och de har två dagar på sig att samla så mycket röster som möjligt. Hela alltet avslutas den 9/8. Grattis Sandra.
signatur

Valfri vara - avgjord

Tävla om valfri vara hos Pinkordead.

Avslutas 16:e Augusti. Grattis Tessan,
signatur

Ring - avgjord

Som utlovat, nu är det dags för tävling hos Sara! Den här gången är det SUH 925 som står för vinsten. En lycklig vinnare får en handgjord, smal poesiring med valfri text (värde 298 kr). Inte dumt, eller hur?

T.o.m torsdag 6 augusti kan ni tävla. Grattis Britt-Inger.
signatur

Smycken - avgjord

Hos Dorion kan du vinna ett Hello Kitty halsband, Hello Kitty ring och ett döskalle halsband, allt från Kawaii Design!

Tävlingen avslutas 8 agusti! Grattis Liz.
signatur

Presentkort H&M - 1 september

Nu kan ni vara med och tävla hos Caffey om ett presentkort till H&M värt 150 kr!

Tävlingen avslutas den 1:a september! Grattis Ida.
signatur

Goodiebag - avgjord

Nu lottar Valentina ut en liten goodiebag i samarbete med Kitsch! Den innehåller: Pocketboken ''Engla's Showroom'', Rosa armband, Tuggummit ''Dirty Girl'', Fickspegel

Hon drar en vinnare nästa torsdag. Grattis Julia.
signatur

Nailartpennor - avgjord

Nu kör Naildesign igång en tävling, denna gång kan du vinna dessa sex nailartpennor. De har både en spets som man kan trycka ut lack i och en smalare pensel.

Dragningen den 16 augusti 2009 efter kl 12.00. Grattis Natalie.
signatur

Barnkläder - avgjord

Nu är det dags igen att ha en tävling/utlottning av Rättvisa barns kläder. Den här gången har hon samlat delar av mitt ekologiska sortiment och vinnaren kommer att få välja valfritt plagg av dessa: 
Body i jerseytrikå, hängsel/sparkbyxa velour, hjälmmössa jerseytrikå/velour, tröja eller byxa i jerseytrikå, 2-delat set med linne och underbyxa i jerseytrikå, barnvagnsfilt med vintage tyg+jerseytrikå, tröja eller byxa i velour, muddbyxa i ekodenim. Alla plagg i jersey går att få i svart eller naturvitt!

Tävlingen pågår till den 1 augusti kl 14.00. Grattis Ia.
signatur

T-shirt - avgjord

Maruschka och Mi lottar ut en T-shirt storlek M ( butikspris 1899:-) från Leny Icons. Det är designers och modeikoner som gått samman för en bättre värld. Den kända modellen och skådespelerskan Amber Valletta har designat denna T-shirt som du kan vinna.

Vinnare presenteras på fredag 31/7. Grattis AndyPandy.
signatur

Hårvård - 4 augusti

Yes guys - The Diva's första tävling! Detta underbara produkt kommer från Norge och har gjort underverk för Beas hår. Tänkte därför lotta ut ett litet kit med shampoo och conditioner från DEFINE. Två vinnare får varsitt kit Define Radiant Shine.

LYCKA TILL - tävlingen pågår till den 4. augusti kl 23.00. Hurra! Jag o Jennie vann!
signatur

Böcker - avgjord

Dags för en utlottning hos Cornelias Cottage!

Har du läst ut alla dina semesterböcker? Legat hela dagarna i hängmattan? Då har du chansen att fylla på förrådet av böcker nu med följande böcker:

Nymåne av Diana Abu-Jaber och Den du inte ser av Mari Jungstedt. Kärlek, spänning och doften av nybryggt arabiskt kaffe utlovas =). Grattis Lavendeldoft o Vitt.
signatur

Min skoltid-bok - 15 augusti

Boken Min skoltid kostar 169:-. Nu har du chansen att vinna den på Robins Garderob!

Grattis Amanda.

signatur

Topp - avgjord

Kinkykitten kör igång med en tävling, kul va? ;) I samarbete med http://www.dfashion.se/ kommer hon lotta ut en helt ny turkos topp. Passar perfekt nu under sommaren, för än är den inte slut ;) Storleken är one size ( 34-38)

Tävlingen avslutas den 7:e augusti. Grattis Emma.
signatur

Tygväska - avgjord

Vill du vinna denna underbara tygväska från Odd Molly hos Ordinary Girl?

Vinnaren utses i början av nästa vecka. Lycka till!!! Grattos Elin.
signatur

Hudvård - avgjord

Torsdag igen och DET betyder såklart ny TorsdagsTävling! Denna gång lottar HannahSthlm ut produkter från Apoliva. Fyra vinnare i denna tävling, tyvärr kan man inte "välja" vilken av produkterna man helst vill vinna den här gången. Hon lottar ut två ansiktsmasker,ett paket med underbart bra scrubrondeller samt en sollotion.

Tävlingen avslutas Fredag den 7 Augusti klockan 23.59. Vinnarna presenteras Söndag den 9 Augusti ca 20.00. Grattis till Susanne (utan blogg Solcreme), Milena och Amanda (ansiktsmasker) och Cherry Cheek (skrubbrondeller)
signatur

Hudvård - avgjord

Prinsessans dagbok använder ansiktsprodukter ifrån ScandinavianBlonde och nu får ni möjligheten att vinna ett set med rengöringsmjölk, ansiktsvatten och dagkräm!

Hon lottar ut den lyckliga vinnaren på fredag! Grattis Elin.
signatur

Goodiebag - okänt slutdatum

Vinn en goodiebag hos Skvallerdagboken! Detta kan du vinna: Skor, smycke, nallar mm! Så vad väntar du på?
signatur

Biobiljett - avgjord

Joakim lottar ur en biobiljett

Tävlingen avslutas 13/8. Grattis Johannes.
signatur

Presentkort - avgjord

Nu har Lantligt förälskad sin första tävling och det tog ett tag innan hon kom på vad hon skulle lotta ut. Eftersom alla har så olika sorters smak när det gäller inredning så tänkte hon att smidigast vore väl att lotta ut ett presentkort och så blev det. Så från och med idag så kan ni vara med och tävla om ett presentkort hos Ellis corner med värde 100 kr.

Tävlingen pågår tills den 11 augusti. Grattis Bjurtjärnsvillan.
signatur

Rosa vinster - avgjord

Vicky lovade er en ROSA TÄVLING och nu är den här. Denna vecka kan ni vinna komedin Pledge This med bl.a. Paris Hilton, Carmen Electra och Simon Rex i rollerna, ett rosa luddigt mobil-/digitalkamerafodral och ett rosa Von Dutch-linne i stl. M.

Tävlingen avslutas kl. 22.00 på söndag! Grattis Elin.
signatur

Armband - avgjord

I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar Nannas nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband! (Det bruna)

En lycklig vinnare utses om två veckor! Grattis Madelene.
signatur

Vitamin Well - 12 augusti

Vitamin Well har blivit en stor favorit bland svenska folket och även hos Allt om the Hills. Det känns så mycket bättre att släcka törsten med en icke kolsyrad dryck med tillskott av vitaminer, mineraler, aminosyror och ämnen som ingår i kroppens naturliga ämnesomsättning. Desutom är vitamin well hur goda som helst och finns i smakerna; Grönt äpple, Citrus/fläder; Svarta vinbär; Röd grapefrukt;  Citron/grönt te. Tävla om 5 flaskor av varje smak 

Vinnaren dras onsdag 12/8.
signatur

Örhängen - avgjord

Nu var det ett bra tag sen Vilja hade en tävling, och när hon upptäckte att hon hade köpt två likadana vita fina örhängen lottar ut ett par till er! Självklart har hon INTE använt dessa par.

Tävlingen håller på fram tills på Söndag kväll, den 2 Augusti Kl 20:00. Grattis Emma.
signatur

Klocka - 28 augusti

Märta har fått äran att lotta ut en underbart fin vinst ifrån Lauras.se. Klockan är 34 cm. i diameter är gammeldags stil med rosmönster och texten "Maison de Florette".

Tävlingen pågår tom 28 augusti. Grattis Lotta.
signatur

Muffinsformar mm - avgjord

Nu är det dags för EnSidaMedMat att ha sin första tävling. Spännande! För en tid sedan fick hon ett paket av Christina på Kalasfårm med underbara produkter. Nu har DU chansen att vinna ett urval av deras fina saker! Det här innehåller vinsten: ♥Picknickpapper limegrönt (Jättesnyggt att packa in utflyktsmackor med!), ♥Muffinsformar Ros Stora, ♥Muffinsformar Lagom viol

Tävlingen pågår fram till Onsdag 5 Augusti kl 24.00. Grattis Christina.
signatur

Band - avgjord

Lena har liten "mini-utlottning" där man kan vinna dessa två "rullar" med underbart prickigt band, det är 5 m i varje rulle!!

Senast nästa tisdag ska du ha medverkat för att ha en chans!! Grattis Karin.
signatur

Örhängen - 15 augusti

Vill du vinna ett par snygga giftgröna retroörhängen hos Kill your darlings? Klart du vill :)

Utlottningen avslutas 15 augusti!
signatur

Min skoltid-bok - avgjord

Jag är med och tävlar hos Carolina om ett presentkort på en Min Skoltid-bok från SAND Kommunikation! Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Fredagen den 7 augusti kl. 21.00. Grattis Sandrah.
signatur

Väska - avgjord

Signe 1 har en liten utlottning för att fira 20000 besökare! Den här gången kan den här söta tygväskan från Bruka Design bli din.

Vinnaren dras måndagen den 10 augusti. Grattis Tina o Michaela.
signatur

Armband - avgjord

Vinn ett unikt armband gjort och designat utav Ellinore. Pärlorna är köpta i Kina och är en lite dyrare sort. Självklart gör hon om armbandet så det ska passa perfekt på vinnarens handled.

Nu kör vi igång och slutar den 7 augusti! Grattis eyecandy.
signatur

Bodylotion & showergel - avgjord

Sommarslyna kör med en liten tävling nu. Lukta cocos! Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk 200 ml, Shower Gel with moisturising Coconut and Ricemilk 200 ml.

tävlingen pågår fram till och med söndag 2/7 (jag gissar på 2/8. Grattis Axeliah.
signatur

Tavlor - avgjord

Ännu en taveltävling hos Nina! Nu tävlar ni om denna kärlekförklaring. En mycket fin kärleksförklaring till nån Du verkligen älskar.

TÄVLINGEN AVSLUTAS 2009-08-04 kl. 08.00. Grattis Jessica.
signatur

Presentkort - avgjord

Nu drar Mybabyshop igång en tävling och vinsten är ett presentkort på deras webshop www.my-baby.se värde 300 kr.

Vinnaren dras den 18/8. Grattis Malou.
signatur

Barnbyxor - avgjord

Nu har ni chansen att vinna ett par ljuvliga barnbyxor från: www.alskadehjartegryn.blogspot.com/ hos Angel. Byxorna är i storlek 80. Svart mjuk mudd i midjan, en fin namntag med ett hjärta och texten: älskade hjärtegryn i rött. Själva byxtyget är nonstretch & vitt med fem myror mönster på.

Tävlingen pågår till den 31/7 kl 23.59. Grattis Maria.
signatur

Skor, sjal & plånbok - avgjord

Vill du vinna ljusrosa tygskor från Tretorn (stl 38/39 och totalt oanvända), en mönstrad sjal från Accent och en grön plånbok i mjukt skinn från Dondonna i Modebloggen? Klart du vill!

Grattis Mathilda o Sofia.
signatur

Armband - avgjord

Dags för tävling hos Elin! Satt och pillrade med detta armband förut och tänker nu lotta ut det! Armbandet har omkrets 17,5 cm.

Tävlingen pågår fram till 31/7-09. Grattis Frida.
signatur

Armband - avgjord

Japp då var det dags för en utlottning hos Myran pysslar. Detta kan bli ditt, ett litet armband med lila och vita sötvattenspärlor och silvriga mellandelar.

Grattis Estelle.

signatur

Garn - avgjord

Nu, kära vänner, är det dags för tävling hos Stickäventyr!! Delta i utlottningen av 2 härvor Shibui knits Sock i valfri färg!!

Hon ska försöka dra vinnaren innan de åker iväg med husvagnen på fredag... Grattis Maria.
signatur

Armband - avgjord

I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar hakuna matata nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga peace-armband!

En lycklig vinnare utses den 11 augusti! Grattis Erica.
signatur

Armband - 2 augusti

Eftersom Esth ska bort imorgon, och vara borta ända till på lördag har hon en liten tävling! Skulle det vara kul? För er som tycker det är tråkigt, sorry, tävling blir det ändå. Hon lottar ut ett armband ifrån Kan Dee! Armbandet du kan vinna har 3 fina mönstrade pärlor och 2 metallkulor. I spännet sitter det en lövberlock.

Vinnaren kommer att presenteras på Söndag, alltså den 2 augusti. Lycka till allihopa! Vinnaren har inte presenterats,
signatur

Min skoltid-bok - avgjord

Familjen Korb har äran att få ha en tävling med ett presentkort på en Min skoltid-bok från Sandkom i vinst!

Tävlingen pågår t.o.m. den 3/8. Grattis Kristin.
signatur

Strut, hjärta & kort - avgjord

Vita hjärtan har ju utlovat en utlottning med tanke på att hennes blogg firar 1 år den första augusti. Eftersom hon gillar att pyssla blir priset alster gjorda av henne. En strut av linne, ett hjärta av ståltråd och pärlor, och ett kort är vad du kan vinna om du väljer att delta.

Vinnaren dras den 1 augusti klockan 18.00. Grattis Märta.
signatur

Klänning - 7 augusti

Allt om the Hills har länge letat efter denna snygga EKO klänning som Lauren hade på sig för något år sedan, och gissa om hon blev glad när hon hittade den hos Famous Fashion? Snälla Pia har nu gett henne chansen att lotta ut denna gröna klänning som är från märket GYPSY 50 som är gjord av 100% ekologisk bomull: Den ekovänliga långklänningen har en djup V-ringad hals, snurrade axelband och är utan sömmar. Gjord av organisk bomull, naturligt färgad, mörkare vid klänningens nedre kant och ljusare längre upp i övre kant. Alla GYPSY05 kläder är framställda i en fabrik som är driven av solenergi. Shopping med rent samvete helt enkelt!

Avslutas fredag 7/8, lycka till!
signatur

Smink - 9 augusti

Jag är med och tävlar om ett id Bare Minerals sun workshipper kit hos elliesdagbok

tävlingen pågår till och med söndagen den 9/8-09 kl. 00.00. Grattis Anna.
signatur

Skor - avgjord

In my heels har ett par exakt likadana ballerinas som på bilden nedan. Storlek 37 och hon har endast provat dom en eller två gånger men aldrig använt dom så de är som nya. De är från have2have och kostar 345;-. De kommer aldrig till användning så därför tävlar hon ut dom. Den som skriver den 10:e kommentaren vinner. 

Hurraaa!!! Jag vaaannn!!!
signatur

Babyliss iCurl - 28 augusti

Nu kör Goooa igång en ny supertävling: Vinn 1 Babyliss iCurl Denna gång kommer hon att dra 2 vinnare.

Tävlingen avslutas den 28 augusti. Grattis Johan o Isabella.
signatur

Egen bok - 3 augusti

Minns ni Elinas bok som hon pysslar med? Nu har du chansen att vinna ett presentkort (500 kronor) och designa din alldeles egna bok. Den kan handla om vad som helst. Kanske vill du spara dina finaste texter, blogginlägg eller fotografier på den du håller kär? Present till någon som fyller år, ja, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Den 3 augusti drar hon en vinnare som kontaktas via mejl.
signatur

Böcker - 29 juli

Vill du ha 3 böcker gratis!? Leif GW Persson - Den som dödar draken. Jon Jefferson Klingberg - Jag tror vi behöver prata faktiskt. Kerstin Thorvall - Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig. Vill du ha dom? Var med och tävla hos Mios mamma.

Avslutas på onsdag.
signatur

Smyckesset - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Parlsmycken. Du kan vinna detta fina smyckesset : Sandra mörkrosa, som består av ett halsband,armband & örhängen, till ett värde av 370:-

Tävlingen avslutas 21 Augusti. Grattis Martina.
signatur

Windspinner - avgjord

Nu är det dags för utlottning hos Allers trädgård igen, i potten den här gången ligger en läcker windspinner från Solium. Windspinner är en populär trädgårdsdekoration i metall som man hänger upp i ett träd, på en veranda eller liknande och som snurrar och skapar ett riktigt häftigt blickfång när vinden tar tag i den.

Svara innan torsdag den 30 juli klockan 24:00.Grattis Birgitta.
signatur

Almanacka - avgjord

Nu är det dags för en tävling hos Isabella (: Denna gång har en lycklig person chansen att vinna ett presentkort på PersonligAlmanacka där du kan designa din alldeles egna almanacka (: Superbra nu innan skolan och jobbet börjar .

Tävlingen avslutas på Söndag klockan 18.00. Grattis Lotta.
signatur

Ringar - avgjord

Första tävlingen på Storamodegarderoben, var precis i stan och köpte tre par ringar i storlek small. Men nej, tydligen har hon för tjocka händer, haha, så de passar inte. Därför lottar hon ut dem.

Tävlingen avslutas på torsdag. Grattis Lienes.
signatur

Halsband - avgjord

Inredningsgalen har en liten tävling. Vinsten är hennes halsband med texten ÄLSKAD.

Tävlingen avgörs nästa måndag den 3 aug. Grattis Malin.
signatur

Väggdekoration - avgjord

Jag är med och tävlar om en valfri väggdekoration från Unik Dekor hos Agnes. Var med och tävla här du också!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 10 augusti klockan 12:00! Grattis Liz.
signatur

Kokbok - avgjord

Redan över 50 000 besökare hos Hallon & Blåbär som därför tänkte jag bjuda på en tävling för att fira. Kokböcker kan man aldrig kan få för många av så därför är vinsten även i denna tävling en kokbok. Denna gång kan man vinna boken "Pajer" skriven av Caroline Hofberg. I boken hittar man både mat- och dessertpajer. Boken är fylld med såväl klassiska recept som nya spännande smakkombinationer eller vad sägs om "Kycklingpaj med Choritzo eller varför inte en "Rabarberpaj med marängtäcke". Boken innehåller även många läckra bilder, precis som en kokbok ska vara.

Tävlingen pågår tom söndagen den 9/8 kl 24.00. Grattis Therese.
signatur

Trosor - avgjord

Nu lottar Borgholms Outlet ut ett par härligt sommarfina trosor från Resteröds i storlek M.

Tävlingen pågår till fredagen den 31:e juli 23,59,59. Grattis Erika.
signatur

Väckarklocka - avgjord

Nu är det dags för tävling hos Primms. Denna gång är det Happystore.se som står för den fina vinsten! Du kan alltså vinna en helcool vit Retro väckarklocka! Vem hade inte velat vakna med den varje morgon?

Tävligen avslutas på Söndag 20:00 så ni har en hel vecka på er att delta! Grattis Victoria.
signatur

Duk - avgjord

Äntligen har Lissboden bestämt sig för vad hon ska lotta ut. Denna gång blir det en löpare från Nyblom och Kollén. Den är 150 x 45 cm och passar bra på ett rejält matbord.

Tävlingen pågår till och med 31 juli. Grattis Anna-Maria.
signatur

Godbit - avgjord

Fake cake har gjort en liten GODBIT som hon lottar ut:)

Vinnare dras 10 Augusti. Grattis Mamma Millan,
signatur

Armband - avgjord

Ni verkade gilla rosettarmbanden så nu har ni chans att vinna ett hos Natalie!!!

Tävlingen avslutas tisdag 28/7-09. Grattis Ella.
signatur

Lavendelstavar - avgjord

C De-sign lottar nu ut några lavendelstavar .

Dragning den 8 augusti kl. 21.00! Grattis Sugar and Spice, Dorion, Anita, Märta o Amanda
signatur

Halsband - avgjord

Vinn ett jättefint halsband från kobra hos Amanda. Det finns bara i bokstäverna A, C, D, K, L, N, P, S och T. Värdet på halsbandet är 242kr. 

Grattis Erika.
signatur

T-shirt - avgjord

Den 1:a augusti slår TSHIRT STORE upp dörrarna i Umeå!! För att fira det har Annawii fått äran att lotta ut en valfri t-shirt till en av er läsare.

Tävlingen avslutas måndag den 3 augusti klockan 12.00. Grattis Minimoii.
signatur

Halsband - avgjord

Ja men någon gång ska man väl hålla i sin första tävling. ;) Så nu gör Madde det. Varför inte ta chansen att vinna ett fint halsband, till dig själv, din fru, flickvän, sambo, dotter, mamma eller bara till att sälja? ;)

Tävlingen pågår t.o.m. den 31/8. Grattis Amanda,
signatur

Halsband - 31 juli

Det känns FANTASTISKT kul för Gizmolina att få kicka igång en ny tävling med Nordljus. Den här gången är vinsten 4 vackra halsband = det blir 4 vinnare av 1 halsband var ! :-) (de lottar slumpmässigt vem som vinner vilket halsband).

Senast den 31:a juli.
signatur

Garn mm - avgjord

Om en vecka fyller Tant Kofta 1 år. Den 2 augusti förra året skrev hon sitt första inlägg. Nu gör hon ett ettårs lotteri. På bilden ser ni hennes senaste mönster en "uddmudd".  Garnerna under tänker hon lotta ut: Det är Viking superwash, Rowans woolcotton, Indiecita Alpacka (knallblå) och Indiecita baby alpacka (ljusblå längst till höger).

Det blir dragning den 3 augusti. Grattis alla vinnare
signatur

Fem vinster - avgjord

Viola lovade ju att det var dags för tävling igen och det har ju varit 1-års dag för bloggandet så givetvis måste ju det uppmärksammas. Det blir 5 st vinster och lite blandat .. en del från Danmark och lite annat från butiken Romantiska ting. Setet med grädde och socker samt bricka och så lilla kaktången förstås... får bli första priset... Som andrapris kan ni vinna en rar liten smyckesask från Lisbeth Dahl inköpt i Köpenhamn... Tredjepriset får bli denna stora madonnabild som du kan även fästa på t ex en möbel... Mera religiösa bilder som fjärdepris oxå inköpta i Köpenhamn...så rara är dessa kort... Så till sista vinsten...det blir dessa gamla 30-talskort...är ju själv så förtjust i vackra vykort...

TÄVLINGEN går ut den 10:e augusti... Grattis alla vinnare.
signatur

Armband - avgjord

Ny tävling hos Sofia igen. Denna gången blir det ett flätat läderarmband med berlocker. Ett väldigt snyggt armband om hon själv får säga det.

AVSLUTAS: 2 augusti 20:00. Grattis Erica.
signatur

Burk - avgjord

Tävla om snygg inredningsprylhos [room] by Sofie! Ja,hon har fått äran att lotta ut ett finfint pris från fina nätbutiken Älskling och jag. Sååå, tillsammans vill de nu ge dig chansen att vinna denna snygga plåtburk för förvaring av plåster och värktabletter. Storlek 10x14cm. En supercool inredningspryl som förhoppningsvis ska göra det lite roligare att plocka fram plåster och värktabletter :)

Bild: Älskling och jag

Tävlingen pågår tom 12 augusti. Grattis Anna.
signatur

Necessär - avgjord

Ok, hela tre personer var intresserade av en utlottning. Och det är minsann bättre än ingen, så nu kör Sagolikt pysslar! :-) Vinnaren kommer att få välja en av dessa små necessärer som hon gjort för Kitschy Digitals. Perfekt för smink och annat smått. Hon kommer även stoppa i några småsaker, men vad blir en överraskning för vinnaren. Så... Vilken vill du ha?? ;-)

Hon kommer att dra en vinnare den andra augusti. Och med siffror för dem som minns det bättre: 090802. Grattis Maria.
signatur

Strassblommor - avgjord

Den förra tävlingen var så otroligt poppis så Nagelbloggen kör igen. Denna gången är det små strassblommor i olika färger. Supersöta. Blinga naglarna eller varför inte mobilen. Fäst dem med vanligt nagellack. Innan ditt lack torkat fäster du dem och avslutar med ett genomskinligt överlack.

Grattis Iamia.

Tävlingen avslutas den 5/8-2009
signatur

Tossor - avgjord

Här kommer första tävlingen hos Vår underbara familj. Det är ett par tossor till både flicka och pojke. Det kommer vara 2 vinnare - en pojke och en flicka.

Tävlingen avslutas den 1/8. Hurra!!! Jag vann. Det gjorde Kristin, Amanda och Linda också.
signatur

Bok eller DVD - 9 augusti

Nu är det dags för tävling hos alkb igen. I potten finns en bok: The Life of Pi av Yann Martel och en DVD: The Matrix.

Tävlingen är öppen i två veckor (9 augusti). Vinnarna är meddelade.
signatur

Halsband - avgjord

Yes you heard me! Dags för tävling hos Twilightbloggen! Här kommer en "Bella's armband" version fast i halsband - "Bella's Necklace". Det är verkligen superfint och som vanligt så gör hon alla smycken hon lottar ut själv, så du kommer vara ensam om det, extra roligt eller hur? Länken är i silver och hjärtat i glas som skiftar färg och är olika på båda sidorna!

Tävlingen avslutas om 1 vecka framåt dvs 31 Juli 21.00! Grattis Karoline.
signatur

Godis - avgjord

Bitte överraskar med en liten TÄVLING!!!!!

Avslutas när hon tycker det känns bra. Grattis Sofie.
signatur

Barn-T-shirt - avgjord

Här kommer en ny tävling hos Lady in Blue!  Köpte denna söta T-shirt i England passande en liten tjej i strl.12-18 månader.

Tävlingen pågår till och med 25 augusti. Grattis Jeanette,.
signatur

Armband - avgjord

Ojoj, Heyli älskar att ha tävlingar! Så kul att ge bort saker :) Gjorde ett armband för länge sen som hon inte använder alls, för det är inte riktigt hon. Det är vitt, men ibland kan man skymta nån slags grön/blå färg, lite beroende på vad för färg man håller det emot. Det är en 95 cm lång fläta med en metallplatta, där vinnaren väljer vad som ska stå. Den har även en liten kedja fastsatt, en hjärtberlock, två peaceberlocker och en Loveberlock. Armbandet viras runt armen så många gånger det går, och har en extra kedja på 5 cm så den ska sitta bra på alla. Som sagt, flätan är inte riiiiktigt så vit som på bilden och stämplingen görs för hand så det blir förmodligen inte spikrakt.

Tävlingen avslutas tisdagen den 4 augusti klockan 20.00. Grattis Louise.
signatur

Väggdekor - avgjord

Behöver du piffa upp en tråkig vägg i ditt hem? Ett enkelt sätt är att sätta upp en eller flera dekaler. Kanske en kaffekopp i köket, ett "välkommen" i hallen, en godnatthälsning i sovrummet eller en tvättsymbol i tvättstugan. Det är bara att låta fantasin flöda! Just nu kan du vinna en valfri dekor från UnikDekor.se hos Cherry Cheek. (Gäller alla utom jättedekalerna från FunToSee) 

Tävlingen avslutas när den fått minst 20 deltagare. Grattis Sara.
signatur

Jongleringsbollar - avgjord

Nu har skattjakten på Pryltrend kommit igång och jag vann den första minitävlingen. En ny minitävling har startat nu och du kan också vinna ett set med jongleringsbollar.

Grattis Maria.
signatur

Hårvård - avgjord

Dags för en tävling hos Malin igen! Den här veckan består vinsten av ett reparerande volymschampo från Kérastase, en "root lifting spray" från Redken och ett leave-in-balsam från L'Oreal.

Senast kl. 12 på tisdag, 28 juli. Grattis Malin.
signatur

Mössa - avgjord

Dags för tävling hos Älskade Hjärtegryn igen :) Nu har besöksantalet passerat 60´000 vilket är jättekul! Denna gången kommer hon lotta ut två olika vinnare som får välja varsin namnmössa i valfri färg + text och tryck! Mössorna finns även i vuxenstorlek så även om du inte har barn kan du vinna en mössa åt dig själv :)

Vinnaren dras den 10 Aug. Grattis Jenna o Yttik.
signatur

Bacardiprylar - avgjord

Vicky fick hem ett paket från Bacardi idag med ett pennskrin, mobilfodral, mobilsnöre och ja, en krok, och lottar ut det.

Tävlingen pågår fram till på Söndag kl. 22.00. Grattis Julia.
signatur

Almanacka - avgjord

Jessica har fått äran att lotta ut 3 stycken personliga almanackor.

Grattis Marlene, Jessica o Emma.

signatur

Kakao - 31 augusti

Matlek kör en liten tävling. Vinsten är Valrhona Kakao Gastronomie, 250 gram. Det bästa kakaopulvret som finns! (och bland de dyraste) .-)

Tävlingen avslutas 31/8-09. Hurra!!! Jag vann.
signatur

Presentkort - 7 augusti

Allt om the hills har ett stort intresse för konst i alla storlekar och färger, en snygg tavla kan piffa upp vilket rum som helst och det bästa av allt är att din bostad blir personlig.  Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på Wall44 till ett värde av 1000:-

Tävlingen avslutas fredag 7/8, lycka till!
signatur

Bärsele - avgjord

Familjen Korb har äran att få ha en tävling med en DrottningEnar bärsele i pris!

Tävlingen pågår t.o.m. den 24/8. Grattis Tomas.
signatur

Vas - avgjord

Vinn Menu´s gummivas från DesignOnline hos Hus nr 8. Den är både rolig och ovanlig: elegant och snygg i svart eller rött, medan den blir busig och rolig i rosa och lime - passar till blommor, pennor eller köksredskap. Vik in kanten och du får ett annat utseende, och kanske en annan funktion! Vinstvärde 299 kr

Vinnaren meddelas den 3:e augusti. Grattis Anna.
signatur

Virkad väska - avgjord

Denna väska lottas ut hos Anns Gröna. Den är virkad i beige bomullsgarn och fodrad med ett ljuvligt blommigt tyg. Remmen är lång nog så att väskan kan hänga över axeln. För att få till en personlig touche sitter ett litet blomstersmycke på framsidan. En ficka lagom till mobil och penna finns det också.

Tävlingen pågår fram till kl. 00.00 den 9 augusti, vinnare dras och meddelas dagen efter. Grattis Anki o Amanda
signatur

Hårvård - avgjord

Visserligen körde Charlotte igång två tävlingar igår men det är ju fredag idag och då får vi ha en fredagstävling också, det är ju så kul att vinna! Nu har du chansen att vinna lite sköna stylingprodukter till håret! Taft Fixing Silk Touch Hairspray är en hårspray med hållbarhetsnivå 4 av 5. Den innehåller UV-filter som skyddar mot sol, vind och fuktighet. Taft Fixing Silk Touch Creme-Gel kan användas i både fuktigt och torrt hår för att forma, ge struktur eller definiera slingor. Produkterna kommer från Schwarzkopf och hon har 5 kit att lotta ut.
  
Senast på onsdag, den 29/7, kl 24.00 vill hon ha ditt svar. Se vinnarna här!
signatur

Halsband - avgjord

Ni verkar vara lika kära i Hello Kitty som Gniztrande jag. Så nu blir det en ny tävling med ett halsband med Hello Kitty.

Tävlingen avslutas 30 juli kl.23.00. Grattis Sofia.
signatur

Namnbricka - avgjord

Gotlandsliv firar 10 000 besökare med en liten utlottning! Du kan vinna en namnbricka i silver med valfritt namn instämplat. Brickan har plats för max 6 bokstäver. Varför inte namnet på ditt barn eller kanske bara ett fint ord som "lycka" eller "mamma"?

Hon lottar fram en vinnare den 1 augusti. Grattis Grinden på glänt.
signatur

Överraskning - avgjord

Pysseltanten kom på att hennes besöksräknare passerat 1000!  Sååklart måste de ju firas med en täääääävling...hihi. Har ABSOLUT ingen aaaning om vad hon ska lotta ut... Så de får heeelt enkelt bli en ÖÖÖVERRASKNING!! =))

Tävlingen gäller fram till 16/8... Grattis Therese.
signatur

Tvättmedel & klädnypor - avgjord

Jennys hem och harmoni har fått äran att ha en SOMMARTÄVLING sponsrad av den supermysiga nätbutiken Älskling och jag. Nu har ni alltså chansen att vinna ett paket gammeldagsa klädnypor och en flaska tvättmedel från Maison Belle som är extra bra för ull och silke :) Det kan ni inte missa!!

Tävlingen avgörs på söndag den 26/7! Grattis Pernilla.
signatur

Bok - avgjord

Boken “Livet kan inte vänta”, skriven av Sara Natt och Dag och utgiven av Prisma, följer Hanne, Sabina och Ulrica. Tre kvinnor med två saker gemensamt; kampen mot obotlig cancer och en stark livslust. Bara en av dem är fortfarande i livet. Det här är en bok för alla som drabbats av cancer, har någon i sin närhet som drabbats - och alla andra! För den handlar framförallt om livet - och hur fasansfullt och fantastiskt det kan vara. Nu har du chansen att vinna boken! Charlotte har 12 exemplar att dela ut.

Senast på onsdag 29/7 24.00 vill Charlotte ha ditt svar. Se vinnarna här!
signatur

Hemligt paket - avgjord

Nu kände Tasslyckan att det var dax för en tävling! Så Kirre lottar ut ett hemligt paket, Vill ni vara med?

Tävlingen avslutas 21 augusti! Grattis Deamon,
signatur

Presentkort Kicks - avgjord

För att ha nått att göra så startar Anne en tävling. Den är väldigt enkel. Du ska bara se till att du blir den 100:e  kommentaren hos henne så vinner du tvåhundra kronor på KICKS. Varje person får lämna max tre kommentarer/dag.

Grattis Vicky.
signatur

Garn - avgjord

30 000 besökare kräver en tävling eller hur? 2 vinnare får 1 nystan (100 gram) vardera av sockgarnet (överst) och 1 vinnare får de två nedersta nystana(= 100 gram) hos Eva.

Var med senast 31 juli. Grattis Emilia, Siv o Zazza
signatur

Armband - avgjord

I samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar VivaLaMy nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!

En lycklig vinnare utses om två veckor. Grattis Ellen.
signatur

Armband - avgjord

Fram till den 15 Augusti har du chansen att vinna ett av dessa Armband hos Smyckedesign. De är gjorda av Glaspärlor och Sötvattenpärlor och har en snygg Berlock med texten ”Hand made” på. Finns i färgerna lila, rosa och turkos.

TRE VINNARE kommer att dras den 15 Augusti och kommer att meddelas via mejl. Grattis Louise, Kelly o Anna.
signatur

Solskyddskläder - avgjord

Helenas första tävling i bloggen. Hon lottar ut ett set med helt nya solskyddskläder (inköpta på Lindex, solskydd 40+). Setet består av en byxa och tröja i storlek 62/68.

På söndag kväll dras en vinnare (vid 19-tiden)! Grattis Lillan.
signatur

Kaffe, te & krydda - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Aromboden. Piña Colada kaffe 100g: En utsökt kaffeblandning av olika Brasilianska kaffebönor samt en fyllig och djup smak av pina colada. Sommarlängtan Te 100g: Ett mycket gott grönt te med många smaker: Jordgubb,vanilj,hallon,blåbär och så lite citron. Dracula Spicemix: En fantastisk god och aromatisk grillblandning till kött av olika slag,går också bra som marinad och dippa.

Tävlingen avslutas 23 Augusti. Grattis Maria.
signatur

Smink - avgjord

Dags för en tävling igen, och priset denna gång består av en av Bjootis favoritkollektioner som kommer nu till hösten; Declaring Indigo från Lancôme.

Du ska ha lämnat ditt bidrag senast söndagen den 26 juli klockan 21.00. Grattis Jackie.
signatur

Hemliga gåvor - avgjord

Vero kommer att lotta ut 2-3 hemliga gåvor från Bali. Vad det kan bli? Något fint kan hon garantera.

Senast 27 juli. Grattis Fröken Eko o Baxita.
signatur

Shaktimatta - avgjord

Nu kan man vinna Shaktimattan - spikmattan på Ett dussin pannors blogg!

Shaktimattan är känd för att bland annat:

» Minska stress
» Verka avslappnande
» Minska smärta
» Öka blodcirkulationen

FÖR ATT TÄVLA, GÅ IN PÅ: www.ettdussinpannor.blogspot.com.

Om du ser tävlingen hos mig ber jag dig skriva in att du har hittat den hos evamar. Tävlingsbloggar godkänns egentligen inte men jag hoppas att Suzan gör ett undantag.


VINNAREN DRAS TORSDAGEN DEN 13:E AUGUSTI. Grattis Nattis.
signatur

Armband - 31 juli

Tävla hos Mellen om ett armband.

Tävlingen borttagen,

signatur

Smycken - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Beautifulme. Det du kan vinna är ett långt halsband med svart & vit dubbel halskedja i mocca & brett armband i metall i en snygg & trendig design.

Tävlingen avslutas 20 Augusti. Grattis Sosso.
signatur

Väskkrok - avgjord

Vinn smart Väskkrok med stilfull Daladesign hos Qreate by Maliin Stoor. Med den här lilla väskkroken från Anna Viktoria slipper du att ställa dina handväskor på golvet eller hänga dem över stolsryggen utan uppsikt. Mycket praktiskt när du är ute på restauranger eller cafeér i stan, dessutom har den en smart design som gör att den inte tar någon plats alls i din väska!

Tävlingen pågår fram till 31 juli 2009. Grattis Fru Sätterlund.
signatur

Biobiljetter - avgjord

Nu har du möjlighet att vinna biobiljetter till Sommaren med Göran hos Charlotte! Det finns tre vinster att lotta ut och varje vinst består av två biljetter.

Senast på onsdag, den 29 juli kl 12.00, vill hon ha ditt svar.Se vinnarna här!
signatur

Bärsele - 4 augusti

Mor Penna vann en bärsele från Drottningenar på Mammagalan. Det visade sig vara en helt underbar bärsele som både hon och yngsta sonen bara älskar. För att tala bloggspråk så är den absolut, totalt och fullständigt FAB. Därför är hon superstolt över att ge en av er chansen att vinna en alldeles egen!

Tävlingen pågår till 28/7 kl 21.00! Ändrat till 4/8. Ingen vinnare utses pga bloggflytt.
signatur

Rökelse, lipbalm & tvål - avgjord

Denna gången har du chansen att vinna detta fina glädjekit  hos Shabby Chic Princess World: House cleaner rökelser, serenity rökelser, lipbalm med örter och Medimix örttvål med 18 olika örter.

Tävlingen pågår till den 10 augusti. Grattis Anna.
signatur

Mobilsmycke - avgjord

Nu firar Pysselterapi premiären av den nya bloggen med en giveaway! Hon har gjort några nya mobilsmycken och ger bort ett likadant som på bilden.

Hon drar en vinnare den 3/8. Grattis Amanda.
signatur

Maskeraddräkt - avgjord

Då var det dags för en liten tävling på oliviaolsen.se, som lottar ut en snygg och sexig maskerad dräkt från http://www.aliceofsweden.com. Det bästa av allt är att ni får välja vilken dräkt ni vill vinna!

Tävlingen avslutas den 20 augusti. Grattis Emelie.
signatur

Nagellack mm - avgjord

Tävla hos Angelica. Priset: 8 nagelack, 2 nagelfilar och nagelklistermärken! Värde: 349 kr!

Jag vill vinna för att mina  naglar är trista och fula. De är verkligen i behov av en extreme makeover och det skulle det här kitet klara.

Hon drar en vinnare den 24/7. Grattis Victoria.
signatur

Hudvård - avgjord

Denna Torsdag presenterar HannahSthlm stolt en underbar tävling för er! Du kan vinna ett kit från Boots No 7 med ansiktsserum,bodyserum och ett hårband. Värde hela 600 kr.

Tävlingen avslutas Fredag den 31 Juli klockan 23.59. Grattis Camilla.
signatur

Valfritt plagg - 9 augusti

Då var det dags att dra igång en tävling hos Andrea! Denna gången är det ett valfritt plagg från Evas Underkläder för max 250kr (ej reavaror) som just Du kan vinna.

Tävlingen pågår till den 9:e augusti.
signatur

Tamponger mm - avgjord

Elin lottar ut ett paket med mixed tamponger och en girlstuffpåse.

Hon drar en vinnare på lördag klockan 22:00. Grattis Borderliner.
signatur

Lösnaglar - avgjord

Malin lottar ut 24 stycken depend-lösnaglar *klick*

Utlottningen avslutas den 31:a Juli. Grattis Lisa,
signatur

Armband - avgjord

I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar No Secrets nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!

En lycklig vinnare utses den 5/8! Grattis Amanda.
signatur

Kryssning - avgjord

Nu drar Rebecca igång tävlingen! När tävlingen är avslutad får vinnaren välja vilket datum den vill åka, från och med den 27/7 till 31/8. Priset gäller en dagskryssning för två personer med Silja Line.

TÄVLINGEN AVSLUTAS OM EN VECKA, ALLTSÅ SÖNDAG 26/7 KLOCKAN 18.00! Hurraaa!!! Jaaag vaaannn!!!
signatur

Goodiebag - avgjord

Nu är det dags för en ny tävling hos Jenny på Alis volat propriis! Vinsten denna veckan är: liten neccessär från Aquolina, test av lotion "icing sugar" från Aquolina, test av Shine drops till håret från glisten, test av EdT Summer sun från Givenchy och Clinique weekend set för hudtyp 2 (torr hy + fet T-zon) med facial soap, clarifying lotion och dramatically different moisturizing lotion.

Tävlingen pågår t.o.m. söndag 26/7 kl 21:00! Grattis Hildurfildur.
signatur

Örhängen - avgjord

För en tid sen lottade Carro ut ett par örhängen som hon faktiskt själv gjort till tävlingen. Hon drog aldrig någon vinnare eftersom där inte var någon som anmälde sig. Nu gör hon ett sista försök.

Tävlingen avslutas på fredag den 24 juli 2009. Grattis Fröken Eko o Ida.
signatur

Hudvårdskit - avgjord

För att fira att Sublimt har fyllt år lottar hon ut ett hudvårdskit från L´Oréal, det är en dagkräm, nattkräm och ett serum från serien Derma Genesis.

Hon drar en vinnare nästa onsdag kväll. Lycka till! Grattis Mimmi.
signatur

Halsband mm - avgjord

Tävling med fyra vinster hos ChaosHouse. Välj mellan fyra olika halsband - en del endast halsband och en del med tillbehör. Ett helt set i grönt, ett kort/tajt halsband i rosa, ett halsband/armband i blått eller ett halsband/örhängen i turkos.

Tävlingen avslutas inte förrän den 23:e augusti kl. 23.59!

Fröken Eko : rosa halsband

Lelass : blå setet

Tweety : gröna setet

Saanis : turkosa setet

signatur

Presentkort Skotornet - 31 augusti

Var med och tävla om ett presentkort på 500kr som gäller valfria varor på www.skotornet.se, en skobutik på nätet!

(tävlingen avslutas 31/8-09) Grattis Anna.
signatur

Smycke - avgjord

Nu drar Malin igång en tävling där 3 läsare kommer att vinna varsitt smycke från puss.se! Smyckena som tävlingen handlar om är värda 299 kr/st och det heter “Proud to be Pride” och stöttar därmed homosexuella. Ni får själv välja om ni ska ha kill- eller tjejvarianten.

Tävlingen avslutas på söndag! Grattis Yohanna, Kerstin o Rebecca.
signatur

Babydoll - avgjord

Då var det dags igen. Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Mysigare. Nu kan du tävla om  Sweet Paula, en väldigt sensuell och sexig babydoll i tre delar. Transparant över bysten och en matchande "morgonrock" i transparant tyll samt en matchande trosa ingår i detta vackra och ytterst sexiga set. Storlek: S/M eller L/XL Till ett värde av 259:-

Tävlingen avslutas 25 Augusti. Grattis Yanina.
signatur

Smink - avgjord

Idag är det dags för sommartävling # 5 på LipGloss Bitch - två Colourglide Lip Colours från The Body Shop står på spel. Nyanserna du har chans att vinna denna gång är nr 56 Soft Beige och nr 69 Pinkette.

Tävlingen pågår fram till den 26/7 kl 1800. Grattis Amanda.
signatur

T-shirt - avgjord

Nu är det dags för den första tävlingen på Ballongparaden! Vinsten denna gång är en valfri t-shirt från Tshirtstore.se.

Tävlingen avslutas Måndag den 27:e Juli. Grattis Annawii.
signatur

Virkad häst - avgjord

Dagens jubilar är Annas blogg! Idag är det två år sedan hon började blogga, men det känns som igår.  Som en tvåårspresent lottar hon ut den här lilla hästen som hon har virkat.

Dragningen sker på fredag efter 12.00. Grattis Sandra.
signatur

Virkad väska - avgjord

För att fira att bloggen passerade 50 000 besökare för ett tag sedan lottar Tipsy Tessie ut denna lilla väska (den är inte så stor). Hon har naturligtvis virkat ihop den själv efter eget mönster och huvud :)

Utlottningen kommer att pågå fram till på söndag 26/7 kl.00.00. Grattis Anna.
signatur

Illustration - avgjord

Vinn ett illustrationsporträtt av dig hos Sandra.

Tävlingen pågår fram till den 24 juli 12.00. Grattis Carro.
signatur

Ljudbok - avgjord

Bli kommentar nummer 10 hos Tomtan och vinn Vindens skugga av; Carlos Ruiz Zafón, uppläsare; Jonas Karlsson

Grattis SandyCandy.

signatur

Lösögonfransar - avgjord

Vinn lösögonfransar hos Cloey.

Tävlingen pågår till den 3/8. Grattis Emelie.
signatur

Barnsäkerhet - avgjord

Studentmamman startar nu igång en tävling i samarbete med Barntrygghet och temat på tävlingen är sommar.

Du har nu chans att vinna en av följande tre priser från Barntrygghet :

Första pris: Hippychick Hipseat Hjälper till att bära barnet utan ansträngning.

Andra pris: Siren Water Alarm Är en produkt som man fäster på barnets flytväst och som larmar om barnet trillar i vattnet. 

Tredje Pris: SwimCoach flythjälpmedel Detta är en flytbaddräkt som är ett perfekt hjälpmedel för barn som ska lära sig simma.

Tävlingen pågår tom den 5/8. Se vinnarna här!
signatur

Biobiljetter - avgjord

Den 7 augusti har Brúðguminn biopremiär i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Västerås. Du kan tävla om biljetter till filmen på Islandsbloggen. Den romantiska dramakomedin Brúðguminn var förra årets stora succéfilm på Island. Över 55 000 biobesökare såg filmen. Den belönades dessutom med sju Eddapriser. Nu får den svensk premiär i fem städer fredagen den 7 augusti. Fem vinnare får två biobiljetter var.

Delta i utlottningen av biljetter till filmen senast fredagen den 24 juli. Läs om vinnarna här!
signatur

Bok - avgjord

För över ett år sedan hade Molly en tävling där man kunde vinna "Paulúns shoppingguide", en bok som hon tycker är väldigt bra. Hon gör om samma tävling igen, för nu har besöksantalet ökat betydligt . En person har nu chansen att vinna denna bok.

Tävlingen håller på till och med klockan 23.59 lördagen den 8 augusti. Grattis Emelie.
signatur

Bodyscrub - avgjord

Eftersom Sanna kommer ha helt blogguppehåll i en vecka, tänkte hon ha en liten utlottning, och  vinsten kommer från underbara DERMANORD. Vad passar bättre än en Bodyscrub, 200ml, för att peela sig och återfå den mjuka huden, med havssalt och eteriska och vegetabiliska oljor.

Slutdatum är onsdagen den 29 juli 12.00 på dagen och vinnare visas under torsdagen. Grattis Karin.
signatur

Parfym - 31 juli

Varje sommar kommer Escada ut med en doft och de doftar alltid lika gott. Nu kan du vinna den hos Fina. Flaskan innehåller 100 ml och är värd ca 400 kronor.

Tävlingen avslutas fredagen den 31/7 och hon kontaktar vinnaren via mail.
signatur

Handdukar mm - avgjord

Från Christina i Narvik kommer denna utlottning: Har du lyst på: *To søte lys blå kjøkkenhåndkle fra IB LAURSEN.Disse broderer hun monogrammet ditt på eller noe annet om ønskelig. *To hvite badehåndkler fra Kronborg Lux med brodert monogram med ønsket farge.  *To deilige produkter fra DURANCE.Disse gjør rengøring til en nytelse! Dette vidunderlige rengøringsmiddel fra Durance har den skjønneste, friske duft av lavendel... *Til slutt og ikke minst, legger også med en liten OVERRASKELSE!

Trekningen skjer den 28 juli. Grattis Renate.
signatur

Bok - avgjord

Aratorp har precis passerat 35000 besökare, och då är det dags för en tävling! Hon lottar ut boken Himlagott av Lotta Bäckström. LYCKA TILL, boken är jättefin! 

Grattis Anne.

signatur

Krona - avgjord

Mysigt hemma har ju lovat er en utlottning när räknaren passerat 5000 och det har den gjort nu! Hon har haft en omröstning här på bloggen om vad ni helst skulle vilja vinna. Dekorationskronan vann. Därför blir det nu den hon lottar ut! (Kanske blir det nåt litet tröstpris också, men det är hemligt).

Vinnaren dras den 3 augusti. Grattis Rebecca o Linda.
signatur

Armband - avgjord

Nu tänkte Hallon & Blåbär ha en liten utlottning också.

Den kommer hålla på till den 2/8. Grattis Mary.

signatur

Hundtröja - avgjord

Har du en liten hund? Vill du vinna en handstickad tröja gratis till kommande kyliga kvällar? Storleken passar Chihuahua och andra små raser. Kika  då in hos Stickat & Unikt.

Senast den 1 augusti. Grattis Tyson.
signatur

Halsband - 26 juli

Eftersom det är Pridefestival har Julia och några andra tänkt dra igång en tävling där ni kan vinna ett halsband från http://www.puss.se Proud to be pride till värde av 299 kronor. Hon lottar ut tre stycken halsband och så här ser dom ut:

Tävlingen avslutas på Söndag den 26:e. Vinnarna är meddelade.
signatur

Maskeraddräkt - 5 augusti

Jessie har fått den stora äran att lotta ut valfri maskeraddräkt från det underbara företaget Alice of Sweden! Dom har hur mkt fina dräkter som helst.

Tävlingen avslutas: 5 Augusti 2009!
signatur

Väggtext - avgjord

Jag tävlar hos Jempajenny om en valfri väggtext från VinylaHem.se! Tävlingen avslutas den 2 augusti klockan 18:00 genom lottning! Klicka här för att vara med och tävla du också

Grattis Maria.

signatur

Linne - avgjord

Nu har DU chansen att vinna ett utav superduktiga Emma Damms egendesignade linnen. Motiven som du har att välja mellan är Peace och Smoker. Storlekarna som finns är Small, Medium och Large. 


Vinnaren presenteras på söndag klockan 19:00. Grattis Sara.
signatur

Armband - avgjord

I samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar Josefine nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!

En lycklig vinnare utses om två veckor! Lycka till sötnosar!! :) Grattis Ida.
signatur

Parfym - avgjord

Nu publiceras veckans tävling hos Elina som består av sommarfavoriten Cool water från Davidoff. Hon har i samarbete med eleven.se fått 2 parfymer till utlottning.

Måndagen den 27 dras två vinnare som kontaktas via e-post. Grattis Josse o Johanna.
signatur

Armband - 30 juli

Allt om the Hills måste bara tipsa er om en smyckestillverkare som är jätteduktig, speciellt på armband! Agnetha heter hon och alla hennes smycken är handgjorda och unika. Hon gör tom smycken i ditt önskemål som tex, storlek, färg, material! The Hills fick chansen att välja ett valfritt smycke att lotta ut till er och jag ett silverfärgat armband med svarta pärlor, det gulligaste är att den har ett budskap där det står Life is Good och ibland behöver man påminna sig själv om att det är så!

Avslutas 30 juli!
signatur

Nagelkit - avgjord

Mjau på er! Så det är tid för Sofia & Michelles första tävling! Och det ni kan vinna är inget bättre en ett nagelkit från nagelbolaget.se!

TÄVLINGEN AVSLUTAS NÄR DE TKR ATT DET FÅR VARA NOG ;) Grattis Amanda.
signatur

Armband - avgjord

Ni kan nu vinna ett armband som Valentina lottar ut i samarbete med Pärlsmycken.

Hon drar en vinnare nästa måndag. Grattis Emelie.
signatur

Halsband - avgjord

Underbart halsband som kan bli just Ditt! Milos mamma har ett själv. Och det är suupefint! Ganska långt.

Tävlingen slutar på Torsdag kl 18.00. Grattis Karin.
signatur

Bok - avgjord

Nu på sommaren ska man spendera sina dagar med lättlästa och sköna böcker. Little Peaché föredrar alla gånger chiclit och har nu en skön tävling för er! Hon lottar ut en av sina favoritböcker av en av sina favoritförfattare. Är det någon där - Marian Keyes

Tävlingen håller på tills på fredag. Grattis Louise.
signatur

Hundtröja - avgjord

Nu kör Gizmo & Leeloo igång med en ny tävling och denna gång i samarbete med otroliga Small To Big. I potten ligger dessa tuffa och söta tröjor, Barkforce Guard (värde: 199kr) för en tuff kille och Doggie Angel (värde: 199kr) för den tuffa tjejen.

Tävlingen är igång fram till den 27:de! Grattis Mikka o Lina.
signatur

Valfritt plagg - avgjord

Den här veckan startar Buffis blogg en tävling där du kan vinna ett valfritt plagg från "buffis"

Tävlingen pågår t om. måndag den 27 juli. Grattis Elin.
signatur

Fotlänk - avgjord

Fyrfotingarna har länge tänkt ha en utlottning av något hon pysslat ihop. Vanligtvis brukar det vara något stickat, eller virkat. Nu blev det smyckespyssel i form av en somrig fotlänk. För er som nu känner; bläk för gulliga färger för mig, ni får försöka gullprata med henne om ni vinner om att få byta mot ett annat (hihi).

Dragningen, ja den sker den 27 juli. Grattis Anita.
signatur

Tre vinster - avgjord

Nu tänkte Livet som mest att det vore på sin plats med en tävling och hela tre vinster står på spel! Första priset är ståltrådsängeln med röda och rosa pärlor. Andra pris är de blomformade salladsbesticken. Tredje pris är sex stycken hjärtformade servettringar.

Grattis Patricia, Jenny o Christina.

signatur

Rengöring - avgjord

Nu ska vi fira att Fyra årstider fyller 1 år..med en ny tävling!! Denna gång är det gulliga Mia med butiken Ellis Corner som sponsrar med en flaska Maison Belle rengöringsspray.. luktar underbart.. även en handduk från Nyblom & Kollén och en diskborste från Iris hantverk. Ett riktigt sommarkit!

Tävlingen avslutas den 3 augusti. Grattis Lina.
signatur

Presentkort - avgjord

Idag fyller bloggen 100 inlägg och 14 juli har Stina bloggat i hela 2 år! För att fira håller hon en tävling om ett presentkort på 200 kr som du utnyttjar i hennes butik på Ellis Corners sortiment eller i webbutiken.

Tävlingen avslutas den 9 augusti kl 19. Grattis Anna.
signatur

Smycken - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med finasmycken. Det är Inga-Lill som har sidan finasmycken. Där tillverkar hon smycken av sötvatten-, glas-, och metallpärlor. Hon tar emot beställningar och gör aldrig 2 likadana smycken. Så om man köper ett smycke som hon har gjort, så vet man att ingen annan har likadan. Nu kan du tävla om en brun nickelfri kedja med glaspärlor. och ett armband med togglelås.Hänget består av 925 silver.

Tävlingen avslutas 14 Augusti! Grattis Carolina,

signatur

Halsband - avgjord

Tävla & Vinn ett halsband från Selmi Collection hos Dar. Verdi 119 SEK eller NOK

Tävla til och med 1 augusti!! Grattis Lillian o Anna.
signatur

Ögonskuggor - avgjord

Guys, nu har ni chansen att vinna den här exklusiva dyrgripen hos Casia. Superfina och lyxiga ögonskuggor i klassiska färger från Storfavoriten Bobbi Brown. Ögonskuggorna är bland de bästa som finns att hitta på marknaden och nu kan de bli dina .

Hon drar en vinnare på Onsdag, so people - bring it on! Grattis Emelie o Isabella.
signatur

Tryck - avgjord

En ganska lagom blogg i förra veckan gick förbi sitt 500:e inlägg tycker Marie att det är dags att fira detta genom att slänga in en tävling! Därför lottar hon ut sitt grafiska tryck "This is not just another ordinary owl".

Tävlingen håller på till o med den 31 juli och trycket kan fås med valfri text. Grattis Carita.
signatur

Väska - avgjord

Ni kanske redan har anat att Em har en kärlek till roliga små prylar och udda gulliga saker från både här och där? Så är det i alla fall! Nu har ni chansen att vinna en sådan där gullig liten sak - nämligen en fambee pouch!Fambee väskor är tänkta till mobilen eller andra småprylar. De är vadderade, har ett fack och en rem med tryckknappar så de går att fästa på en väska eller så. Ungefär 10x15 cm stor.

Em drar vinnaren den 26/7. Grattis Maria.
signatur

Namnsmycke - avgjord

Lillofantbloggen fyller ett år och det ska firas med en utlottning! Helena lottar ut ett namnsmycke där vinnaren själv väljer vad som ska stansas samt inom rimliga gränser utformningen ;-)

Tävlingen avslutas söndagen den 2 augusti kl 19.00. Grattis Josephine.
signatur

Kort - avgjord

Det man kan vinna hos Blommor i fönstret är dessa gamla mycket fina kort. Det är 11 stycken olika som är vinsten.

Grattis Helena o Hannis.
signatur

Hundhalsband - avgjord

Var med och tävla om ett halsband från Pinkaholic med ett ben charm hos Posh Pooches. Jeanstyg med prickigt rosa eller blått bomullstyg! Perfekt till både kille och tjej, valp som vuxen! Ställbart 18.5 cm - 30 cm. Välj själv om du vill ha ett rosa eller ett blått!

Tävlingen avslutas den 10 Augusti! Grattis Marley.
signatur

Ansiktsmask - avgjord

HannahSthlm kör en liten SÖNDAGSTÄVLING för att kompensera det usla vädret lite. Tycker ni inte det är en bra idé? Du kan i denna tävling vinna en välgörande ansiktsmask. Hon lottar ut en Moisture Mask med Jordgubb& Vanilj samt en Chocolate Mud Mask. Maskerna säljs styckvis på Kicks och Åhlens och är perfekta för en hemma-spa-dag (eller inför en utekväll).

Tävlingen avslutas på Onsdag den 23 Juli klockan 23.59. Grattis Maude o Ellinor.
signatur

Kjol - avgjord

Nu kör Hanna igång en tävling där man kan vinna en kjol som hon syr upp. Vinnaren väljer antigen den rosa eller lila modellen, men får välja färger. När det är klart syr hon kjolen och skickar den på posten! :)

Tävlingen avslutas tisdag kväll! Grattis Sofie.
signatur

Stämplar - avgjord

morfen har en liten utlottning såhär mitt i sommaren av FEM EZ-monterade stämplar! 4 stycken är design Landstoken "Nallar på hög", "Kanin med skylt", "Brudpar", "Minibubbe med baby" (ingen bild) och den sista är av okänt märke - en liten söt flicka i pyjamas med tofsar som håller en nalle (ingen bild). Alla är stämplade med två ggr och väl rengjorda.

Du har till och med till den 25/7 på dig. Grattis Zornitsa.
signatur

Tre vinster - avgjord

I samarbete med läckra webbutiken "Anyhow " har Guldkant på livet en utlottning! Förstapriset är denna vackra Madonna! ...andra priset är ett paket med gammeldags klädnypor, både praktiska och snygga! ...och tredje priset är inte mindre är denna bedårande parfymflaska...
  
Denna tävling pågår till den 1 aug. Grattis alla vinnare.
signatur

Presentkort RebuzKidz - 30 augusti

Tävla på Rebuz Kidz blogg och vinn ett presentkort på 300 kr på barnbutiken REBUZ KIDZ

Tävlingen pågår till den 30/8. Grattis Anna.
signatur

Presentkort - avgjord

Jag är med och tävlar om ett presentkort á 400 kr från Barnkorgen.se i Hanna Of Swedens blogg! Var med och tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas lördagen den 15 Augusti kl 20.00. Grattis Nina.
signatur

Bok - 26 juli

Alltidinredning passar på att ha en riktig Hollywoodtävling medan de befinner sig där :) Vem vill ha denna på sitt soffbord?

Tävlingen pågår till den 26 juli.
signatur

Trosor - 1 augusti

ny tävling i Shopaholicbloggen och denna gång kan ni vinna ett par valfria hanky pankys.

tävlingen avslutas den 1/8 kl 20:00. lycka till allihopa!
signatur

Necessär mm - avgjord

Vinn en necessär fylld med bindor från always i Ab Imo Pectores tävling!

Tävlingen pågår till den 1 aug kl 12.00 Grattis Therese
signatur

Bok - avgjord

Linda läste för en tid ut boken "Så dumt!" av Mia Törnblom. Nu hittade hon den i en låda och tänkte: Jahapp, vad ska jag göra med den nu? Då kom hon på den smarta idéen att någon kan ju faktiskt få den! Så nu lottar hon ut den.

Hon drar en vinnare på onsdag 22/7. Grattis Vilja.
signatur

Presentkort - avgjord

Då kör Mini igång tävlingen! En jäkligt bra sådan... En av er kommer att vinna ett presentkort á 500 kronor att shoppa för på yokiono.se.

Tävlingen pågår till nästa lördag, den 25/7 23.59. Grattis Alexandra.
signatur

"Tårta" - avgjord

Mrs H älskar tävlingar och nu är det dags igen. Denna gången samarbetar hon med Vishla som syr, målar och säljer ekologiska leksaker. Det mesta tillverkas utav återvunnet material. Tillsammans lottar de ut en (velour) princesstårta!

Tävlingen avslutas den 23 Augusti. Grattis CharmKatti,
signatur

Fotografering - avgjord

Wysteriia & Anders aka Nagadez tävlar just nu ut en valfri fotografering helt utan kostnad! (Resan till/från fotograferingen står du dock för själv). Det ni kan vinna är alltså en valfri fotografering med fotografen Anders Albihn och med Wysteriia som professionellt diplomerad makeupartist. I Priset ingår minst 3 digitala & redigerade bilder. Priset har ett värde av 2500kr. Fotograferingen kommer ske i Göteborg alt i Stockholm någon gång under sommaren / hösten.

Tävlingen avslutas Söndagen den 9:e Augusti. Grattis Nanna.
signatur

Inredningskurs - avgjord

Designskolan fick ett återbud till intensivkursen i Homestaging & Styling sista veckan i juli. Och då slog det henne: varför inte låta alla inredningsintresserade på nätet tävla om en plats på utbildningen? VINN en plats på kursen som arrangeras vecka 31, måndag 27 juli - lördag 1 augusti 2009. Värde 12.500 kronor. 

Vinnaren vinner en plats på utbildningen, vecka 31. Resor, mat och eventuell övernattning ordnas och betalas av vinnaren själv.

TÄVLINGEN AVSLUTAS onsdag 22 juli kl. 18.00. Grattis Sanna.
signatur

Skönhetskit - avgjord

Så var det dags för en tävling igen hos Malin! Den här veckan kan ni vinna ett litet skönhets-kit med L'Oreal Extra-Volume Collagene Mascara, IsaDoras dark brown eyeliner, en puderborste från Yves Rocher och ett OPI-nagellack samt ett L'Oreal Resist & Shine-nagellack.

Vinnaren dras klockan 12 på tisdag, 21/7. Lycka till! Grattis Sandra.
signatur

"Silverfat" - avgjord

Nu är det dags igen... jajjamänsan! Tävlingen går i silvrets tecken... Ofelias hus valde denna gång priser från Chic Antique... inte äkta silver... men så fint ändå! Hon ville inte sära på priserna, då hon tycker de hör ihop. Vinnaren får två större fat i den franska, lantliga stilen och två små ljusfat med den franska liljan!
 
Bilderna är länkade!

Tävlingen håller igång t.o.m 15 augusti. Grattis mamma Millan,
signatur

Presentkort - avgjord

Äsch, vet ni vad? Caroline tycker om er så mycket, och känner sig på ett väldans bra humör idag, så hon tävlar ut ett presentkort! Vad tycker ni om det? Rikskupongen kan användas som betalning i de allra flesta butikskedjor.

Tävlingen avslutas den 30 juli kl 24.00! Lycka till! Grattis Ida.
signatur

Vinkylare - avgjord

Ta chansen att vinna en av sommarens mest spännande designprodukter, den snygga Bag-in-Box vinkylaren: The Boxx´r hos Room and Serve.

Tävlingen pågår till den 30 juli 2009. Grattis T.
signatur

Pärlporträtt - avgjord

Nu tänkte Linnea ha ytterligare en liten sommartävling. Vinnaren får en tavla, gjord av pärlor, som föreställer det vinnande porträttet.

Hon väljer ut det finaste porträttet på söndag kl. 12.00. LYCKA TILL! Grattis Mimmi.
signatur

Shorts - avgjord

Dags att tävla om de ursnygga Sass & Bide-jeansshortsen hos Andrea! (storlek 26, small alltså)

Lycka till snyggingar! Tävlingen avslutas imorgon lördag, kl. 20.00! Grattis Linda.
signatur

Väggord - avgjord

Nu har du chansen att vinna väggordet Välkommen, ca 10 x 70 cm i svart hos There is no place like home. Snyggt, enkelt och stilrent!

Tävlingen pågår till söndagen den 25 juli! Grattis Karin.
signatur

Bok - avgjord

Du har chansen att vinna en bok i Mattias Träningsblogg. För att fler skall kunna vinna just den boken som de är intresserade av så finns dessa vinstböcker att välja mellan:

6 dagar till en slankare kropp - Michael Thurmond, Catarina Rolfsdotter-Jansson - Familjeyoga, Livskraft : Träningsprogrammet för styrka och harmoni - Tanja Djelevic  och Massage med aromaterapi - Jennie Harding

Tävlingen pågår fram till den 23/8. Grattis Clea.
signatur

Hudvård - avgjord

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med Karin Herzog. Tävla om detta härliga sommar fynd paket. Body Shimmer: Bodylotion som återfuktar huden och ger bra näring samtidigt som den doftar underbart och ger ett snyggt glitter! Oxygen Nail & Handcreme: Lyxig handcreme som vårdar både händer och naglar. Till ett värde av 668:-

Tävlingen avslutas 25 Juli. Grattis Erica.

signatur

Skattjakt - 31 augusti

Idéen med en skattjakt på Pryltrend kommer snart köras igång. På den här sidan hittar du alltid regler och aktuell information.

Hur går skattjakten till?
Av och till de närmaste veckorna kommer inlägg med ledtrådar att publiceras. Varje ledtråd består av en gåta eller problem att lösa. 

Vad gör jag med ledtrådar? När du löst alla problem och gåtor i alla ledtrådar får du ett antal ord och siffror. Med dessa tillsammans får du fram webbadressen till en hemsida. 

Hur vinner jag? Du besöker hemsidan vars adress du får fram. De tre första som kommenterar enligt instruktionerna på sidan vinner. Hemsidan kommer inte existera innan den sista ledtråden publicerats. 

Vad kan jag vinna? Troliga priser inkluderar några dataspel, hemelektronik, böcker, hälsokost m.m. Något från varje av dessa fyra grupper ingår hur som helst i priserna.

Start- och slutdatum: 2009-07-20 och 2009-08-31
signatur

T-shirt - avgjord

Nu lottar Borgholms Outlet ut en cool T-shirt till kille i storlek M från Zoo York.

Tävlingen pågår till tisdagen den 21:a juli 23,59,59. Grattis Carina.
signatur

Löpare - avgjord

Nu tänkte Plommonhuset fira med sin första "tävling" att de flyttat in samt börjat landa i just "Plommonhuset". Som vinst lottar hon ut en somrig löpare från Himla.

Tävlingen pågår tom 20 juli. Lycka till! Grattis Anne.
signatur
Min profilbild

bloglovin